Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kajeczka344

Przykłady zajęc w przedszkolu !!

Polecane posty

Gość kajeczka344

Prosze napiszcie mi przykłady zajec w przedszkolu na miesiac kwiecien. Tak na 5 godzin ,a tych dni ma byc 8 . czyli 8 dni po 5 h.Prosze!!!!!

Gość do kwietnia
...mamy ci oddać te prace? :p :D

Gość qwertya
jauczę w przedszkolu. Mamy plany na cały rok

Gość kejeczka344
Nie oddac do kwietnia,tylko przykłady zajęc które można przeprowadzac w przedszkolu w kwietniu. A potrzebuje to jak najszybciej.Bardzo prosze!

A może mogłabyś podać przykład? I dla jakiej grupy wiekowej?

Gość kajeczka344
Obojetnie jaka grupa wiekowa.Wazne ze przedszkole. Chodzi mi o to co moge przez 5 godzin przprowadzic z dziecmi w przedszkolu w takim miesiacu jak kwiecien.I takich zajec potrzebuje na 8 dni. Czyli 8 dni po 5 godzin.

jutro albo pojutrze napisze Ci pare fajnych zabaw, wybierzesz sobie, ktore Ci przypadna :) Akurat na zajęciach ostatnio mialam o zabawach dla roznych grup wiekowych :) ale poszukaj tez w bibliotece bo są tam ksiązki na ten temat :) no i w internecie tez. Pogrzebie jutro w notatkach i cos Ci skrobne :) pa

Gość paczka od krowy
do tych propozycji z linka proponuję jeszcze MYCIE ZĘBÓW PO POSIŁKACH brrrrrrrrrrrr , co za obrzydlistwo , żeby dzieci od rana do późnego popołudnia nie myły zębów :(

Gość kajeczka344
Sen nocy letniej dziękuje !! Bardzo prosze jak znajdziesz napisz mi przyjkłądy zajec. Bo ten link od kogos to jest zbyt ogolny.Mi chodzi o konkretne zabay i innego rodzaju zajecia w przedszkolu. Moze cos zwiazane z Swietami Wielkanocnymi ? W tamtym roku kiedy były święta Wielkanocne??