Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

marry

Pierścionek zaręczynowy

Polecane posty

Dziewczyny jaki byscie chcialy? Z brylantem? Białe złoto? Jakie sa wasze typy?

Gość hapetka
Ja dostalam z bialego zlota, nowoczesny ksztalt, bez brylantu, sa tam jakies kamyczki, pewnie cyrkonie. BArdzo przypadl mi do gustu, bo nie przepadam za zoltymi, tradycyjnymi.

Gość fhghrvuirgvcsa
nie za duzy,skromny z białym oczkiem:) np.cyrkonia

ja czekam marzy mi sie z bialego z brylantem ale ceny mnie rozwalaja

Gość hapetka
Wiesz, to na cale zycie teoretycznie, jeśli wiec marzysz o takim pierscionku dla dziewczyny, to znajdź fundusze, może jakieś nadgodziny, dodatkowe zajęcie? :)

fhghrvuirgvcsa - ...\"z białym oczkiem :) np cyrkonia\" -- cyrkonie nie są białe :)

pierscionek zareczynowy musi byc przede wszystkim delikatny...;)

kurcze ale jak mu dac znak o jaki mi chodz? nie chce byc namolna ale mam juz swoje typy. przeciaz nie pokaze mu palcem no nie?

jak wy to zrobilyscie? wiedzialyscie jaki dostaniecie czy to byl jego wybor?

Gość hapetka
Ach, to jesteś dziewczyną? Ja nie dawalam mu żadnych znaków ;-), wiedzial jedynie, że nie lubie zoltego zlota i cala zolta biżuteria leży od lat w kasetce, wiedzial za to, że podoba mi sie biale. Wiedzial też jaką biżuterie lubie, czyli raczej minimalistyczne, wspolczesne wzornictwo. I wiedzial, ze nie musi to byc brylant. I dostalam cudo :).

Gość Józia
no wlasnie polegacie na jego guscie? wiadomo ze nie zawsze sie sprawdza hi hi

no to mialas farta. myslisz ze tyle wskazowek mu wystarczy? a jakbym pokazala mu mniej wiecej co mi sie podoba? czy to nie bylaby przesada?

benny hill - właśnie, że możesz pokazać : ;) zaciągnij go do jubilera i poogladajcie sobie razem a wczasie oglądanie możesz mu pokazać, które najbardziej Ci się podobają :), albo po prostu razem iddźcie wybrać pierścionek i już.

Gość hmmmmm......
wybredna jestes, taki jaki dostaniesz taki bedziesz miala i lepiej nie wymarzaj sobie jakiegos tam, bo pozniej sie zawiedziesz a brylanty..... czy to jest wazne? chyba pochodzisz z wiochy i masz takie nowobogackie zachcianki

nie pochodze z wiochy ale nie mam zamiaru brac slubu. stad taka zachcianka. nie bedzie obraczek wiec chce pierscionek na cale zycie

a ja chciałam z tradycyjnego złota, duży, gruby, bez oczka i taki dostałam :) Moje Słoneczki wiedziało, jakie mi się podobają.

pewnie ze moglabym pojsc do tego sklepu ale powiedzial ze chce go kupic sam

Gość hapetka
Ja nigdy w zyciu nie pokazywalam mu, jakie pierścionki mi się podobają. A sama piękniejszego bym nie wybrala. Nie martwcie się, przeciez facet, który Wam się oświadczy, będzie Was znal na tyle dobrze, ze o ile ma choć odrobinę gustu i spostrzegawczości, z dużym prawdopodobieństwem wybierze taki, na widok ktorego oniemiejecie;). Będzie widzial, jakie pierścionki nosicie, czy lubicie zolte, czy biale itp. Moj pomylil sie tylko w jednym, mianowicie w rozmiarze. Ale wystarczylo poźniej zmniejszyć u jubilera. A wybieranie razem odbiera cala radość i spontaniczność oświadczyn.

dokladnie. nie chce go kupowac razem bo rownie dobrze moge to zrobic sama

Gość Józek
mialem kolege ktory pozyczyl zbroje i pojechal do niej na koniu

moj facet robi bardzo nowoczesna bizuterie i ma takie \"zboczenie zawodowe\", ze zawsze kiedy jestesmy w jakims centrum handlowym to musi zachaczyc o wystawe kazdej galerii z bizuteria zawsze mu mowie co mi sie podoba, wiec doskonale zna moj gust proponuje, zebys pod pozorem kupienia jakiegos drobiazgu na swieta dla mamy czy kogos tam (oczywiscie nie musisz z niczym wychodzic :P) zaciagnela go do sklepu z bizuteria i przy okazji skomentowala pare pierscionkow ;)

Gość Józek
kolegi

Gość do idiotki
jasne cyrkonie sa moze purpurowe;) ty naprawde jestes idiotka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!gratulacje

Gość Babcia Kazia ma racje

Gość hapetka
Ano odbylo się bardzo kameralnie, w domu, tylko między nami i w kompletnym zaskoczeniu z mojej strony. Wrocilam z wykladów wieczorem troche znuzona i pewnie dlatego nie zauwazylam "ukrytych" na wiszącej szafce w kuchni kwiatów, ani butelki wina chlodzącego się w lodówce...;)