Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nika23

nie jestem ładna

Polecane posty

Gość nika23

nie wiem juz sama. Na ulicy chłopcy sie za mną oglądają. MIałam powodzenie, duzo chłopców prosiło mnie o nr telefonu itp. Dałam sobie zdjęcie na fotce a tam sie okazało ze mam średnią 8,90. Myslałam ze bede miała troszkę większą. Smutno mi i teraz juz nie wiem. Moze ja wcale nie jestem ładna?

Gość nie wiem czy jestes ladna
ale na pewno jestes pusta i beznadziejna

Gość Kalkaaaaa
Daj linka to ocenimy:)

Gość sun_
Moze i nie ale glupia na pewno.

Gość futrzak17
Nie przejmuj się średią!Każdy ma inny gust..a skoro masz powodzenie..to chyba Twój problem jest troszeczke bezsensowny...Zresztą zdjęcia nie oddają całego piękna ludzi...nie odzwierciedlają duszy...

Gość nika23
dlaczego głupia? Bo mam problem? Bo o co sie pytam? To juz głupia?

Gość nika23
Futrzak17 dziekuje:)

Gość kumpelka
daj linka

Gość no to pokaż to swoje zdjęcie

Gość nika23
Nie licze na to ze ktos bedzie mnie pocieszał!!! Poprostu chciałam zapytać czy możliwe jest takie coś ze na ulicy mam powodzenie, a na jakiejś tam stronce nie. I nie mam wysokiego zdania o sobie, bo widze jak mnie chłopcy zaczepiają. Piszesz tak bo Ty pewnie nie masz powodzenia.

fotka.pl jest dla na prawdę pustych ludzi.... moją znajomoą zwyzywał koles za to, ze dala mu 7 a nie 10

wybacz, ale moim zdaniem kto daje zdjecie na fotke to sie tylko chce dowartosciowac. smieszne ;/ fotka to fatalny portal, pelno golych panienek i metrosexualnych facetow.

8 punktow to malo? To przeciez wysoka ocena. Nie rozumiem Twojego problemu. Skoro nie masz problemu z facetami tym bardziej. Pomysl jakbys miala ocene 3 i nikt nigdy by Ciebie o telefon nie poprosil - jakbys sie czula?

Gość malazolza
nika23 ile masz lat?

Chyba każdmu w miarę normalnemu człowiekowi takie portale, gdzie się umieszcza zdjęcia i inni je oceniają, wydają się śmieszne. A jeszcze śmieszniejsze jest zamartwianie się ocenami pod swoją fotografią. O co ci dziewczyno chodzi? Przecież budzisz zainteresowanie facetów. Więc pewnie jesteś dla nich atrakcyjna. Nie wystarczy Ci?

Gość malazolza
po co byc taką perfekcjonistką? nie masz rodzenstwa> zawsze bylas najlepsza?

Gość woman in love
czy ladna jestes to nie wiem ale za madra to napewno nie. zacznij wspierac akcje www.pajacyk.pl , to zrobisz cos pozytecznego zamiast robic z siebie puste dzieciatko

Gość nika23
NIe, nie było nic naciągane. Mam rodzeństwo i wcale nie uważam ze musze byc tą naj..... Poprostu przyzwyczaiłam sie do tego, że sie podobam i tyle. A teraz takie rozczarowanie. Tylko tyle. Mam 22 lata, odpowiadam na pytanko. A wy dziewczyny? Naprawde nie wolałybyscie miec powodzenia na ulicy? Ja w to nie uwierze. Kazda kobieta pragnie być adorowana. To tyle

Gość ło matkoooo

Gość ło matkoooo
miec powodzenia na ulicy ???? jakby mi sie marzylo to stanelabym pod latarnia :O:O:O

Gość plotkara
lo matkooo dobrze powiedziane popularnosc na ulicy wiarze sie wiadomo z jakim zawodem

Gość nika23
do "ło matko" Nie chodzi mi o powodzenie typu: "chodz ze mną do łóżka". Mylisz pojecia moja droga.

Gość no poprostu juz nie moge
ciagle tylko nawijasz i nawijasz bezsensu skoro pytasz forumowiczow o zdanie to LOGICZNE chyba jest ze najpierw powinni zobaczyc jak wygladasz inaczej sie nie da!!!!!!!!!!!!!!Boże co za ludzie dawaj w koncu tego linka albo przestan pisac te pierdoły!!!!

