Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość skarpecia

bóle jak przed okresem, ale po okresie

Polecane posty

Gość skarpecia

Witam, mam nadzieję, że któraś z Was forumowiczek miała podobny problem jak ja. Mianowicie chodzi o to, że w sobote (3 grudnia) skończył mi sie okres=> nie był po mojemu normalny bo skąpy i w ogóle bezbolesny, co w moim przypadku się nigdy nie zdażyło, chyba że brałam tabletki, czego już nie robie od ponad pół roku) teraz jest poniedziałek (5 grudnia) i czuje bóle jakby przed menstruacyjne. Czy któraś z Was drogie dziewczyny miała podobne odczucia?? prosze pomóżcie.

Byc moze jestes w ciazy. Na poczatku ciazy wystepuja takie bole jak przed okresem. To ze mialas skape krwawienie tez jakby to potwierdzalo. bo pomimo ze jest sie w ciazy moze wystapic w pierwszych trzech miesiacach @, ktory jest troche slabszy niz normalnie. Proponuje kupic test ciazowy. Powodzenia !

a czy często sie zdażaja przypadki \"okresu\" podczas ciąży?? bo nie wiem czy się dodatkowo denerwować, gdybym miała zrobić test to bałabym sie spojrzeć na wynik. Juz taka panikara jestem, więc wole sie upewnić i wykluczyć inne możliwości. Najgorsze jest to,że teraz nawet nie dostane się do mojego lekarza(nie przyjmuje prywatnie), bo zapisy są dopiero od nowego roku :( a tylko jemu ufam za rzetelność.

Gość diabeł
Słuchaj, mogłaś przeziębić sobie jajniki. Jeżeli latasz o tej porze roku w stringach, to nic dziwnego. Okres podczas ciąży możesz mieć nawet do czwartego miesiąca, jak nie do piątego.

Gość magdalenkaaaaaa
ja też miałam bóle po okresie takie jakby dopiero mi sie miał zacząć, a przecież właśnie mi sie skończył. Miałam takie bóle gdzieś około 1,5roku bo żaden lekarz nie potrafił mi powiedzieć co mi jest. Niektórzy nawet mi wmawiali że to soą bóle owulacyjne. Dopiero jeden lekarz się za mnie wziął i okazało sie że mam problem z pęchęrzem i że mam w nim bakterie.

Ubieram sie ciepło ze wzgledu właśnie na moje problemy z pecherzem i nerkami, długa kurtka, czapka , szalik. Wiem, jak dbać o siebie. A coś takiego mam pierwszy raz.

Gość Alllalka
A ja mam takie bóle zawsze jakiś tydzień po zakończeniu okresu - i to jest po prostu owulacja. Niestety, niektóre kobiety owulacja też boli....

Gość diabeł
No to może coś Ci się tam poprzestawiało. Poczekaj z kilka dni i zrób sobie test. Albo faktycznie masz owulację.

owulacja po dwóch dniach od miesiączki przy 29 dniowym cyklu?? owulacja jest chba w środku cyklu o ile sie orietuje. Ach, już bez kitu sam nie wiem, najlepiej to zaostawie w spokoju, jak samo przyszło to i samo pójdzie.

chodzi oczywiście po dwóch dniach od zakończenia, czyli w 7 dniu od początku miesiaczki.