Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bederede

SZKOŁA!! jak przetrwać??

Polecane posty

Gość bederede

czy wy tez macie dosyc niektorych lekcji w szkole na ktorych czas plynie niemilosiernie wolno? jakie macie sposoby na to aby czas szybko minął? wpatrywanie sie przez 45 min. w zegarek doprowadza mnie do szalu

Gość Frank Mineta
na twoim miejscu zajął bym się czymś pożyteczniejszym i tak na początek znalazłbym jakiegoś buraka i obciągnął bym mu z połykiem na lekcji matematyki ;) dobre rady nigdy nie są złe

Gość bederede
Frank Mineta--> dzieki, jednak chodzilo o cos dyskretniejszego :P

Gość Pittaa
ty sie ciesz, ze masz tylko 45 min:O zobaczysz jakie meczarnie sa na studiach-1,5godziny to dopiero meczarnia😭

siadanie w ostatniej ławce i czytanie ciekawej gazetki :P o ile nauczyciel nie ma w zwyczaju: \"a zadanie piąte zrobi nam ...\":D

Gość bederede
no mam jeszcze caly rok :D do studiow

Gość bederede
to nuie przejdzie nauczuciel łazi po calej klasie i wali tekstami "a zadanie zrobi nam..." niestety :)

ja zazwyczaj czytam książki albo jem albo robie z papierosów piramidki albo jeżdze resorakami po ławce albo maluje marginesy markerami albo robie sobie warkoczyki albo wpatruje się całą lekcje w nauczyciela albo słucham mp3playera z kumpelą albo śpie oparta o parapet albo wpadam nauczycielowi co chwile w słowo albo...dalej nie pamiętam :P

Gość kredka żółta
fajny temat! ja rysuje kwiatki z tylu zeszytu albo zamalowuje cala kartke

Gość oj nieladnie
oj nie ladnie Black Lady-palic papierosy jak sie nie ma jeszzce 18tu lat, oj nieladnie :D a tak na marginesie ja robie szachowniczke w zeszycie standart :D

Gość szachownica kwiatki
albo pisze swoje imie w roznych werscjach

Gość przedłuzacz marzeń
JA NIE LUBIE SIEDZIEC NA POLSKIM!!!!!! W ogóle mnie to nie ciągnie... albo zwiewam albo co...

Gość hehe a ja..
... rysuje karykatury ludzi z mojej klasy (potem daje kolezance zeby zgadywala)

Gość bederede
przedłuzacz --> ja tez i szukam sposobu zeby to szybciej mihjalo

Gość ad. pytania
trzeba to przejść jak chorobę,minie. Tylko niestety nasze drogie urzędasy z ministerstwa oświaty zadbają o to, żebyście zmarnowali kupę cennego czasu, który możnaby wykorzystać na prawdziwą naukę a nie jakieś parodie lekcji i wysłuchiwanie encyklopedycznej wiedzy, która prędzej Was zniechęci do tematu niż zainteresuje.... Najlepsze co można zrobić na ciągnących się w nieskończoność lekcjach to: czytac dobrą książkę - polecam polską fantastykę np. Pilipiuka dla niewiast nieczytających - dziergać na szydełku dla pasjonatów - powtarzać np. angielskie słówka o gazetce już ktoś wspominał pisać sms-y Pozdrawiam wszystkie ofiary systemu

Gość a ja rysowałam
zawsze puzzle na kartce, takie małe jak krateczki w zeszycie. potrafiłam całą kartkę na lekcji tak zapełnić. a jaki efekt:)!

Gość i po co wy chodzicie do budy
nie lepiej od razu pojsc do pracy? :P

Gość Ja słucham
co mówi nauczyciel, wykorzystuje ten czas z pożytkiem, przeciez i tak musze siedziec na lekcji, potem mam mniej nauki w domu :-D

Gość Ja siadam z tyłu
czytam książkę lub flirtuję z kolegą i od czasu do czasu patrzę na nauczyciela robiąc minę osoby, co słucha i wie, jaki jest temat lekcji :D

ale zamulacie :| ja gadam,słucham mp3,robię kumpeli psychotest a ona mi,tworzymy krzyżówki,quizy,zagadki,jemy,bawimy się

jaa tej na studiach są 2,5h zajęcia... to jest dopiero koszmar... krotko mowiac - ciesze sie chwila, kiedy jeszcze lekcje trwaja 45minut. to nic.