Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ddddd

czy dziewczyna może się wkurzyć jak wyślę jej kwiaty do szkoły?

Polecane posty

Gość ddddd

chciałbym ją trochę dowartościować pokazując jej że bardzo mi się podoba, ale ona może to odebrać w ten sposób że jestem natrętny i chce czegoś w zamian. w sumie to słabo się znamy i widujemy raz w tygodniu ale ona i tak wie że mi się podoba. raczej na pewno do niej nie zagadam bo słabo się znamy i nie mamy wspólnych tematów.

Gość pytajnik z małej litery
Spotykacie się co tydzien i raczej do niej nie zagadasz? :D To spotykacie się chyba na lekcji informatyki?

Gość ddddd
te kwiaty do szkoły to dlatego że nie wiem gdzie mieszka i nie zamierzam jej śledzić. czy jeśli jej się nie podobam to może uznać to za coś wstrętnego?

Gość nie wkurzy sie
zadna dziewczyna nawet jakby kwiaty dostala od jakiegos mamuta- bedzie zachwycona, taka moc maja kwiaty...

nieee, raczej nie. mysle ze powinno byc Jej bardzo milo :) kwiaty w szkole, a inne tak nie dostaja ;):P kolezanki beda zazdrosne itp.

Myślę, że może nie za coś wstrętnego, ale na pewno uzna to za narzucanie sie i to w teatralnym stylu. Daj spokoj, skoro nie znacie się, to trochę smieszne i niezręczne przede wszystkim. Bardziej naturalnie wypadloby, gdybys ją zaprosil gdzieś i postaral się poznać, a nie takie wyznanie milości zamiast" czesc, jestem tomek...:D

Gość laleczka czaki
a mnie się wydaje , że to jest fajny pomysł , na pewno będzie z tego dużo śmiechu :)

Gość ddddd
szczerze mówiąc to na śmiechu mi średnio zależy. już widzę jak wchodzi na topik 'najgłupszy podryw' na kafetrii chodzi o to że jestem zbyt nieśmiały żeby przełamać barierę między mną a dziewczyną poprzez rozmowę i dlatego próbuje kopniakiem wywarzyć dzielące nas drzwi. ach jak to poetycko zabrzmiało;)

A jaki będzie następny krok? Poxniej, jak już poslaniec te kwiaty doręczy (bedzie jej szukal po klasach?:D), staniesz się śmielszy?

Gość ddddd
wtedy to może ona odbije piłeczkę, bo domyśli się od kogo dostaje kwiaty. jak nie to trudno. przyłącze się do TMT.

O nie, kolejny facet, ktory czeka, az to dziewczyna wszystkim się zajmie... Co się z Wami, droga mlodziezy dzieje?:D

Gość ddddd
no nie: ja się ujawnie, naraże na chichoty jej koleżanek i potem mam ją jeszcze dalej napastować (co w moim wykonaniu wyszłoby tragicznie) żeby zaczęła przede mną uciekać? oczekuje przynajmniej jakiegoś przyzwolenia z jej strony.

Gość Dziecinko to nie jest
forum dla małolatów, zmień adres :-D

Gość Dziecinko to nie jest
ja jako dorosła kobieta lece teraz po wibrator doodbytniczy bo właśnie przeceniają w Carrefour. nienawidzę młodych bo jak sama byłam młoda (bardzo dawno to było) to nikt nie chciał się ze mną bawić:( może to dlatego, że w trakcie zdarzało mi się popuścić w gacie na rzadko:(

Gość dfsadfs
pewnie że może. za to jak jesteś przystojny to możesz się zachowywać jak cham i tak będzie twoja

Gość bleeeeeeeeee
musza byc sliczne!! mysle ze bedzie jej bardzo milo;];]