Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sdsads

w jakie gry komputerowe grają kobiety?

Polecane posty

Gość Klaudia.........:)
Ja ostatnio gram w Residenta Evila i Grudge:)

Gość hjgjhgjhgjhg
A ja potrzebuje 6 kawalkow na nowego kompa, ktory pociagnie nowego battlefielda- ogladal ktos grafe? ORGAZM normalnie :) Nawet Crysis sie chowa.

Syberia, Dreamfall, ze strzelanek to Call of Duty, wzięłam się też za Operation Flashpoint, taka okrzyczana, jednak była za trudna, osłabiała mnie inteligencja wroga, do szału doprowadzał niedopracowany interfejs. Powróciłam jednak do Call....Dużo słyszałam dobrego o Mass Effect 2. Może spróbuje w nią, słyszałam, że ma niesamowity klimat. Może ktoś już w nią grał?

Gość zimna i zła baba
mila- Mass Effect 2 jest super :D Ja mam xboxa 360 i przyjęłam taką strategię, że gry wypożyczam, a jak coś mi podejdzie, to kupuję :) oba Bioshocki bardzo mi się podobały, Overlord 2 jest przezabawny, Batman Arkham Asylum, Spiderman web of Shadows, moje ukochane Fable (wrótce 3!), a aktualnie tłukę się z chłopem moim w tekkena 6 :) I w ogóle czekam, aż Blizzard w końcu wypuści Diablo! Grałam w betę Starcrafta 2, ale szczerze mówiąc jestem trochę rozczarowana, mało się zmieniło przez tyle lat, poza grafiką. No ale trudno.

Gość offnakomary
ogólnie nie lubię gier,ale jeśli mi się zdarzło to need for speed,simsy,tetris,i stara gra o ile dobrze pamiętam to stewrowąlo się pajączkiem,no i klasyka Mario :D

Gość offnakomary
nie pamiętam,Maria chyba też miałam na grach video,ale potem jak dostałam swój 1 komputer,to pożyczałam i grałam na komputerze.

Dzięki. Trzeba będzie zainwestować w grę, bo to kolejne pozytywne opinie. A tak przy okazji spytam się o xboxa360. Czy jest tak awaryjny, jak się o nim mówi?

Gość offnakomary
mila8 xboxy są bardzo awaryjne.mój mąż naprawiał je i tam wyskakuje w guziku power zamiast na zielono-świeci na czerwono.to się nazywa chyba "Red Ring of Death" no i xbox nie chce się włączać.problem polega na krzywieniu się jakiejś płytki/blaszki w pudle i coś tam się dalej tworzy.mąż mi tłumaczył kilka razy ale że to nie moja działka-nie za bardzo go słuchałam :D

Gość offnakomary
mila8 xboxy są bardzo awaryjne.mój mąż naprawiał je i tam wyskakuje w guziku power zamiast na zielono-świeci na czerwono.to się nazywa chyba "Red Ring of Death" no i xbox nie chce się włączać.problem polega na krzywieniu się jakiejś płytki/blaszki w pudle i coś tam się dalej tworzy.mąż mi tłumaczył kilka razy ale że to nie moja działka-nie za bardzo go słuchałam :D

Gość a ja tam gram tylko
w simsy - cała reszta mnie delikatnie mówiąc wkupi***** nawet pasjans

Gość zimna i zła baba
mila- mojemu koledze przydarzył się "red ring of death" (tu tylko powiem, że plus dla Microsoftu za obsługę reklamacji- ale podobno jakiś kosmiczny procent xboxów miał jakąś wadę fabryczną, która powodowała przegrzewanie, więc ich ostatnią opcja na zachowanie twarzy było mega szybkie i grzeczne obsługiwanie reklamacji :D) i chyba nauczona jego doświadczeniem od samego początku mam hopla na punkcie przegrzewania- wycięłam sobie dwa drewniane "podnóżki" pod konsolę, przez co powietrze swobodnie przepływa z każdej stony. Poza tym mam sekretną broń na wszelki wypadek- wiatrak z tesco :D Używam go rzadko- jeśli siedze nad czymś ponad 4 godziny bez przerwy. Mam xboxa od jakichś dwóch lat i do tej pory niemiałamżadnych problemów, ale też dmucham na zimne (wiatrakiem :D).

Gość zimna i zła baba
Dizajn wiatraków z tesco jest orgazmiczny i to zadecydowało o moim wyborze tej ekskluzywnej marki :D

dobrym nawykiem jest regularne dmuchanie w otwory wentylacyjne sprężonym powietrzem niech posiadacze konsoli i laptopów wbiją sobie to do główek

Gość Ariada
A ja gram przez neta w Battle Knight :P

Zakupiłam Mass Effect 2 i od poniedziałku zaczynam grać :)

Gość Dziewczynaa_Szamana
Ja gram w Diablo 2 LoD - własnie nadrabiam po wprowadzeniu nowego patcha :P Grałam też trochę w Torchlight, podobno kopia Diablo 3, ale jakoś nie przypadło mi do gustu, więc moje podniecenie z wydaniem D3 nieco zmalało.

Gość nailty nailty nailty
heroes cezar age of empires gta need for speed simsy wormsy

ja grałam w syberia 1 i 2 mirror's edge gothic 1 i 2 halflife 2 risen Przygody tunguski heroes3 Prince of persia 1 2 3 4 silent hill 2 resident evil 3 wiec trochę tego było :-)

"Grałam też trochę w Torchlight, podobno kopia Diablo 3," nie można podrobić czegoś, co jeszcze nie wyszło 😴