Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciąża

jestem w ciazy??

Polecane posty

Gość ciąża

moj okres trwal 2 dni niecale..nakoniec 2 dnia mialam bole podbrzusz trwaly ok 2 godzin na na 3 dzien zero okresu....moze to byc ciaza/??

Gość poszukaj
tipokiów na ten temat a nie zakładaj znou taki sam

Gość tak jestes w ciąży...

a cycki Cie czasem nie bolą ??ehh dziewczyny od tego są testy i lekarze by stwierdzić ciąże, na forum i tak sie nie dowiecie czy jestescie czy nie!!!!!!!!!!!!!!!!!! wrrr

Gość ciąża
nie bola bolaly pzed okresem ktory trwal 2 dni.. a teraz juz nie??

Gość zadzwoń
al telefon zaufania :P

To, że miałaś skąpą i krótszą niż zwykle miesiączkę wcale nie oznacza, że musisz być w ciąży!!! Taka miesiączk jak plamienie lub jej jednorazowy brak raz w roku może zdarzyć się każdej kobiecie. Piersi bolały Cię, bo często bolą przed miesiączką. Jeżeli podejrzewasz ciążę, to czemu testu sobie nie zrobisz, tylko zakładasz 100 topik pt. \"czy jestem w ciąży\"? Zrób test i będzie wszystko jasne!

Gość ciąża
dziex za rade

Gość ciąża
nie musisz byc taka perfidna --to ze zalozylam 100 topik --mam prawo a Ty mi tego nie zabronisz./.jak ci przeszkadza nie czytaj>>a uwazam ze sa osoby ktore podejda do tego normalnie i normalnie odpowiedza./..narrrraaa

Gość nie wzruszaj mnie
swa nieporadnością zyciową to forum to nie jest test ciążowy idiotko

Nie jeste perfidna, tylko chciałam dać Ci delikatnie do zrozumienia, że mozna poszukać w poprzednich tematach. A tak w ogóle to czego Ty od nas oczekujesz? Przecież nikt przez monitor nie powie Ci że jesteś w ciąży albo nie. To może Ci pwoeidzieć tylko ginekolog, a robiąc test ciążowy będziesz wiedziała wcześniej. I nie atakuj mnie, bo ja Ciebie nie atakuję, tylko piszę, że najlepiej będzie jak zrobisz test.

kochana poprostu my juz mamy dosyć głupich pytan czy jestem w ciąży??!!!! od czego kur są lekarze ginekolodzy!!!!My nie mieszkamy w twojej macicy zeby stwierdzic czy jests w ciąży czy nie!!!!!!!!!!

Gość ewe-linka
eh, mi tam sie wydaje ze takie osoby potrzebuja raczej sie wygadac a ze nie maja z kim to chociaz tu popisza, a kazdej z nas , nasz indywidualny problem wydaje sie byc najwazniejszy,,pozdrawiam,

Gość ewe-linka
i skad ta agresja,,

Gość Nie no
a ja mam dosyć tych którzy wchodzą na topik tylko po to by kogoś zbesztać, skrytykować i obrazić a nie żeby mu pomóc!!! Wy, którzy tak robicie, jesteście pustakami!!!