Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość znacie moze ///

Odzywki termoochronne

Polecane posty

Gość znacie moze ///

jak wyzej...szczegolnie skuteczne przy czestym prostowaniu włosów..mam juz dosyc sleczenie z prostownica w reku,a jak tylko wyjde w wilgotny dzien na zewnatrz to wygladam tak jakbym ich w ogole nie prostowała ;/

Gość zadne nie pomoga
ze sklepów - niestety...chyba ze ich sie pol opakowania nawali, najlepiej isc do fryzjera a oni tam maja takei bajeranckie komsetyki po ktorych wychodzi sie usatysfakcjinowabnym| ;)

Gość natiiiiiiiiiiiiiiii
bylam wczoraj u fryzjera i polecila mi mleczka z sansilku przeciw puszczeniu sie powiedziala ze na poczatku nie widac roznicy dopiero po pewnym czasie:)

Gość hrtewsc
A odżywka termoochronna to nie służy ochronie włosów przed suszarka i prostownicą?, bo nie rozumiem chcesz dobrych preparatów do prostowania włosów, czy do ochrony przed ciepłem?

Gość dyziulekkk
Jeżeli naprawde zależy ci na efekcie to tylko produkty profesjonalne, jak to napisał ktoś wcześniej, tymi sklepowymi nie osiagniesz spektakularnego efektu.Dużo zależy tez od tego jakie masz włosy. Ja używałam chyba wszystkich tych ze sklepu i dla mnie sie nie nadają, jedynie obciążają włosy, które zaraz wygladają na przetłuszczone. Używam teraz produktu poleconego przez fryzjerke , tj. włoska firma OLIOSETTE i nie ma porównania.