Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość era

czy za drogi wozek?

Polecane posty

Gość niestety ale tak

kobieto !!! ja wózek kupuje max do 1000 zł ale to juz max!!stanowczo za drogi!ale jak cie stac to czemu nie;)

Gość misia000
no pewnie ze za drogi...tymbardziej nawet nie wyglada na ta cene..

Gość misia000
on jest beznadziejny widzialam mase wozkow ktore kosztuja o wiele miej a sa o wiele ladniejsze i praktyczniejsze ..rtakze sie zastanow..Pozdro.. ja w zyciu nie kupie takiego i nawet nie hcodzi mi tutaj o pieniadze ale o jakosc..nie zawsze wywindowana cena oznacza ze to juz najlepszy super wozek.. sa o wiele tansze i lepsze.........!! :-))))

Gość Widzialam ten wozek
gdzies na stronach netowych.. i byl tamszy!!! mial w komplecie gondole, spacerowke, fotelik samochodowy rowniez przypinany do stelaza i chyba folie.. ale nie jestem pewna.. ale nie pamietam na jakiej str poszukaj w necie..

Gość za wózek dla mojego dziecka
zapłaciłam mniej niż wynosi tzw. końcówka ceny tego, o którym piszesz. DAliśmy za nowy wózek Nestora 400 zł. Ok. 13-14 miesiąca życia dziecka przerzuciliśmy się do spacerówki. No i powiem Ci, ze fajnie jest mieć wózek dla dziecka taki full wypas. Ale po 14 miesiącach pewnie trzeba go będzie sprzedać i kto go wtedy kupi? I za ile?

Gość rsh
2400 za wozek????? po co!!!! ile w nim dziecko powozisz??? jak upilam wozek za 530 zl na paskach w slicznych czerwonym kolorze, z nosidlem i torba. sluzy nam juz rok. po zimie przyjdzie pora sie z nim rozstac.

Gość rsh
czas na spacerowke juz przeciez. prawda jest taka, ze w tych tanszych wozjach dluzej dziecko powozisz bez kupowania spacerowki, te drogie wozki sa strasznie plytkie, wysoko podwieszone. slowem: nie oplaca sie ich kupowac, bo nie stracza na dlugo.

era- nie sluchaj nikogo- zreszta -nie rozumiem,po co sie pytasz obcych ludzi, czy wozek ktory chcesz kupic jest za drogi???? tegonie pojmuje,,,,stac cie na taki wozek-podoba i sie- taki sobie wymarzylas dla swojegodziecka-pewnie ze kupuj!!! powiem ci tak,ze ja na poczatku sobie tez ten zaklepalam ,i nie patrzalam na wozki ponizej 2 tys,a w miedzyczasie spodobalmi sie delti focus http://calineczka.pl/sklep/product_info.php?cPath=63_46_70&products_id=3560 - ten,i jak zobaczylam jego cene,to sie zszokowalam,ze taki ladny wozek tylko tyle kosztuje,iteraz kupuje wlasnie ten a tobie poradze,ze ten kto wystawil ten wozek upadl na glowe!!!!!!!!!!! http://calineczka.pl/sklep/product_info.php?cPath=63_46_130_135&products_id=3345 tu masz najnowszy model tego wozka mutsy jest tanszy,i to w sklepie ! a na allegro itaka cena! szok! wiec skoro ci sie podobaja akurat te,to rozejrxzyj sie dokladnie- twoj modelkupisz spokojnie za 1500-1700zl,pozdrawiam ps: dziewczyny! czemu sie takoburzacie!!???? to powod do dumy i do objechania kogos,ze samemu ma sie wozek za 500zl,,,..,,,.,?????

Gość rsh
rozumiem ze kogods stac i chce wozek drozszy.ale nei o tu tu chodzi. moim zdaniem ten mutsy jest po prostu niepraktyczny io niewygodny, a ta spacerowka, a wlasciwie jej resztki to juz porazka. lepiej te pieniadze wydac na cos innego dla dziecka. ten deltim za 800 zl (monia25 co polecasz) jest ok, cena normalna i ale i wozek wyglada solidbnie.

Gość era
http://aukcjewp.wp.pl/show_item.php?item=75589336 ten tez jest fajny na zywo robi duze wrazenie .Znajomi kupili graco i sa b ardzo niezadowoleni za ciezki i jak sie chce go przewiesc to nigdzie sie nie miesc.Ja sie bede uczyc na ich bledach kolka sa w graco plastikowe i jak sa dziura na ulicy to mala sie tak buja ze szok.

Gość Klika
Wózek fajny ale tylko z wyglądu. By go kupić musiałabym "wypróbować na żywo". Jeśli wię chciałabyś się zdecyodwać na taki zakup poszukaj gdzieś w sklepie, zobacz jak się prowadzi, skręca, rozrkęca, jaka jakość produktu, czy nie skrzypi...to wszystko trzeba zbadać cztery oczy z wózkiem :-) jeśli ok to bierz, zewnętrznie mi się podoba

Gość era
TEN QUINNY JEST NA ZYWO SUPER OGLADALAM GO W SKLEPIE ROBIL NA MNIE WIEKSZE WRAZENIE NIZ MUTSY.NIE PODOBAJA MI SIE TE WOZKI TAKO WSZYSCY JE MAJA I SA JAKIES DZIWNE

