Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sdsads

w jakie gry komputerowe grają kobiety?

Polecane posty

Gość choułmka
moje znajome graja w pracy w różne układanki, gry logiczne - podobno to odstresowywuje. tutaj znalazłam na stronie warszawskiego dewelopera taką oto grę flash - http://makdom.com.pl/index.php?pages=5

Gość w wiele gier
ale bardzo dotyka mnie to, że np w typowo meskich grach (dajmy na to Stalker) NIE MA POSTACI KOBIECYCI. ani jednej! Dyskryminacja.

Gość pom pom pom
ja gram w różne,głównie : Sim City 4,Sim City Społeczności,Prince of Persia,Syberia,GTA (wiekszosc czesci),worms world party,robbo millenium,need for speed (wiekszosc czesci) i inne wyścigówki ;) The sims,the sims2,Tony Hawk's Pro skater3 :) ale teraz ostatnio to mi sie w ogóle nie chce grac,wole posiedziec na necie :D

Strzelanek faktycznie nie lubię, są stresujące a ja nie mam w ogóle refleksu :O W co gram? Rpg i przygodówki.

Gość boshposh
kurde jakies spamy normalnie...i szowinisci sami gram w strzelanki owszem, gram tez w kasynie paradise- ONLINE oczywiscie i rozzwalam kupe hajsu no i co??? chyba nie powiesz ze umniejsza to mojej wartosci jako kobieta, coo???

Gość ta niedobra pupa
Ja lubię bardzo serię Silent Hill - jest to połączenie przygodówki ze strzelanką... Super kilmat polecam.

Ja nie mogę grać w strzelanki, stresują mnie gry tego typu... Zdecydowanie wolę jakieś minigierki flashowe, układanie klocków, czy inne "superambitne" zadania :D

Gość fajny temat też się dopiszę
Grałam w: Quake 2 & Arena, Blood 2, Duke 3D, Doom..., Wolfenstein, w te pierwsze wygrywałam w sieci w szkole z chłopakami, nie potrafili się przyznać do przegranej ;) symulatory, które uwielbiam: Comanche, F117, Terminal Velocity, Star Wars, Tie Fighter, (miło zdobywa się medale), Rebellion, uwielbiam "samochodowe": Motorhead (niezłe soundtrack'i), NFS różne części, GT Racing, Rally, Fast Truck (rajdy tirów;) ), stary dobry Lotus ;) Grand Prix (samochód & Motor), Strategie: Settlers, Warcraft, Dune 2000 (kochane sandworms'y), Age of Empire (mniejsza z częściami, nigdy mi się to nie znudzi), Command & Conquer, Red Alert, Polanie (super śmieszna polska gierka;)) Civilization, Colonization, Total Annihilation & Echelon (u obu dobra muza), Populous, Normality, Stardust, Lemmings, Sim City, Caesar 3, Prehistoric :P Pinball'e, Astro Fire, Tetris'y, karciane ;p ulubiona -Free Cell... Na razie tyle pamiętam, jakby co, to jeszcze dopiszę, skleroza nie boli :) Pozdrawiam Wszystkich pasjonatów i nie tylko :D

Gość gierkownia
Ja gram w NFS Underground 2 i w DSJ :) każdy rekord cieszy mnie jak dziecko choc dzieckiem juz dawno przestałam byc.Wg mnie takie gry to dobry sposob na odreagowanie :)

Gość tam taranta
gram w nieśmiertelnych heroesów III :P grałabym w wiedźmina, ale, niestety, stan techniczny laptopa mi na to nie pozwala.

Wydaje mi się, że babeczki najczęściej graja w gry typu Simsy, kilka moich koleżanek uwielbia familijne, jeszcze inne ubóstwiają strategie. Generalnie jest takie zróżnicowanie, ze nie da się wskazać jakiegoś jednego typu. Sama ostatnio kupiłam sobie Alicję w Krainie czarów - być może trochę przez film, ale nie było mi szkoda kasy, bo znalazłam w niezłej cenie na 3kropki.pl Film był niezły, gra tez niczego sobie.

Gość 11211
farm frenzy i farmville na FB :D

Wow swat 3, Tie fighter, CS - no no ... podziwiam

Gość jussaa
heroes, wolfenstain, need for speed, half live, gta, i batman ostatnio:)

mi na razie znudziły się gry ale jak grałam to uwielbiałam wyścigówki,szczególnie NFS, sim city,the sims,GTA,robbo,wormsy,syberia,tony hawk

Gość dzajna
moja ulubiona gra to God of War, poza tym bioshock, fallout...

Gość Ja gram caly czas
i wlasciwie wylacznie w Diablo. Zadna inna gra nie dorownuje Diablo, w zwiazku z tym zadna mnie nie wciagnela na tyle bym w nia grala namietnie ;)

Gość Ja gram caly czas
oczywiscie jak dla mnie nie dorownuje Diablo ;)

Gość effy,
gta IV rządzi

Gość Ssonea
Gram w: Settlersy CSa NFSa ale mója ukochana gierka to MOH