Gość nika23
NIe. MIec powodzenie oznacza, że chłopcy sie za Toba oglądaja, proszą Cie o nr telefonu, o to, abys poszła z nimi na drinka. To znaczy MIEC POWODZENIE.

nika23 a może napisz linka do swojej fotki ?? napewno jesteś fajna dziewczyną, a tymi ocenami sie nie przejmuj, tam czasem kobiety podają się za facetów i dają 1 ładnym dziewczyną :)

Gość sun_
Odnosze wrazenie, ze to 22 to nie tylko Twoj wiek ale tez poziom inteligencji. Mam tylko nadzieje, ze to zalosna prowokacja... I zapewne nie mam powodzenia na ulicy skoro pisze takie rzeczy ;-) I coz...zdaje sie nie zalezy mi na powodzeniu...w szczegolnosci na ulicy :-))

\"Nie chciałybyście mieś powodzenia na ulicy??\" Co za baznadziejne pytanie! Mnie wcale nie zależy na takim powodzeniu. Ostatnio, gdy jacyś kolesie za mną zatrąbili, to zrobiło mi się wstyd. Bo wiadomo, ze tacy zidiociali kolesie na ulicy oglądają się tylko za tlenionymi, cycatymi, plastikowymi, lalkami barbi, które pod toną tapety mają pomarszczone twarze (i z ładnością nie mają nic wspólnego)... I właśnie dlatego głupio się poczułam, gdy tamte buraki zatrąbiły. Bo nie należę do tych lasek, które opisałam... Mnie zależy na tym, żeby komuś dobrze się ze mną rozmawiało, żeby uważał mnie za inteligentną, a nie za piękną... Oczywiście, dbam o siebie i nie chcę być jakimś monsterem, ale też uroda nie stoi dla mnie na pierwszym miejscu. Uważam, że powinnaś dać sobie spokój, bo tak jak już ktoś tutaj wcześniej napisał, portale typu fotka.pl są po to, żeby podnieść swoją samoocenę.

Jeśli według Ciebie \"mieć powodzenie\" to znaczy, że faceci zapraszają Cię na drinka, czy oglądają się za Toba na ulicy, to sorki, ale widzę, że marna z Tobą dyskusja. Mimo, że jestem od Ciebie o 5 lat młodsza i powinnam okazać jakiś resppekt wobec Ciebie, ale chyba naprawde jesteś pustą cizią. Może byłabym w stanie zrozumieć, gdyby dziewczyna chciała być ładna, żeby chłopacy z nią gadali, żeby rozwinąć z nimi interesujące tematy... Ale, żeby zapraszali na drinka? No cóż, z reguły takie zaproszenia na drinka kończą się na jednym... Więc zastanów się, o co Ci chodzi. No, chyba, że naprawdę chodzi Ci o to, żeby faceci widzieli w Tobie tylko obiekt kopulacji... Żegnam i życzę wszystkiego dobrego.

Gość a po co
Ci to powodzenie? Co Ci to da? Przeciez chyba znasz siebie na tyle i wiesz ze jestes wartosciowa osoba. A powodzenie u byle jakich, pustych facetow to co - taka nobilitacja? Chcesz byc lepsza od innych? Nie ma lepszych i gorszych a zycie to nie rywalizacja. Kazdy z nas jest inny i kazdy ma jakies wartosci - powinien je w sobie rozwijac i pielegnowac, poznawac siebie po to zeby moc potem dzielic sie z innymi. A jesli pozostaniesz pusta, nie rozwiniesz swoich wartosci i talentow - czym sie podzielisz, co bedziesz miala do zaoferowania? I jeszcze jedno - czlowiek powinien byc szczesliwy sam ze soba i nie nudzic sie we wlasnym towarzystwie - w przeciwnym razie staniesz sie uzalezniona do towarzystwa innych i wciaz bedziesz sie bala ze uznaja Cie za nieatrakcyjna... A co ze starzeniem sie - naturalnym przeciez procesem biologicznym? Martwisz sie opinia ludzi ktorych nawet nie znasz! Obchodzi Cie to co mysli o Tobie ktos kogo nigdy nie spotkalas i byc moze nie spotkasz? Czy widzisz paradoks takiego myslenia? Czy zyjesz dla nich, dla ludzi, dla ich dobrej opinii o Tobie - czy dla siebie samej? Ich opinia jest zalezna od ich nastroju. Nie ma nic wspolnego z Toba. Za to Twoja opinia o sobie samej jak najbardziej. Jesli chcesz byc ladna to bedziesz ladna. Brzydki jest czlowiek przewaznie od srodka.