Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 pytajka...............

AVON Naturals - soja i trawa cytrynowa - seria do cery mieszanej

Polecane posty

dobra jest? szczeg贸lnie chodzi mi o krem

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Nikt nie odpowie?:(

Udost臋pnij ten post

Bardzo Was prosz臋 o opinie, bo teraz te kosmetyki s膮 w promocyjnych cenach i nie wiem czy zm贸wi膰 czy nie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 magdalenka_12345
Je偶eli chodzi o krem to moim zdaniem jest REWELACYJNY!!! Naprawd臋 warto go kupi膰, sama koncze ju偶 drugie opakowanie i naprawde wida膰 efekty. Najwi臋kszym atutem jest chyba to, 偶e twarz w og贸le nie b艂yszczy si臋 i wygl膮da bardzo pi臋knie. To bardzo dobry krem.

Udost臋pnij ten post

Naprawd臋 cera si臋 nie b艂yszczy????? w艂a艣nie o to najbardziej sie martwi艂am a bardzo masz przet艂uszczaj膮c膮 si臋 cer臋?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 magdalenka_12345
no c贸偶, moja cera do naj艂atwiejszych nie nale偶y i przetestowa艂am ju偶 mn贸stwo r贸偶nych krem贸w z lepszym lub gorszym rezultatem. tak jak ju偶 powiedzia艂am, dla mnie ten krem jest super bo po kilkunastu dniach u偶ywania nawet moja kole偶anka zauwa偶y艂a, 偶e cera nie b艂yszczy i dopytywa艂a si臋 jak to zrobi艂am...:) Kupuj bez wahania. WARTO!!!

Udost臋pnij ten post

magdalenko dzi臋ki za odpowied藕:) tylko ostatnie pytanie: ile masz lat?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 magdalenka_12345
21

Udost臋pnij ten post

Czyli nie jeste艣 nastolatk膮. Ja jestem troch臋 starsza, ale tylko troszk臋 wi臋c dla mnie te偶 powinien by膰 dobry:) Jeszcze raz dzi臋ki:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 avanta
ja mia艂am tonik i 偶el, na krem jako艣 nie mog臋 si臋 zdecydowa膰. ale 偶el i tonik s膮 dobre, naprawd臋. bo moja cera tez nie jest z gatunku tych "艂atwych" :o a lat mam juz 26 (27 prawie :( ) wiec raczej ju偶 mam nieroeformowaln膮 sk贸r臋 :(

Udost臋pnij ten post

avanta wielkie dzi臋ki za Twoj膮 wypowied藕:) ja ju偶 nied艂ugo sko艅cz臋 28 lat i dlatego tak si臋 waha艂am z tym kremem, bo te偶 chcia艂am zam贸wi膰 tylko 偶el i tonik, ale jednak po tym co napisa艂a magdalenka kupuj臋 go:)

Udost臋pnij ten post

avanta, a mo偶e napisa膰 czy po tym 偶elu nie mia艂a艣 uczucia 艣ci膮gni臋cia i pieczenia sk贸ry? aha i czy ten tonik ma w swoim sk艂adzie alkohol?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 avanta
po 偶elu nie czu艂am 偶adnego 艣ci膮gania, a tonik chyba ma alkohol w sobie, ale g艂owy nie daj臋 za to. ale powiem Ci, ze nie odczuwa艂am 偶adnego dyskomfortu przy stosowaniu go, a mam sk贸r臋 t艂ust膮, ale z tendencja do przesuszania i ten tonik by艂 dla mnie bardzo dobry, teraz mam nivea, ale chyba jak go sko艅cz臋 to wr贸c臋 do tej soji, bo 偶el to ci膮gle stosuj臋 i jestem zadowolona :)

Udost臋pnij ten post

A mnie si臋 w艂a艣nie ko艅czy seria NIVEA (niebieska) 偶el i tonik:) i chcia艂am czego艣 innego. No w艂a艣nie mam ten sam problem z przesuszaniem si臋 cery szczeg贸lnie na policzkach w okolicy nosa, ale skoro Ty te偶 i mimo wszystko chwalisz sobie te kosmetyki to jak najbardziej wypr贸buj臋 t臋 seri臋. Mam nadziej臋, 偶e na nas ten krem te偶 si臋 sprawdzi. Wielkie dzi臋ki za odpowied藕:) Aha, widzia艂am te偶 nowo艣膰 z tej serii - maseczk臋 detoksykuj膮co-oczyszczaj膮c膮 r贸wnie偶 w promocyjnej cenie wi臋c j膮 te偶 zam贸wi臋 sobie:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 avanta
oo, maseczka mo偶e byc fajna :) ale ja z kremem eksperymentowa膰 mimo wsyztsko nie b臋d臋, na razie tetsuj臋 effaclar i jest dobrze :) ale tonik i zel sie sprawdzi艂y :) a nivea to mam teraz tonik matuj膮cy, w takiej zielonkawej butelce, jaka艣 nowo艣膰, te偶 niczego sobie :)

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 fionkaaa
ja tez jestem ciekawa tego kremu i zam贸wi艂am go sobie. Moja cera jest wymagaj膮ca wiec zobaczymy jak bedzie. Ale dostawa dopiero 23/12

Udost臋pnij ten post