Gość Klika
moja znajoma kupiła 3-kołowy i nie była potem zadowolona. No ale to też kwestia producenta i jak wózek jest wykonany. Jak mówię: musisz sobie wypróbować w sklepie. Przede wszytkim patrz na kółka, nie kupuj wózka z tandetnymi, niepraktycznymi kólkami plastikowymi. No i jak mówię: żeby nie skrzypiał, to skrzypienie doprowadza do szału potem ;-)

Gość era
WIEM COS O TYM ZNAJOMA MA GRACO WOZEK I JEST Z NIEGO BARDZO NIEZADOWOLONA

quinny jest super wózkiem, ale nietety bardzo wąskim w środku... zarówno gondolka jak i spacerówka ma kształt klepsydry w środku...zwężane jest i przez to węższe dla dzidziusia naszego... także malutkie dzieci sie tam mieszczą,a nie te normalnej wagi;) hihi... znajomej dziecko jeździło do 3 m-ca tylko,bo sie nie miesciło już! ale wózki quenny ładne, wygodne (dla maluszków:P ), fajne bajerki itp.. a co powiecie o wózku STOKKE? Któraś może widziała prezentacje na żywo tego wózka? w P-niu w crossie w sklepie: gluck są te wózki! podzielcie sie wrazeniami:)

Gość era
a masz moze jakas str z tymi wozkami STOKKE, a ty jaki wozek chcesz kupic?

strona jest www.stokke.com.... ale powiem szczerze ze patrzac z tej stronki na ten wozek to mozna sie zrazić,.. ja widzialam na zywo ten wozek, co ma , jakie funkcje, jak sie rusza, kręci, dodatki,pierdołki;) skłądanie itp... i ten inny wygląd nowoczesny:)super:) hihi... kazda lubi inaczej,standardowe, w starym stylu,niektore lubują sie w 3-kołowcach, niektorym zalezy na nowoczesny wygladzie,,,to wszysko zalezy od osob,przyszlych rodziców... nam po prezentacji spodobal sie stokke,wiec zafundowalismy sobie taki wóziorek,ale tylko spacerowke wybralismy... głeboki jakis inny sie zakupi... tamten stabilny na wiele lat moze starczyc... wygodny na plaze;) bo na 2 kolkach mozna ciągnąć ...

Gość era
a jak mozna wiedziec to ile kosztowal?

Gość 54r5
ten wozek stokke to jaja????

Gość 54r5
dajcie sobie spokoj z trzykolowymi wozkami. widzailm kiedys jak dziewczyna sie meczyla z takim wlasnie eozkiem, bo nei mogla podjechac podjazdem po schodach. niepraktyczne w ogole.

nie pamietam dokladnie ile... ponad 3 tys. spacerowka kosztowała...ale:):):) było ponad 30% obniżki:) tatusiowi dzidzi:D tak sie spodobał,ze nie chciał innego widzieć:) hehe,... wiec poszlismy na kompromis:) on wybiera spacerowke, a ja zajmę sie glebokim...hihihi:D chcialam graco, ale jak przeczytalam wasze opinie,to podziekowalam... hmmm... niewiem teraz co z glebokim wóziorkiem... ktoras jakies poleca moze bebe comfort gleboki? nie zalezy mi na lekkosci wozka, nie zalezy rowniez na super skladaniu(duzy bagaznik;)) .ktoras cos moze polecic? niewiem juz sama...

Gość era
jakie jaja? chyba kupie quinny speddi

pod warunkiem ze bedziesz miala małą dzidzie... w kombinezoniku nie zmiesci sie za dlugi okres czasu... babeczki w sklepie robily prezentacje i potem centymetrem mierzyly ile ma gondolka quinny a ile inne.. no niestety jest roznica,wiec... w mym przypadku odpada-duze dziecko:D szykuje mi sie :D hihih.... ale podoba mi sie quinny... fajny tez mutsy jest,ale ten model: http://calineczka.pl/sklep/product_info.php?products_id=3350

Gość era
ty kupilas go w crossie w Poznaniu tam jest taki fajny sklep z akcesoriami dla dziecie sa piekne lozeczka i wozki na 1 pietrze.Fajnie ze trafias na obnizke.

kupiłam w poznaniu w crossie... super sklep ten gluck:) jeszcze nie odebralismy wozka,ale chyba nalezy nam sie za darmo jakas posciel,albo wypełnienie... niepamietam dokladnie...dowiem sie jak bedziemy odbierac wozeczek...trzeba skorzystac z oferty:P jak za darmo dają;) hhiihi...

A ja wybrałam z tej strony breaker w kolorze czerwono - ecru. http://www.babyactive.pl/?op=katalog&lang= U mnie w sklepie kolor na zamówienie kosztuje 580 na kołach plastikowych, 630 na pompowanych. Nie ma co prawda fotelika samochodowego ale to mi nie przeszkadza. No i nie jest ciężki bo waży 10-11 kg. W porównaniu z innymi, droższymi nawet to wypada całkiem nieźle, bo potrafią ważyć 15-17 kg. Ja jednak myślę że nie powinnaś się sugerować opinią innych, bo to ty będziesz z tego korzystać i dla ciebie ma to być wygodne i ładne. Mnie nie stać na drogi wózek więc znalazłam sobie taki, ale jak kogoś stać to dlaczego ma nie skorzystać.