Gość assiczek w temacie Napisano Marzec 29, 2007 a chudniesz bo bierzesz leki i rzygasz??? ja wczoraj byłam u lekarza i powiedziała że jest dużo lepiej chyba wreszcie zrozumiałam że można schudnąć ćwicząc a jeśli chodzi o jakąsś dietke to można sokojnie sobie ją przeprowadzić np. 5 kg w dwa tygodznie jest ok bo czuje się z tym dobrze. ciekawe jak długo?;p ;D pozdrówka dla wszystkich Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość szanell Napisano Marzec 29, 2007 no wiem ams zracje ale jak chodzi o cwiczeni to przypal z ty u mnei ostatnio niestety bo mialam przedwczorja w nocy okolo polnocy atak serca;/ i teraz nie moge sie przemeczac czyli skakanka odpada na ajksi czas:(... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość szanell Napisano Marzec 29, 2007 ale poza tym jest okey zaliczylam chemie:) i jest pozytywnie tylko mi to zdrowie a dokladnie serducho cos szwankuje, ale fajek nie rzuce:P asiczke tak w ogole podaj gg to mzo espobie kiedys pogadamy:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gabela 0 Napisano Marzec 29, 2007 ktoś tu chciał strone pro ana prosze bardzo http://porcelanowe.lap.pl/ ale zeby wejsc na forum trzeba napisac specjalnego meila do moderatorki, bo to forum jest jakby zamknięte dla nowych osób Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość assiczek wtemacie Napisano Marzec 30, 2007 szanell niestety nie mam gg na razie w ogóle nie mam neta. a na kafeterie pisze ze szkoły. ale mam to konto na tlenie asia28_90. no to kiepściucho z tym serduchem uważaj na siebie. i pamiętaj najważniejsze jest zdropwie:p hehe i kto to mówi. ale ja jestem z siebie dumna wczoraj w prawdzie wymiotowałam ale tak to jest ok. aha jak ty masz jekieś konto to podaj wiem że to troche nie wygodne ale na razie nie da się nic zrobić ;( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość assiczek wtemacie Napisano Marzec 30, 2007 gabela adzieki jakieś 2 tyg yemu jeszcze całowałabym cie po rękach ale teraz chyba dam sobie spokój ale kto wi może kiedyś się przyda... a jak jest z tym bagnem u ciebie? długo w tym siedzisz?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gabela 0 Napisano Marzec 30, 2007 hmm, wiesz... mnie to bagno, póki co sprawia przyjemnosc...pewnie jestem w tym wczesnym stadium, zreszta, ja nie sadze żebym miała anoreksje, bo jem...codziennie, około 300-400 kcal, wystarcza mi to, a co najwazniejsze ....chudne, dzisiaj znowu 1 kg mniej ale na szczescie bulimii nie mam, nie wymiotuje i nie mam napadow, moze własnie dlatego ze jem codziennie po 3 razy, co prawda niewiele,ale zawsze to więcej niż nic pozdrawiam was dziewczyny i życze zebyscie wreszcie osiągnęły spokój :) buziaki :* Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość szanell Napisano Marzec 30, 2007 no aj nie mam konta na tlenie jakby co moge Ci maila podac albo gg jak chcesz to daj znac:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość szanell Napisano Marzec 30, 2007 gabela moim zdaniem masz ane, bo jesc 300 400kcal dziennie to na serio bardzo malo. I jak czytalam o anoreksji to tam bylo napisane ze anorektyczki ejdza od okolo 800 do 300kcal dziennie...a ile wazysz i ile masz wzrostu? a tak zmieniajac teamt to rzygalam dzis 4 razy ;/ mam dosc wszytko mnei boli:(... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pomorska 0 Napisano Kwiecień 1, 2007 ja dzis tylko 2 razy ;] Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gabela 0 Napisano Kwiecień 2, 2007 ehh, szanell, to nie jest takie łatwe powiedziec ile sie wazy... to wiem tylko ja i moja waga, a wzrostu mam 170 cm wracajac do wagi...spokojnie, BMI mam w normie...jeszcze ;) wszystko do tej pory było w porządku, ale dzisiaj mam jakis zwieszony dzien i dobijam sie jeszcze bardziej chlaniem... znając mnie skończy sie to przy kiblu... żałosne, nie? jak z wami dziewczyny? