Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wiaczesław

Atrakcyjność

Polecane posty

Gość Wiaczesław

Mam pytanie głównie do kobiet. Jestem mhhh zwyczajnym facetem, nie jakiś super atrakcyjny, dosyć inteligentny itd. itp. Powiedzcie mi dlaczego lecą na mnie ..dobra walimy wprost - brzydkie dziewczyny? Jestem za miły? Sprawiam wrażenie łatwego kąska- zwykle zgadzam się np. na wspolne pifko. Moze chodzi o fakt ze mniej atrakcyjne kobiety musza brac sprawy w swoje rece? W takim razie jestem nieatrakcyjny - tzn atrakcyjny w ich zakresie mozliwosci.

Gość wiesia jot
pifko? a co to?

Gość elfik152
Chuj wie

Gość stefcia3333
Wiesz, moze one nie sa brzydkie tylko TY masz zbyt wysokie mniemanie o sobie??

Gość Wiaczesław
akurat ślepy to ja nie jestem - zdecydowanie nie sa piekne. Poza tym ja nie twierdzilem ze jestem modelem.

Gość totalna porażka
to po co sie umawiasz skoro sa dla ciebie brzydkie?

Gość bleeee....
A co to, same Dody Elektrody mają chodzić po tej ziemi, tylko takie lale mają prawo do miłości? :o

Gość Wiaczesław
Juz taki jestem mily gosc. Nie zebym robil nadzieje. Ale jak ktos mnie zaprosi, nie jest niemily to jak mam czas to sie zgadzam.Co mam w domku siedziec. Poza tym zwalnia mnie to z obowiazku wymyslania gdzie mam sie wybrac- leniwy jestem:)

ładne dziewczyny to facet musi zaprosić, te nieco brzydziejsze sa z lekka zdesperowane i same sie staraja wprosić:o Z tego co piszesz wynika, ze ty liczysz właśnie na to ze to ktoś ma sie starać o ciebie a nie ty o kogoś:o Poza tym atrakcyjność to rzecz wgledna - ty uwazasz dana dziewczyne za brzydka, a te które podobaja sie tobie uwazaja ciebie za brzydkiego. W dodatku jak już ktoś napisał - jak nic masz za wysokie mniemanie o sobie:classic_cool:

Gość Wiaczesław
Ciekawa teoria z tym mniemaniem o sobie. Tylko skad wyciagacie takie wnioski? To ze pewne kobiety mi sie podobaja, a inne nie uwazam za naturalne. Rowniez nie licze na to by kobiety mnie zapraszaly tylko stwierdzam fakty. Mhhh jesli mi sie ktos podoba to porostu poznaje i tyle... czesto po poznaniu ochota na dalszy kontakt mi przechodzi. To co lecą na mnie jak cmy do ognia mimo iz wiadomo ze mam wysokie mniemanie o sobie?

Gość kaczyca
skoro leca do ciebie tak gęsto jak owe ćmy do ognia i żadna ci sie nie podoba to znaczy że masz problem albo jakieś dziwne kryteria co do wygladu dziewczyn... a tak z ciekawości w jakim typie dziewczyny ci sie podobaja? podaj jakaś piosenkarke albo aktorke co ci sie podoba

Gość harmina
wlasnie, jak typ dziewczat Ci sie podoba Wiaczeslaw? :) Jak powinna wygladac dziweczyna ktora wzbudzilaby Twoje zainteresowanie??? szczupla, wysoka, dlugowlosa moze byc? :)

Gość bleee....
To, że ktoś ci się nie podoba, nie znaczy chyba, że obiektywnie rzecz biorąc jest brzydki?

Gość Wiaczesław
Co maja do tego aktorki? One z samego zalozenia maja byc atrakcyjne. (pomijajac niewielki odsetek). Jedyne logiczne wytłumaczenie zaprezentowała 9824. Dlaczego wszyscy probuja dorabiac teorie, ze ze mna jest cos nie tak, a nie probuja wytlumaczyc rzeczywistosci. a wracajac do aktorek - Sandra Bullock, Penelope Cruz - fajniutkie sa:P

Gość Wiaczesław
Moze bardziej chodzi o to, ze mniej atrakcyjne kobiety kazdy gest ze strony mezczyzny odbieraja jako zainteresowanie soba?

Gość Annet24
Wiesz,każdy tak naprawde startuje w swojej klasie.Ja startuję do przystojnych,męskich facetów,bo jestem atrakcyjna,pewna siebie itd. Coś w Tobie musi być takiego,że one uznają,że jesteś ofiarą losu,że jestes dla nich "w sam raz".Jakaś przeciętnośc,jakaś dupowatośc.:)Bez obrazy,ale coś musi być w Tobie,że one uznają,że gracie w tej samej lidze.

Gość Zenuś
Annet24, też masz zbyt wysokie mniemanie o sobie:o Poza tym nie ma czegoś takiego jak bezwzgledna atrakcyjność, każdemu podoba sie co innego...

sam dałeś sobie odpowiedź. jesteś tak samo brzydki jak one. albo może są i brzydkie, ale inteligentne i dlatego są w stanie zainteresowac się kimś, kto sprawia wrażenie inteligentnego, a Twoja brzydota im nie przeszkadza, bo ich inteligencja pozwala być ponad to, jak powierzchowność. znacznie częsciej znajdziesz wśród \"ładnych\" nadęte bufoniary, które mają się za niewiadomo co dlatego raczej one nie szukają kontaktu, bo uważają, że są wystarczająco piekne, by powalić każdego na kolana samym ich widokiem. ja na Twoim miejscu za inteligentnego bym się nie uważała ;)

piszę o buforniarach, a one się już wypowiedziały na tym topiku. dowodem tego co powiedziałam, że brzydsze są ponad to, jest m.in. to, co prezentuje Anett24, która uważa się za atrakcyjną. ładne startują do ładnych, brzydkie się wpraszają... Jezu, jakie brednie, spadam na inny topik, gdzie mniej szczeniar się wypowiada bo nie mogę tego czytać

Gość melancholia rano
wiesz Wiaczesław, z doświadczenia wiem, że mężczyźni rzadko kiedy grzeszą urodą, a nader często się zdarza, że maja o sobie duże mniemanie. No i dziwię się, że zastanawia Cię w tych kobietach ich uroda, a nie ich intelekt, sexapil, osobowość. Jeśli szukasz towaru, który wyglądałby dla Ciebie bez zarzutu, nie chadzaj na piwo z brzydkimi, Twoim zdaniem, zobaczysz w tedy jakie masz szanse u innych :).

fakty są takie, ze na Malenę to każdy ma ochotę... tylko ci którzy nie mają szans to plują... a takich jest większość...