Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niesmaczna chyba

ZEMSTA???

Polecane posty

Gość u p p p
Ok, już nie dziwię się dlaczego wiążecie się z palantami, którzy Was potem zdradzają... puste mściwe kobitki

koniecznie napisz co zrobiłaś, okropnie mnie to ciekawi. Ja mojego niestety męża też podpuszczałam i prawie się z nim umówiłam. Niestety nie wyszło bo sie pochorowałam, a umówiłam się na basenie. Mam nadzieję że się domyślił, że to ja, bo go leciutko naprowadzałam na temat. Naturalnie nie zapytał się, choć patrzył tak inaczej... teraz o mnie zaczął odrobinę dbać. A sama zabawa była super, choć troszkę stresująca (przykro mi było, jak był taki chętny)

Gość niesmaczna chyba
Gronia - nie wiem co zrobie , kidy z nim gadałam nie miałam ochoty na zemste chciałam udowodnic sobie ze mi na nim juz nie zalezy i wyleczyc sie z niego , to sie mi udało, bo dzis czuje do niego obrzydzenie. ps nie bede komentowac juz tych którzy nie maja o tym pojecia.. wiec darujecie sobie te bezndziejne wpisy.

Gość niesmaczna chyba
i co w związku z tym?... i tak nic mi tu nie wmówisz ...

Ja bym się zemściła! To drań i kobieciaż! Ciesz się, że nie jesteście małżeństwem. Na twoim miejscu Spotkałabym się z nim i przez to udowodniła jaki jest beznadziejny a najlpepiej byś zrobiła gdybyś opowiedziała o tym jego obecnej dziewczynie. Czymam kciuki.

Gość rozpierdziel jego
"związek" tak jak on to zrobił, nie pierwszy raz.

Gość nusiaaaa
co Ci to da? będziesz tylko niesmak do siebie czuła później. Zostaw to za sobą i żyj swoim życiem. Szkoda czasu...

Nie wiem, wiesz. W pierwszej chwili oczywiście myśl, żeby się zemścić, ale z drugiej strony, znowu się babrać w starym błocie, które zrobiło Ci tyle krzywdy. Zachowaj może klasę i odpuść. Tak chyba będzie rozsądniej. P.S Mówię to ja- furiatka, histeryczka, wariatka, w gorącej wodzie kąpana, impulsywna i nieobliczalna ;) Tak niestety możesz się tylko ośmieszyć...

Gość Zieloonoka BRunetkaa
Nie uwazam zebys była załosna! Bardzo dobrze robisz! Miałam podobnie po dizeń dzisiejszydrecze ta larwe i JEGO rowniez.. mozecie sobie gadac co chcecie , a mi i tak z tym dobrze ... :P

Gość niesmaczna chyba
dokłądnie MIlii jetsem taka jak Ty:) i na początku bardzo pragnełam zemsty z tego powodu ze jeszcze go kochałam teraz juz jestem wolna od tego uczucia i przyznam sie do tego ze rozwsieczyło mnie to kiedy wysłał mi gorące smsy te same co mi kiedys... brr..... żenada

Gość give me fever
Nie warto tracić pozytywnej energi na negatywne działania. skoro piszesz na forum i ludzie to komentują, to posłuchaj mądrych rad rozsądnych ludzi i zachowaj isę godnie, a nie jak szmata. Odejdź z godnością

Gość niesmaczna chyba
give.... hmmm usmiałam sie ze słów "jak szmata..." ja nie czuje sie i nie bede czuła sie w ten sposób nawet gdy dam im "po uszach" bo nie ja kombinowałam i mataczyłam.... dałam swoje całe uczucie.... mysle ze on moze tutaj byc najgorszym dnem bo on jak i ona sa nie feair. Zrozumiałabym gdyby nasz związek sie skonczył i on zaczą szukac kogos, a nie w ten sposób. dziekuje za wszystkie wypowiedzi mimo negatywnych postów wole zostawic sobie niesmak a jemu tym bardziej:) Pozdrawiam was wszystkich ....

Gość niesmaczna chyba
Ps . wierze w to że zemsta bedzie słodka:)

Gość give me fever
to po co smutna dziewczyno piszesz na forum, niby prosząc o radę?? nie potrzebujesz rady, tylko akceptacji swoich smutnych żałosnych planów. Oczywiście w części postów ją znlazłaś. Gratuluję, cel osiągnięty. Kiwajmy i klaszczmy

Gość smileyface
a zemscij sie na draniu!! nalezy mu sie!! niech gnoj poczuje sie troche sponiewierany!!

Gość niesmaczna chyba
give.. no włąsnie dlatego z tego powodu co powiedziałes szukałam opinii i Twoja zawazyła :) bo Twoja wypowiedz uswiadomiła mi ze nie dam sobie pluc w twarz:) pozdrawiam

Gość mala zolza
co tee facet robie? w jakiej dziedzinie pracuje? media, technika? moze ja go znam, moze to teeeen saaaam? :D...leszcz wrrrrrr co mnie olał

Gość pisze sie fair

Gość niesmaczna chyba
byc moze mała zołzo....

majac wszystkie jego smsy wyslalabym obecnej laseczce twojego bylego

Gość niesmaczna chyba
tak tak fair

Gość mala zolza
do zalozycielki topiku-----> mi by to nie sprawilo przyjemnosci a ni ulgi chyba. Tylko na tyle, zeby im rozpieperzyc tę pozorną sielankę...to chyba tyl;ko po to

Gość mnbvcxz
A moze własnie odgrywajac sie na byłym, uratujesz w pewnym sensie ta jego obecna.. moze nawet byłaby Ci 'wdzieczna', ze uchronisz ja od tego drania:)

Gość mala zolza
pewnie tu jest tak, zjak w tym powiedzeniu "jedynie w milosci najwieksze zero potrafi byc dla kogos wszystkim"...i on jest g...wart, jak tamten "moj" zgred nieczuly

Gość niesmaczna chyba
mała zołzo - z Twoim ostsnim zdaniem zgadzam sie w zupełności, dlatego chce mu udowodnic ze jestem zerem:) Pozdrawiam Cię serdecznie trzymaj sie:)

Gość ignoruś...taliSman...
A mi kradną nicki ........................jak mam się zemścić......???

Gość ignoruś...taliSman...
A mi kradną moje nicki............jak mam się zemścić..........???

Gość niesmaczna chyba
dokładnie :) rezerwacja niku