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość szanell Napisano Kwiecień 2, 2007 gabela nie jestes z tym sama wiem ze to marne pociesznie, ale zawsze cos... ja wczoraj nie rzygalam boje sie tego dlatego etraz staram sie nie jesc zeby nie musiec rzygac... ostatnio mialam cos z sercem zreszt mam podrazniony przelyk(a to od rzygania) ...;/ ale ogoleni jakso leci tlyko ze nie moge na siebi patrzec :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość szanell Napisano Kwiecień 3, 2007 ooo posze dzieki za rade moze skorzystam :) widze ze Ty oblatana wtemacie jestes a mowisz ze jakikolwiek syrop pomoze po rzyganiu zeby tak nei bolalo gardlo? pozdrowki:* Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gabela 0 Napisano Kwiecień 3, 2007 hmm, najlepszy na chrypke to bedzie chyba syrop prawoślazowy, kosztuje grosze w aptece...no i herbata z miodem...ale miód kaloryczny jest... najlepiej to idz do apteki i poproś o dobry syrop na zakażenia gardła, one sie znają to polecą Ci jakis dobry co do tego że jestem oblatana, cóz... troche sie orientuje o co w tym wszystkim biega ;) pozdrawiam, trzymaj sie kochana Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gabela 0 Napisano Kwiecień 4, 2007 widze że dziewczyny się wyleczyło... i dobrze, szkoda tylko że topic upada... ale taka juz kolej rzeczy na kafe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość szanell Napisano Kwiecień 5, 2007 ja tu zagladam codziennie takze pisz smialo ,mozmey sobie konwersopwac zreszta mi to jest potrzebne:) bo moj problem trwa i nie predko sie skonczy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gabela 0 Napisano Kwiecień 5, 2007 dobrze ze jestes szanell, ciesze sie ze chociaz Ty jeszcze tu zagladasz, szkoda by było tego wątku, bo porusza powazny problem... ja mam teraz dosc dobry okres jesli chodzi o odchudzanie, wogole do słodyczy mnie nie ciagnie i ciesze się z tego dzisiaj kolejny kilogram mniej, ciesze sie :), teraz to jest jedyna moją radoscia, to ze chudne, ze jestem stanowcza i kontroluje sie miałam tylko jedna wpadke, ale juz o tym pisałam wczesniej ja niejedzeniem i sprawdzaniem siebie chyba podswiadomie staram sie sprawic sobie radosc i podbudowac ego z moim facetem ostatnio sie dogadac nie moge chyba przestałam mu sie podobac juz, bo nie interesuje sie mna tak jak dawniej, w \"tych\" sprawach tez zimno, całkowita abstynencje wprowadził... ma swoje zycie na studiach, swoich znajomych,kolezanki ktore mu miłe smsy pisza, prace dorywcza bo kocha pieniązki... mówi ze kocha, ale ja wiem ze nie byłby w stanie poswiecic dla mnie niczego waznego, nawet imprezy z kumplami....smutno mi, może dlatego pro ana sprawia mi tak niezdrowa przyjmnosc i satysfakcje... a u Ciebie szanell jak to sie zaczeło? jak wygląda to teraz patrzac na sfere psychiczna? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość szanell Napisano Kwiecień 5, 2007 no u mnei dziwnie powiedzilabym ze w sumie kiespko nawet. Tzn cwicze codziennie dzien w dzien rano i wieczorem, powoli zaczyna mi sie robic krateczka na brzuchu, ale do ciezkiej cholery moj brzuch nadal jest pokryty warstwa tluszczu:( poza tym mam dobre dni i zle ,kiedy jem cos co chwile niby jablka, babny czy jakies tego typu rzezcy , ale sama wiesz ze ma sie po tym mega wyrzuty sumienia i idzie sie beltac;/;/...a jak chodzi o sfere psychiczna to doslownei wyglad jest moja obsesja ,ciagle o tym mysle ,dosloweni ciagle .W ciagu dnia jestem zwykle padnieta a wieczorami wracaja mi sily to cwicze a jak juz mi sie nie chce to sie kalde ale i tak nie moge spac. I tak to wyglada a zeczeli sie to okolo 8 miesiecy temu. Podjadalam soebi cos a potem rozkminilam, ze przeciez moge jesc co chce i ile chce bo i tak sie tego pozbede wiec co za problem az tu nagle okazalo sie ze jesetm od tego na swoj sposob uzalezniona i tak jest do tej pory, tylko ze przerodzilo sie to- mam an mysli bulimie -w ane bulimiczna a to chyba jeszce gorsze sama juz nie wiem. Najbardziej martwi mnei to ze ejstem gruba :(ciagle sie ogladam w lustrze i jestem nei zadowolona chociaz do poczatku mojej diety schudlam rzezcywiscie 6kg a wizualnie wyglada to anwet na 8 ...no i wezmy pod uwage miesnie, ktore sa ciezsze od tluszczu pozdrowionka:* p.s podaj gg jak masz to bedsziemy mogly czesciej pogadac:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gabela 0 Napisano Kwiecień 6, 2007 to mamy wspólne obsesje, ja tez dziesiec tysiecy razy dziennie sie przegladam w lustrze jak wygladam i ciagle widze te otłuszczone nogi, brzuch...niby płaski, ale galaretowaty...bleah a z tym rozkminianiem, to miałam tak samo, lubiałam jesc,a le zwracam juz nie bardzo, za