Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

betii1

THERMLINE na odchudzanie

Polecane posty

Witam serdecznie.Mam pytanie:czy ktoras z WAs wspomagala kiedys swoje odchudzanie tabletkami THERMLINE firmy OLIMP?? Bede bardzo wdzieczna za informacje na temat tego produktu ,poniewaz sporo o nim czytalam fachowych tekstow ale chcialabym jakies opinie osob ktore lykaly te tabletki.Czy daja jakies efekty? Z gory dziekuje i pozdrawiam.

Gość moniczka75
betii a moze Ty wiesz coś o Thermal Pro??

wiesz, kupiłam 1 opakowanie z nadzieją że coś z tego będzie ale...przestałam wierzyć w tego rodzaju specyfiki, u siebie nie zauważyłam żadnych efektów :-(((

jadłam naprawdę niedużo i rzeczy raczej polecane przy dietkach - ciemne pieczywo (niewielki ilości), nabiał ale chudy, owoce, no i łykałam te kapsułki tak jak podaja na opakowaniu ale trezultaty mierne...

prawda jest jednak taka że bez dodatkowego ruchu nici ze zrzucenia sadła...już się sama o tym przekonałam...Tobie też życzę wytrwałości i powodzenia!!!

Prosze,niech ktos cos jeszcze podpowie bo mam zamiar jeszcze w tym tygodniu kupic THERMLINE ale zastanawiam sie czy nie zaminic tego na jakis inny specyfik..Wiem ze nie schudne zdieki tabletkom ale chcialam cos co pohamuje troche ochote na slodycze

Gość arche30
Hello! A mi jakoś sie udało... jednak nie ukrywam, iż równolegle regularnie - tzn. codziennie wykonywałam zestw ćwiczeń. Po jednym opakowaniu, które starcza na ok 2 tyg. zrzuciło ;P mi sie 3 kg.

Gość sameh
Brałam Thermline przez dwa miesiące do tego aerobick 3 razy w tygodniu, 1 raz siłownia, 1 raz rower ok.30 km. Nieraz jeździłam na aqarobick.Nie ma co się oszukiwać bez ruchu ani rusz. Schudłam 9 kg bez stosowania diet. To było rok temu w kwietniu, nigdy nie przytyłam a ćwiczenia stały się dla mnie przyjemnością.Niestety pdświadomość działa tak, że jak coś robimy na siłe to nie wyjdzie.Dam dobrą radę - zapomnieć o odchudzaniu brać thermline i ćwiczyć robić to z przyjemnością, gdy wyjdziesz z domu nie myśl, że idziesz się odchudzać, poprstu baw się bobrze a wszystko będzie ok. Wiarz mi, nigdy nie lubiałam ćwiczyć a teraz nie mogę usiedzieć w domu. Mam super instruktora na aerobiku, który daje popalić i jestem z wagą po mału ale cały czas do tyłu, a nie mam już 20 lat i z utratą wagi jest u mnie trochę wolniej, ale ćwiczyć, ćwiczyć i jeszcze raz ćwiczyć!!!!

Gość Veratka
OSTRZEGAM! Po Thermline sięgnęłam, bo znacznie przytyłam od leków. Chodziłam na fitness 2x w tyg. i nic. Przeczytałam reklamę Thermline i że produkt zdobył nagrodę, atesty ma itp. więc uznałam to za środek bezpieczny - i BŁĄD. Kiedy jeszcze brałam leki, to nic a nic nie pomogło pomimo nawet diety i intensywnych ćwiczeń. Kiedy odstawałam leki od których przybierałam na wadze i nadal łykałam Thermline w końcu się ruszyło (ale w takim przypadku trudno stwierdzić czy by nie wystarczyło zakończenie leczenia i odstawienie leków). Miałam wrażenie, że biorąc te pigułki pół godziny przed posiłkiem - zjadam mniej. Z resztą jak się nauczyłam to do tej pory normalne porcje mnie sycą. ALE THERMLINE BARDZO OBCIążA WąTROBę, wystarczy spojrzeć na ulotkę i te wypisane skutki niepożądane to nie są banialuki. WPADŁAM W DEPRESJĘ a po odstawieniu nawet długo nie mogłam dojść do siebie, i pomimo, że jem i już wtedy tak jadłam: głównie warzywa, sałatę, nie jem smażonego - to poziom cholesterolu we krwi przekraczał wszelkie normy. Nie wspominając, że chodziłam taka roztrzęsiona, niby przez zawartą tam kofeinę, ale ja na kofeinę nawet w dużych ilościach bynajmniej tak nie reaguję. I najlepsze jest to, że stosując to wmawiałam sobie, że jest o.k., schudnę to odstawię itp. ale jak mi siadła psychika, to nawet nie chce mi się pisać. Różne środki nie są skazane i hormony też mogą wpływać na doły psychiczne, ale coś z tymi preparatami na odchudzanie jest dziwnego. Czytałam o pigułkach świetnych na odchudzanie ale przepisywanych tylko przez lekarzy na receptę (znane ale nazwy nie pamiętam) - pacjentki chudły ale kuracje trzeba było przerywać bo wpadały w depresję. Leki i pigułki wszelkie odstawiłam, jem chudo i nie przejadam się, trochę ruchu i chudnę cały czas - jeszcze trochę i osiągnę moją wagę właściwą.Już mam dosyć chemii i ponoszenia takich konsekwencji, wracam do ew. naturalnych metod tj. zioła np. bonifratrzy mają gotowe mieszanki ziołowe i już jak ktoś się chce wspomagać. Thermline i tego typu środki ze względu na długofalowe (a nie tylko doraźne) skutki uboczne ODRADZAM!!!

Gość Greys38
No niestety, drogie Panie, ja też zapisuję się do klubu ANTY. Pracuję fizycznie, jem naprawdę niewiele (kawałek chleba na śniadanie i kolację, na obiad porcja dla dziecka - dla niektórych brzmi jak porcja głodowa...). Po tygodniu stosowania tego BADZIEWIA wchodzę na wagę i...NIIIIC! Ani grama mniej! Czy wysyłałyście formularz zwrotu? Bo ja to zrobię, tylko skąd go wziąć? Dla mnie 9 dych to nie jest mało. Na szczęście mój mąż kocha mnie taką jaka jestem :) Pozdrawiam serdecznie.

Gość juleci
moja siostra ma 15lat i bierz to cosdopiero przed chwilątoodkryłam i martwie siebo wczoraj wymiotowała baaaardzo dluuuuuugo

Gość g_anndzia
Stosowałam CLA z L karnityną firmy OLIMP (27zł za 60 kaps.) i musze powiedzieć, że byłam zaskoczona efektami-ograniczyłam spożywanie potraw smażonych,odrzuciłam słodycze i ćwiczac brzuszki 10 minut dziennie już po 3 tygodniach ważyłam 5 kilo mniej a brzuch wyglądał naprawdę dużo lepiej.I szczerze polecam naprzemienny prysznic ciepłą i zimna wodą

Witajcie! Jestem waszym doradcą online. Pojawiłam się na tym forum ponieważ razem ze Slimitin Aqua realizuję kampanię informacyjną dla wszystkich osób zainteresowanych zdrowym odżywianiem oraz pragnących schudnąć. Jeśli macie jakiekolwiek pytania, zapraszam do dyskusji w tym wątku. Jestem do Waszej dyspozycji. Kinga, Doradca on-line marki Slimitin Aqua www.slimitin.pl

Gość cyganka99
@jenna23 Przy którym tygodniu już jesteś?

Gość irena5l
Ja ci powiem przy którym. Przy pierwszym :D

Gość blackdevillex77
ja stosowalam thermlineale mnie nie pomogl strasznie gorąco mi po nim było i strasznie niedobrze po kazdej tabletce myslalam ze zwymituje więc po paru dniach odstawilam ale kazdy ma inny organizm więc moze na CIebie inaczej zadziałą

Gość fliska123
na mnie działał dobrze. dołożyłam do tego ćwiczenia i efekty dużo lepsze, niż przed treningiem

Gość ramonkafi
ja się przymierzam, póki co robię te ćwiczenia z youtube'a, polecam je :)

Gość termogeneza
Therm Line Olimp działa odchudzająco w połączeniu z ruchem o czym się przekonałam stosując go ale najskuteczniejszy był wg mnie Thermo Stim kaps. tego samego producenta tzn. z Olimpu . Thermo Stim Olimp ma podobny skład ale przez dodatek Ekstraktu z Zielonej Kawy jest skuteczniejszy w redukcji tkanki tłuszczowej .Oba preparaty działają na zasadzie termo genezy .

dobra, naczytałam sie do bólu ...... moze mi ktos odpowie, ktory therm line jest najskuteczniejszy? S, forte czy II? stosowałam S , przyznam, bardzo wspomógł w zgubieniu paru kg, błagam, niech sie ktos szybciutko wypowie, były swieta, trzeba co nie co zgubic... :)

Gość oxy.gen
Jeśli ci pomógł, to się trzymaj tamtego.

Gość pabl0
Na wizażu jest wątek na ten temat, poczytaj recenzje:]

Może późno odpisuje, ale najskuteczniejszy jest Therm Line Forte. Zawierają l-karnitynę, sinetrol, kofeinę (daje kopa) i chrom (nie wcinasz słodyczy). Ja brałam i jest rewelacyjny.