Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość corkaa

zabieg dla pani po 50-tce na prezent.jaki?

Polecane posty

Gość corkaa

chciałam dac mamie cos takiego w prezencie.ona w ogole nie chodzi do kosmetyczki, dodam że wole miec jakąś orientacje zanim pojde do gabinetu. mama ma 53 lata, cerę suchą, wągry no i zmarszczki.moze cos doradzicie?

Gość myślę sobie że
powinnaś jej kupić wibrator...wymasuje sobie wszystko nim a od orgazmu jej sie zmarszczki wyprostują:D

Uważam, ze powinnaś się zastanowić, czy taki prezent chce otrzymać, bo moze w ogóle nie ma ochoty wybrać sie do kosmetyczki....chyba, ze do tej pory nie miala pieniędzy na takie \"przyjemności\"- to co innego. Moze po prostu pójdziesz do salonu kosmetycznego i zapytasz kosmetyczkę- przy okazji ustalisz termin- np przed Sylwestrem, zeby ladnie wygladala...albo 23 grudnia przed Wigilią:)

Gość eutanazja

Gość corkaa
ma tate, wibratorjej nie jest potrzebny:))))))))pieniądze to ma ale raczej problem z czasem i zwyczajnie jej się nie chce a narzeka że ma taką brzydką cerę. dlatego o tym pomyslałam, bo wtefy bedzie musiała sie ruszyć. sam sobie zastosuj eutanazję skurwielu , nikt nie będzie płakał...

Gość verka*
ja kupiłam mojej mamie na gwiazkę super krem z kolagenem Gla Revive firmy Colagen kosztuje troszkę ale jest rewelacyjny:) podam ci stronkę gdzie jest w promocji www.naturals.gweb.pl

Gość pani ok. 50
kiedyś zrobiłam sobie u kosmetyczki po zabiegu- oczyszczaniu, masażu, maseczkę z alg, ale nie polecam, lodowata, długo na twarzy, a ja mam kłopoty z zatokami najlepiej poradź się kosmetyczki, ona najlepiej doradzi, są różne zabiegi relaksujące, ale masaż twarzy i dekoltu koniecznie, mama poczuje się cudownie

Na przykład mikrodermabrazja. Wygładza zmarszczki, napina skórę :D Ja swojej mamie dałam w prezencie ten zabieg w Studio Tamka w Warszawie, to od tamtej pory chodzi co kilka tygodni, tak się jej spodobało :D