przeproszeniem straznie chujowo sie po tym czułam jak nie jem, albo jem malo to sie czuje czysciutka, wesolutka i lekka, nie czuej potrzeby zwracania tych 300-400 kcal ktore wystarczaja mi codzien...chce zyc mimo wszystko co do gg, to bardzo dobry pomysł -> 6072920 :) czekam az sie odezwiesz, podzielimy sie inspiracjami ;), zeby nie powiedziec thinspiracjami (chociaz brzmi to tandetnie, a anorektyczki sie tym zachwycaja, ehhh..wiec pewnie nia nie jestem :D) pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość szanell Napisano Kwiecień 6, 2007 Dzis zmarla moja ukochana pra babcia...........:(((((((( siedze i rycze, czuje sie fatalnie... tak bardzo byla zajebista i ja kochalam kurwa nie wierze w to :((((((((( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość assiczek w temacie Napisano Kwiecień 12, 2007 siema szanel przykro mi z powodu twojej prababci. wiem jak to jet stracic kogoś ukochanego... mam nadzieje że sobie poradzisz!! a jak tam z anoreksją?? ja sobie jakoś radze ćwicze mam dietke ale już nie rzygam i nie biore leków. czuje sie z tym dobrze ale chciałabym schuść z ud troszku;) bussiaczki bedzie oka. nie ma w końcu innej możliwości:* Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość szanell Napisano Kwiecień 14, 2007 no ja sie jakso trzymam ale sam wiesz jak to jest raz lepiej raz gorzej ale ogolnie to sie uklada wszytko :) 3maj sie:* Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość assiczek w temacie Napisano Kwiecień 19, 2007 no siema i jak tam u ciebie w ogóle u was dziewczyny??? ja wczoraj miałam wizytę u psychologa i jestem zaleczona. ale... żeby nie było nie przestane tu zaglądać.a razem z kumpelami zczynam ćwiczyć w gymnasionie i mam zaniar ostro ćwiczyć buśka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość lustro79 Napisano Kwiecień 19, 2007 kochane babeczki witam!!! jakbym patrzyla w lustro mam to samo ok 3 lat temu anoreksja min waga 43kg 171cm potem walka zeby przytyc ale zdrowo dzis nadwaga i od kilku m-cy wymioty dzis poczycie winy dzis wielki brzuch wzdety od jablek bulek kakao i wymiotow dzis wielkie slinianki i niemoznosc spojrzenia sobie w oczy dzis sama sama sama dzis juz tyle zjadlam i tez tyle... pomozcie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gosiaa23 Napisano Kwiecień 19, 2007 znam to... w tym roku minęło 9 lat od kiedy moje życie zostało zdominowane przez jedzenie... anoreksja, bulimia i tak na zmianę... od roku walczę... raz lepiej raz gorzej...wiecie jak jest.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość assiczek w temacie Napisano Kwiecień 20, 2007 dziewczyny!!! wszystkie wiemy jak to jest najważniejsze to nie poddawać się!!! Tyle że nie wiem jak to z wami jest czy chcecie z tego jakos wyjść?? ja ( chyba) jestem najepszym przykładem że można tylko trzeba chcieć ( mam zaleczone to gówno).teraz mam179 i waże ok 56 nie wymiotuje nic nie biorę no nie wliczając antydepresantów;> nio i oczywiście ćwiczę może nie do upadłego ale ćwiczę najważniejsze to trzymać się razem!! bużka:* Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość szanell Napisano Kwiecień 20, 2007 hej ja tez ostatnio robie postepy bo wymiotuje coraz mniej :D ale niestety nie moge powiedziec ze wcale tego nei robie poza tym cwicze bardzo duzo i powiem wam ze to jest na serio swietna sprawa bo chudne :D a najlepsze z cwiczen to poprostu skakanka 3majcie sie ;) :* Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość assiczek w temacie Napisano Kwiecień 23, 2007 siemka no i bardzo fajnie!!! ja może się i powtarzam i jestem nudna ale jak stawiam na ćwiczenia nie pwiem też mam czasem ochotę się porzygać ale tak na maksa ale żal mi tego co już osiągnęłam będzie łoki;) bużka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość tafa Napisano Kwiecień 25, 2007 hej ja tez mam rpblem i teraz to dopiero widze bo zjedzeniu wymiotuje albo uciekam z domu zeby tego nierobic chciala bum namiary na jakas klinike dzieki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość assiczek w temacie Napisano Kwiecień 26, 2007 siema fajnie że tak do tego podchodzisz. ja się leczę w gliwicach w osrodku leczenia nerwic i zaburzeń łaknienia dąbrówka 3maj się papap:* Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach