Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MAAAAgna

Luteina a okres

Polecane posty

Gość MAAAAgna

Mam pytanie do dziewczyn które brały luteinę. Czy po zażywaniou tych tabletek miałyście normalne krwawienie czy może mniejsze?

Gość luteina
ja za pierwszym razem miałam krwawienie juz w 21 d.c dostałam w trakcie brania jej ,było bardzo obfite i bolesne.Teraz biorę znowu i jest jeśli chodzi o obfitośc to takie jak zawsze czyli obfita ,ale mam straszny ból tak jak by bolała mnie cała macica .

Gość popaprotka
Lekarz w szpitalu przepisał mi luteinę bo przez ok 50 dni nie miałam okresu. Oczywiście ciąża była wykluczona. Okres dostała po ok 5 dniach zażywania. Zawsze miałąm strasznie bolesne miesiączki, zwijałam się z bólu i mdlałam, tym razem nic takiego mi się nie zdarzyło. Okres był bezbolesny, krwawienie tak samo obfite jak zazwyczaj. Następną miesiączkę dostałam po 26 dniach więc wszystko mi sie wyregulowało. Pozdrawiam serdecznie

Witam! Ja biorę luteinę od 16 dnia cykluprzez 10 dni 2 razy dziennie. Biorę je po to, aby podczas zajścia w ciążę nie poronić. Raz już niestety poroniłam. Nie ma u mnie zmiany jeśłi chodzi o miesiaczki. Pozdrawiam

Gość aaniaa26
hej. czy luteina wywoła @ nawet w ciąż.. bo ja juz mialam 2 razy@ podczas kuracji i nie wiem czymam juz calkiem wykluczyc ciaze??

Gość anuuuuuuuuusia
tez jestem ciekawa jaki mialscie okres po luteinie? ( jestem w trakcie brania)

Gość Agata. K.29
czy w czasie brania luteiny może wystąpić miesiączka

Gość babajag4
No własnie. Biore luteinę już 3 miesiąc. Przez 10 dni po jednej tabletce. Przez dwa ostatnie miesiace dostawałam okresu 2 dni po odstawieniu luteiny, a teraz dostałam okresu trzy dni przed odstawieniem i pięć dni przed przewidywanym okresem. W takim razie mam już jej nie brać przez te 3 dni? Miałam dużo stresów w ostatnim tygodniu i to chyba dlatego dostałam okresu...

Gość alababa
Ja równiez miałam wywoływana miesiączkę i gin zawsze kazała mi odstawiac luteine gdyby miesiączka sie zjawiła... natomiast jesli nie to do końca jak kazała i czekanie od 2 do 14 dni na przyjście @.

Gość szooooooooook
ja bralam luteine mialam dostac okres no i nie dostalam a potem okazalo sie na usg ze jestem w ciazy

Gość gość
Czy luteina jest bez recepty i czy to ta sama co pomaga na wzrok

Gość gość
nie. nie ta sama i jest tylko na receptę

Hej :) Ja też biore luteine juz 3-ci cykl. Mam mało obfite miesiączki i bezbolesne. Biorę ze wzgledu na regulacje cyklu. Mam pytanie jak dlugo ja bralyscie i czy po zakonczonej terapi wyregulowal Wam sie cykl ?