Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sdsads

w jakie gry komputerowe grają kobiety?

Polecane posty

Gość koik
Prince of persia Tomb Raider - wszystkie :) Medievil

Gość jhjdgjgd
wszystkie części medal of honor

Gość Dziewczynaa_Szamana
Kamecha --> Fakt, ale patrząc na obie gry widać bardzo duże podobieństwo. W torchligth grałam, a D3 oglądałam tylko na yt. Inaczej je sobie wyobrażałam :) To jak nie Diablo :P

Pewnie nie będę oryginalna, ale ja gram w sims. Nie wiem, co z tą grą jest, ale mnie strasznie wciąga. Ale chyba nie jestem jedyna, jeśli chodzi o to, że jakaś gra może bardzo wciągnąć. Strasznie lubię ta grę i teraz. Podoba mi się to, że ma bardzo dużo różnych dodatków, dzięki, czemu chyba nigdy mi się nie znudzi. Widziałam, że w sklepie 3kropki.pl mają duży wybór dodatków i chyba sobie zrobię prezent na urodziny i kilka sobie kupię;)

TRAVIAN!!!!! The Sims 3 Cezar Zeus Pan Olimpu i Posejdon Heros IV i V Need for speed most wanted wolfenstein (pierwsza i ostatnia cześć) tylko niestety w ostatniej nie umiem pokonać tego robala z różowymi jajami Sniper Elite Ruch Oporu rezydent evil Quake

TRAVIAN!!!!! The Sims 3 Cezar Zeus Pan Olimpu i Posejdon Heros IV i V Need for speed most wanted wolfenstein (pierwsza i ostatnia cześć) tylko niestety w ostatniej nie umiem pokonać tego robala z różowymi jajami Sniper Elite Ruch Oporu rezydent evil Quake

Gość chude łydki??
pamietacie taką grę na pegasusie: doktor Mario? układało sie kolorowe tableteczki.. czy można ja znaleźć w necie i ściągnąć na komputer? fajna była

Gość nie nawidze cie i kocham
nie gram, wolę gierki w realu:D

Gość w tanki też czasem gram
mam na kompie w domu

-Counter Strike -Diablo II lord of destruction -Need for speed MW/Carbon -Halo 3 -Silent Hill 4 -Call of duty 4 -The suffering -Gta san andreas Ale ostatnio gram tylko w Diablo II.

-Counter Strike -Diablo II lord of destruction -Need for speed MW/Carbon -Halo 3 -Silent Hill 4 -Call of duty 4 -The suffering -Gta san andreas Ale ostatnio gram tylko w Diablo II.

osobiście uważam, że kobieta, która gra w diablo albo god of war to albo psychopatka albo ma włosy na plecach... albo jedno i drugie 🖐️

osobiście uważam, że kobieta, która gra w diablo albo god of war to albo psychopatka albo ma włosy na plecach... albo jedno i drugie 🖐️

Eeee, a co jest w tym złego? Lubię i tyle. Masz jakiś problem z tym, że sobie lubie w to zagrać i nie jestem babochłopem.

jasne mów sobie tak dalej :) A to, ze lubie sobie pograć nie oznacza, ze jestem babochłopem. Zresztą nie obchodzi mnie co sobie tam myślisz w tym swoim szambogłowie.

Gość Dziewczynaa_Szamana
Jakoś nie zauważyłam u siebie włosów na plecach i zachowań, które świdczyłyby o tym, że jestem psychopatką :P Poza tym w D2 gra sporo kobiet, tylko po co się z tym afiszować? Gra jak gra - dla każdego :P Dla mnie dziwniejsze jest, jak już ktoś wyżej wspomniał: facet siedzący na kobiecym forum :D Rozumiem jakieś fora komputerowe, motoryzacyjne, sportowe, ale babskie? :o

Gość Dziewczynaa_Szamana
A jeszcze żeby było śmiesznie, to w D2 gram razem z mężem :D On na komputerze a ja na swoim laptopie :D Zajebiście jest :D

Gość nie chce miec nicka
jewel quest - polecam poza tym skillgames na bwin.com - też polecam