Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niesmaczna chyba

ZEMSTA???

Polecane posty

Gość niesmaczna chyba

Chciałabym poznac wasza opinię na temat pewnej sprawy , otóż rozstałam sie z facetem któego bardzo kochłam z którym stworzyłam tzw. "toksyczną miłość" m.in. dlatego że wywoływał we mnie ogromną zazdrośc poniewaz nie stronił od kobiet.Po 2 latach rozstalimsy sie w złości bo znalazł sobie kogoś innego w międzyczasie będąc ze mną, dlatego to tak bardzo bolało!! teraz nie jestemy ze soba około 1,5 roku.Kilka miesiecy temu wpadłam na pomysł żeby go zaczepic na nowym komunikatorze okazało sie ze był bardzo chętny do rozmowy zaczelismy czesto rozmawiac , podałam mu nr telefonu który tez był mu nie znany. Teraz chce sie ze mna umówic , wypisuje pikantne smsy itp. Musze przyznać ze na początku nie pałałam żądzą zemsty teraz sie nad tym zastanawiam , bo to co zrobili mi razem jest ochydne i nie potrafie do tej pory zaposmniec a jego smsy mnie obrzydzają, bo wiem że jej pewnie mowi to samo. Wszystkie jego smsy trzymam skwapliwie w komórce wieć moze je wykorzystac????Co o tym sądzicie???

Gość adelajda1945
ale ty pusta jestes...:O

Gość bad
Jezeli poczujesz sie lepiej....

Gość niesmaczna chyba
bad - nie wiem czy poczuje sie lepiej dlatego mam oprory a zdrugiej strony chciałbym zeby posmakowali co znaczy cierpienie....

Gość spotkać
to ja bym się nie spotkała, ale pośmiać się, czemu nie????

Gość niesmaczna chyba
nie chce sie spotykac.... chce dac im obojgu nauczke ale mam opory, chyba sie do tego nie nadaje. Poprostu przyszedł mi ten pomysł po tych jego namietnych smsach ....

Gość dawaj dalej
pokaż mu gdzie raki zimują, tylko co możesz zrobić? spotkać sie to raczej niezbyt dobry pomysł

Gość frajda
Mściwość jest żałosna, pozostawia uczucie goryczy na długo. Nie polecam. Za to, jako anonimowa osoba dla niego, zerwij z nim tę znajomoć. Możesz mu powiedzieć co o nim myśllisz, że jest pustym pacanem i tp... Że dla Ciebie to tylko była zabawa ale Ci się znudził

Gość niesmaczna chyba
wiem ze to załosne ... dzieki za rady pomysle co z tym zrobic... moze umowie ich razem (on i on) ale byłaby wtedy zabwa:) i wilekie zdziwienie zarazem..

Gość niesmaczna chyba
on i ona miało byc:)

Gość lub czasopisma
ty poprostu zazdrosna jestes:O

Gość dawaj dalej
jaka tam zazdrosna, jak koleś znalazł sobie dziewczyne w momencie kiedy był z autorką tematu (czyli kiedy byli razem) to chyba coś jest nie tak, o wy naiwne dziewczęta, dobrze wam mówić kiedy nie jesteście w takiej sytuacji ;) lepiej zapomnieć, nie? a ja mówie NIE, lepiej się zabawić, tym bardziej że zabawa jest już rozkręcona :D wymyśl coś co dla Ciebie będzie zabawą, a temu kolesiowi da popalić, właśnie, możesz się z nim umówić, tyle że na spotkanie niech idzie jakaś Twoja znajoma, ale żeby była SUPER LASKA, żeby gościowi ślina ciekła... Ona może (jeśli da rade) troche z nim spędzić czasu, po czym niech go spławi, mówiąc że spodziewała się kogoś bardziej na poziomie, czy coś w tym stylu, albo że liczyła na coś więcej, heh coś na pewno wymyślicie.

