Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość początkująca z samoopalaczem

SAMOOPALACZ - jak go nakładać?

Polecane posty

Jak przygotowywujecie ciało na samoopalacz? Jak sie pokolei smarujecie? Co robicie z głońmi by nie były pomarańczowe, ale też co zrobić by po umyciu nie zostały ' opalone rekawki' Jakie samoopalacze stosujecie?

ja nakładam samoopalacz na twarz wacikiem ( takim do demakijażu) a najlepszy samoopalacz jaki do tej pory odkryłam to DAX Cosmetics w piance. Jest super, nie robi smug i daje piekny kolor. Nie trzeba go nakładac wacikiem bo pianka super sie rozprowadza. Kosztuje ok. 14 zł ( czyli jest dość tani) Fajny jest tez Nivea, ale droższy od Daxa a wg mnie gorszy. Tylko pamietaj o umyciu rąk;) 🌻

Gość Miłaja
Smarujesz sie samoopalaczem, normalnie rękami, myjesz dłonie wodą, wycierasz. Potem usuwasz nadmiar preparatu z okolic brwi, kostek , kolan i łokci. Robię to po prostu dłońmi, myjąc je często. Wtedy nie ma smug.

Gość Lalalalala
no ale co, wtedy same ręce zostają białe??? A ramiona ciemne?? Chm....

Gość dzika orchidea
Polecam samoopalacz z Garniera, równomiernie sie rozprowadza, nie pozostawia smug, szybko sie wchłania a dłonie jesli umyjesz od razu po aplikacji to nie bedzieesz miała na nich sladu samoopalacza: http://www.ceneo.pl/104513#productLevel

Gość dzika orchidea
Polecam samoopalacz a Garniera,po umyciu głoni po zakończeniu aplikacji kosmetyku nie ma efektu pomarańczowych dłoni. Dobrze sie rozprowadza, nie zostawia ciemniejszych smóg: http://www.ceneo.pl/104513#productLevel

A zaczynacie od Twarzy czy stóp i w górę... W jakiej kolejności, dokładnie wszystko smarujecie?