Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość brzydka- taka-jedna-sobie

czy ładny chłopak może pokochać pryszczatą,ślepą i grubawą brzydkawą dziewczyne?

Polecane posty

Gość cvdn
Ok sorry za te cielaki...mogę sie wypowiedziec... Niedawno wazyłam ok 90kg Dzis jest 68 przy 174 cm wzrosty więc mała nadwaga, ale spoko...Twarzy strasznie brzydkiej niemam, może troche zaduzy nos...niebieskie oczy, ciemne włosydo ramion...nie czuje sie brzydka, nie mam przyszczy...i co? żadnego faceta na horyzoncie ...buuu...ale sadzę, ze to nie zaezy od wyglądu...pewnie troche tak...ale raczej od mojego charakteru, od tago że rzadko sie usmiecha, raczej jestem pesymistka, ze nie jestem wyluzowana i hej do przodu...i w tym jest problem...a nie w krzywym nosie i kilku kilo za duzo...

Gość cvdn
sorry za błędy, za szybko piszę

Gość brzydka - taka - jedna - sobie
spoko, wiesz chyba masz racje Mam jedną koleżankę wcale nie piękną ale bardzo wesoła , ciągle się śmieje. i to do niej chlopacy lecą. Bardzo ją lubią... A ja też łaże smutna

Gość nver
dla mnie pierwsza rzeczą co mnie odrzuca jest masa .Moze nie jestes najładniejsza ?Ale nie wierzysz w siebie?

no w ogole ciezko być grubym, człowiek się męczy i ma więcej chorób..

Gość cvdn
no, i tak łazimy smutne i nie mozemy znależc faceta...a poniewaz nie mamy faceta to łazimy smutne...takie bledne koła...Zreszta to nie tylko od bycia smutnym zalezy...ja jestem raczej powazna...niepotrafie patrzec na świat jak na jedna wielką zabawe bez ograniczen i hamulców jak wiele ludzi...którzy na poierwsztm miejscu stawiaja dobre imprezki itp...

Gość cvdn
nver...- to o masie było do mnie? wogóle odrzuca cię masa, czy konkretnie moja?

Gość nver
Mozesz tez sama wyjsc z inicjatywą jesli nie ma nic na horyzoncie.

no pamiętam że jak miałam chłopaka to więcej się uśmiechałam...

Gość cvdn
nigdy nie miałam chłopaka... inicjatywa...w realu napewno nie...brak mi pewności siebie...:(

Gość nver
słucham?Juz mówiłem ,ze kobiety o masie powyżej 80 kg są aseksualne w wiekszośći.Obrzydliwe tłuste cielska .

Gość do brzydkich dziewczyn
nie chcemy brzydkich dzieci !

Gość cvdn
no i nie wiem czy to komentarz do zdjęc czy do mnie

Gość nver
nie napisałem powyżej 55 kg .Tylko powyżej 80 kg.Wiec taka ciezsza dziewczynka o wadze 70 kg mi nie przeszkadza

Gość don zuan
Otyłe mogą być seksowne, ale wole szczupłe.

Gość nver
to komentarz do ogółu nie do konkretnej osoby.

Gość cvdn
Ale wiesz, ze czasmai taka powyżej 80 kg wygląda lepiej i szczuplej od takiej 65 kg...bo to zalezy od wzrostu, od twarzy, od rozkładu tłuszczu...a zreszta jako popatrzysz na kogos to potarfisz rozróznic czy kobiata wazy 77 czy 84?

róznie to jest... z tymi dziecmi..

a lepiej być grubym czy pryszczatym ?? BO ja się wstydze z domu wychodzić...

Gość nver
mozna o siebie zadbać jak masz brzydką twarz to chociaż walcz by mieć niezłe ciało to można zmienić (waga itd) Bo niektóre kobiety od razu sie poddają.Wiadomo ,że twarz jest najważniejsza ,ale lepiej mieć brzydką twarz i ładne ( nie byc gruba miedzy innymi ) ciało niż miec brzydką twarz i brzydkie ciało.

Gość chusteczka
O wartości człowieka nie świadczą wymiary. Osobiście wolę się spotykać z ludźmi uśmiechniętymi, z temperamentem, znającymi swoją wartość, którzy umieją wtrącić do dyskusji zabawną, zaczepną, niekiedy złośliwą ripostę nieważne czy szczupłymi czy tymi trochę "przy tuszy"... Po godzinach spędzonych na uczelni niekiedy już naprawdę nie mam siły wysłuchiwać niekończących się narzekań znajomych posiadających niezliczoną ilość kompleksów i pocieszać ich. Mam wrażenie, że oni mnie zupełnie nie słuchają. Raz staram się im pomóc, dać dobrą radę, pogłaskać, przytulić, a oni, przy kolejnej nadarzającej się okazji, zaczynają wszystko od nowa! Mam wrażenie, że to nie otyłość jest Twoim problemem, tylko właśnie nieciekawa osobowość...

Gość piczki są zawsze śliczne
więc najlepiej od razu rozkładać nogi przed facetem

Gość nver
zdecydowanie lepiej być pryszczatym.Szczególnie jak sie ma ładną twarz to pryszcze nie zmienią wiele i tak będziesz dalej ładna ,a pryszcze można usunąć .

ja w czasie matury przytyłam 10 kg, ale na wakacjach schudłam a teraz znowu zima i stres i tyje i co robić...

Gość cvdn
hej brzydka...zawsze mozna uciułac kilka groszy i zafundowac sobie operacje plastyczna :D...

Gość xl pozytywnaaaa
ja wole byc puszysta;)

Gość cvdn
jejku, jak zmienic sie w radosny wukan tryskajacy energia i nieznudzony zyciem? Hę? Pytanie do optymistów...z urodzenia lub z wyboru!

taaa ja je usuwam od 10 lat :P Tak myślałam nad operacją, chciałąbym zlikwidować sobie rozstępy i pryszcze i to tyle, żednych extremalnych metamorfoz, az tak źle nie jest