Gość niesmaczna chyba
teraz juz nie jestem juz zadzzdrosna tak było na początku kiedy mnie oszukał i odszedł do niej (wyjezdzał z nia na weekendy kiedy był jeszcze ze mną) zresztą, zazdrośc była w związku na 1 miejscu, bo stwarzał ku temu powody... a ja byłam zaśleopina tzn. miłościa.

Gość niesmaczna chyba
dawaj dalej- dzieki za słowa otuchy:) ja myslałam zeby perfidnie isc do niej do pracy i pokazac jej te wszytskie smsy a niech sobie czyta.....

Gość dawaj dalej
jak chcesz w to "wplątać" jego obecną dziewczyne, to możesz jej się pochwalić (o ile ją znasz) że poznałaś na necie fajnego faceta, a reszty niech się domyśli sama, tzn kim on jest, tylko trzeba ją troche naprowadzić. a jeśli jej nie znasz to troche głupio tak wpadać i przedstawiać dowody w postaci rozmów na gg, bo co - jeśli ona jest taka sama jak on i będzie mieć gdzieć to, że jej facet flirtuje(?)

Gość niesmaczna chyba
nie znam jej ale wiem jak wygląda i gdzie pracuje bo oczywiscie on mi sie pochwalił jak mu "zle" w obecnym związku .... itp

Gość frajda
Nie, nie osmieszaj isę, lecąc do niej do pracy z smsami. Więcej godności i klasy, dziewczyno! Poza tym, to jest sprawa tylko między Tobą i tym gościem

Gość 9009999
:]

Gość niesmaczna chyba
nie sądze by była to sparwa pomiedzy nami dwojga dlatego ze ona wiedziała o mnie ... wiec chce dac im obojgu popalic tylko nie wiem jak co najgorsze.... nie chce za bardzo namieszac chciaz i tak juz namieszałam, ech moze to wsyztsko zostawie tak jak jest, nie wiem ....

Gość frajda
skoro masz ochotę na plugawą zemstę :D:d to dalej, dowal śmiało im obojgu. Ale w ten sposób zniżasz się do ich poziomu no i ulgi żadnej nie odczujesz.... Jeśli jednak bardzo tego pragniesz to kto Cię powstrzyma, dalej na przód... !!!

Gość niesmaczna chyba
tak sobie mysle że odpuszczanie sobie przez stwierdzenie ze znizam sie do ich poziomu lub coś w tym rodzaju nie bardzo mi tu pasuje bo jeżeli sie komus coś odpusci to bedzie tak robił non stop wiedząc ze mu wolno, że wolno igrac z uczuciami.....

Gość frajda
świata nie naprawisz, a taki palant i tak nie zrozumie Twojej zemsty jako lekcji, tylko poczuje się okropnie pokrzywdzony. widże, że Ty koniecnzie chcesz się na swoich błędach uczyć, ok. Ale lekcja będzie gorzka

Gość pomysł jest niegłupi
tylko wymyśl coś oryginalnego. Nauczka należy się i jemu i jego panience, zaaranżuj to tak zeby i ona przyszła na to spotkanie.

Gość niesmaczna chyba
apetyt rośnie w miare jedzenia mam troche czasu do zastanowienia nad tym jak to rozegrać, frajda- włąsnie o to mi chodzi zeby czuł sie jak zbity pies tak jak ja!

Gość u p p p
jesteś żałosna i wy wszyscy którzy ją namawiacie do zemsty... żałosne... dno

Gość niesmaczna chyba
a tam załosna , najlepiej to cicho siedziec według Ciebie i dawac sobie po twarzy od takiego dna ???!!!!! ja nie jestem za tym wiec zastanów sie czy ktos chce być taki jak Ty," dostaćna baty" i siedziec cicho jak wypłoszona mysz ....

Gość u p p p
najgłębsze dno

Gość psooooooom
ja bym wykorzystała te smsy, jestem mściwa jak cholera ;)

Gość Kfiatuszek-ona
niesmaczna chyba ja sama byłam w podobnej sytuacji jak Ty i o mały włos nie dokonałam "aktu zemsty" ale... potem stwierdziłam że nic mi to nie da. I Tobie też nie. Szkoda fatygi, bo wcale nie poczujesz się lepiej.