Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 dwddq

cos na bardzo suche wlosy !!!!! podobno maski do wlosow dobre sa ale jakie?

Polecane posty

Go艣膰 osiem kropek
Gliss Kur, maska g艂臋boko regeneruj膮ca (ok 25 zl). Wetrzyj w 艣wie偶o umyte w艂osy, owi艅 je foli膮 i r臋cznikiem i sied藕 tak ze 20 min. Dzia艂a, je艣li b臋dziesz systematyczna i tak co 2 mycie j膮 zastosujesz.

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 yakk
Polecam serum na zniszczone ko艅c贸wki w艂os贸w z Avonu.....

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 2f23f23
ja nie mam zniszczonych koncowek tylko wysuszone wlosy:|

Udost臋pnij ten post

Mi bardzo pomog艂a maska z profesjonalnej serii firmy Wella ... dok艂adnie nazywa si臋 SP Power Mask.Maska ta po prostu uratowa艂a moje zniszcone rozja艣nianiem i prostowaniem w艂osy :) Jest do艣膰 droga bo w salonie fryzjerskim 200 ml kosztuje ok.85 z艂 ale na Allegro mo偶na kupi膰 j膮 taniej (400 ml ok.70z艂). Jednak mimo wysokiej ceny my艣l臋 偶e warto j膮 kupi膰 :) Teraz dosta艂am dwie maseczki firmy Yves Roche ale jeszcze nie zd膮偶y艂am ich u偶y膰 :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 natiiiiiiiiiiiiiiii
maski z Loreala to sa na jakie wlosy?

Udost臋pnij ten post

Ja tez polecam Loreala. W艂a艣ciwe s膮 do w艂os贸w normalnych jednak te o w艂asciwo艣ciach nawil偶aj膮cych nadaj膮 si臋 do ka偶dego rodzaju w艂os贸w. W艂osy suche jak najbardziej potrzebuj膮 nawil偶enia, szmpony moga je jedynie nat艂uszcza膰 i tym samym obci膮偶ac niepotrzebnym \"filmem\". Zapytaj sie swojego fryzjera, co Ci poleca - byc moze niezb臋dna okaze si臋 specjlaistyczna maska w salonie.

Udost臋pnij ten post

Ostatnio przetestowa艂am Revalid , chocia偶 nie mask臋 ,a od偶ywk臋 do sp艂ukiwania. Efekt bardzo fajny. W艂osy mi臋kkie , bardzo przyjemne w dotyku, b艂yszcz膮ce. W tej lini jest tak偶e krem o bardziej intesywnym dzia艂aniu , kt贸ry stosuje si臋 tak jak mask臋 .

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 zosia_samosia
Loreal polecam!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 dfsdfbf
maski sa do dupy. to bajera na maxa

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 i juzz
Mo偶e byc maska,moze byc jakas dobra od偶ywka...ale... po umyciu nanie艣 j膮 na w艂osy, wlosy zawin foli膮, potem recznikiem, mozesz podgrzac chwiilke suszark膮 i miej to z 20-30 minut...wy偶sza temperatura sprawi ze w艂osy wiecej wciagna z odzywki tego co najlepsze;) Spos贸b polecony przez moj膮 fryzjerke;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ewfwefwefwe
super dziekuje

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 grgregregbrb
od艣

Udost臋pnij ten post