Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wkurza mnie to

mój facet... /

Polecane posty

Gość wkurza mnie to

Czy wasi faceci też się spóźniają?? mój robi to notorycznie! spóźnia sie na każde spotkanie lub neszcze gorzej.... dzwoni i odkłada je na inny termin, zawsze ma jakieś usprawiedliwienie... Już nie moge... Jak jest u was? zdarza sie coś takiego? macie jakieś sposoby na spóźnialskich?

Gość różnie bywa
jezeli sie spoznia bo naprawde coś mu wypada waznego (w pracy, w szkole), czy np. chce ci zrobic niespodzianke i zahaczył o kwiaciarnie, to chyba spoko, to jest zrozumiale i słodkie. no ale np. jak sie zagadal z kumplem, czy siedzial nad gra komputerowa to jest to po prostu brak szacunku....

Gość moze to nie ja
jest takie powiedznie że cżłowiek niepunktualny to niepowazny człowiek

Gość Anulinda19
mnie rzucil chlopak i chce mi sie zygac ;/

Gość moze to nie ja
no to juz do kibelka a jak nie popmoze to przecfzytaj to Krwista podrobówka po królewsku Składniki: składniki: 20dkg mózgu cielecego 20dkg mózgu wieprzowego 2 jadra młodych byków jeden ozór wołowy 30 dkg płucek 5 małych łapek kurzych 4 oczy jagniece 5 grzebieniów kogutów 1/2 głowizny wieprziowej 1/2kg wedzonego podgardla 20 cynderek 1 wątroba wołowa 1 zołądek wieprzowy uszy suszone 2 sztuki pół serca wołowego 20dkg suszonych grzybów 20 dka suszu owocowego 1/2kg tłustego boczku 20 dkg smalcu do smazenia 20dkg słoniny 3 duże cebule 2 litry krwi wieprzowej Wykonanie: Mózgi obieramy z błon ,z głowiany wybieramy mięso ,reszte składnikow kroimy w grubą kostke.Całość smazymy na smalcu na złoty kolor.W garnku topimy słonine i wrzucamy cebule aby ja zeszklic Następnie do garna z cebula i słonina wrzucamy podsmazoone podroby i zalewamy 2 litrami krwi zaprawionej octem a po zagotowujemy,dodajemy grzyby i susz całość gotujemy 15 minut,na koniec doprawiamy solą ,pieprzem,majerankiem,estragonem i zageszczamy ciemna zasmazką. Podajemy jago danie jednogarnkowe z bułką ze skwarkami.Smacznego

skad ja to znam :( moj chlopak chyba jeszcze nigdy na czas nie przyjechal tzn na umowiona godzine :D ale nigdy spotkania nie odwolal po prostu taka ma nature ze jak mowi ze bedzie np ok 15 to ja wiem ze najwczesniej o 16 :30 sie pojawi :D ale podobno z niepunktualnosci nie da sie wyleczyc :(

Gość wkurza mnie to
a już miałam nadzieje, że to przepis na punktualność a to tylko na wymiotowanie..... no tak mój też się mniej wiecej tyle spóźnia!! ale odwoływanie też się zdarza.... Moge prosić, krzyczeć, tłumaczyć a ten zawsze po swojemu.... Moze jesdnak ktoś ma jakiś sposób???

Gość Przeciez to jasne
mu na tobie nie zależy, Robi

Gość Wiec zrób tak
Jak on sie sóźni np. 10 min to ty musisz się spóźnić 20 min, niech czeka, rob to systematycznie. Jak przekłada spotkanie np. z poniedziałku na środę to powiedz, że w srode nie możesz może w sobote i do tego musisz się spóźnić ... Jak mu bedzie na tobie zależeć to facet od razu zrozumie co jest grane i się zmieni, jak mu na tobie nie zalezy to po prostu powiedz mu ... żegnaj, bo z tego i tak nic nie bedzie, szkoda twojego czsu, powodzenia 🌼 Rom :-D

Gość zadowolona z zycia
moj byly chlopak mail to samo, stalam w umowionym miejscu pol godz, 40 min, a jak bylam w domu to ze dwie godz nawet czekalam, lub jak zadzwonilam to mi powiedzial , ze jemu sie jednak nie chce ze mna spotkac... kiedys mi powiedzial, ze gdyby naprawde chcial tam byc ze mna to by byl... i taka prawda mysle. jesli facetowi zalezy to bedzie, jesli nie to nie bedzie cie szanowal dalej.. mysle, ze dobrym sposobem jest bys robila to samo, tak jak ktos napisal wyzej, jak mu bedzie zalezalo to cos do niego dotrze. ale radze sie powaznie zastanowic. bo szkoda, zeby mial sie spozniac na pewne dla was obojga wazne chwile, jak slub np, czy narodziny dziecka... wiem, ze to moze zbyt przyszlosciowe spojrzenie na sprawe, ale moze warto wyjsc do przodu, zeby zobeczyc i ocenic to co teraz

jest takie powiedzenie : nie szanujesz mojego czasu-nie szanujesz mnie. nie licz,ze je bede szanowac twoj. nigdy sie nie spóźniam. a jesli to zrobię, to w wiekszości przypadków nie jest to moja wina. wychodzę na umówione spotkanie tak,aby się nie spóźnic. nie ma nic gorszego jak wystawanie lub wysiadywanie i czekanie na spóźnialskiego.nie lubię tego i nie chce,aby ktos musiał czekac na mnie. jesli ktos zaczyna sie notorycznie spóźniac, to dla mnie znak,ze nie warto poswięcac mu uwagi ( vide-nie szanuje mojego czasu, nie szanuje mnie). zazwyczaj wiem juz,ze nie warto takiej osoby traktowac powaznie.