Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czterolistna _koniczynka

nietypowe sytuacje w ktorych poznaliscie swojego obecnego partnera

Polecane posty

Gość czterolistna _koniczynka

w jaki sposob poznaliscie swoje polowki??podczas jakiej zzabawnej sytuacji,przez znajomych, a moze byliscie najwiekszymi wrogami i nagle uderzyla was strzala amora.czekam na ciekawe love story.

ja moje kochanie znam odkad on sie tylko urodzil:P jezdze do niego na wakacje:) i na ferie:) i wlasnie nie moge sie doczekacv nastepnych ferii kiedy go znowu zobacze:P

ja jestem z moim chlopakiem od ponad poltora roku a poznalismy sie na czacie.mam nadzieje ze juz zawsze bedziemy razem,tylko ze mieszkamy w roznych miastach 20km od siebie ale mamy wyrozumialych rodzicow i zawsze po szkolew piatki jezdze do marcina na caly weekend.

a ja mojego chlopaka poznalam przez...bylego chlopaka! tamten to bylo zupelne nieporozumienie-bylam z nim bo chcialam sie zemscic na facetach bo jeden z ich gatunku zrobil mi wielka krzywde!! wiec kiedy poznalam mojego chlopaka bylam w towarzystwie tego \"starego\" nieudacznika a ten 2 (moj obecny miś) powiedzial\"ej,ej...ostroznie bo to bedzie moja zona\" i tak sie zaczelo.... :) jestesmy razem od prawie 3lat i jest... FANTASTYCZNIE i planujemy to małzenstwo ;) ;) ;)

Gość kawka05405
odswiezam

Gość fhghrvuirgvcsa
nie wiem czy to sytuacja nietypowa poznałam swojego misia na czacie:)

to tak jak ja.ile juz ze soba jestescie??czy to cos powaznego.ja jak zaczynalam czatowac z moim obecnym chlopakiem spotykalam sie z innym ale mnie zostawil.wiec po ok.miesiacu klikania smskow i telefonow postanowilismy sie spotkac.mam nadzieje ze to wlasnie TEN chlopak.

Gość no prosze
a ja myslalam ze ludzie poznani na czarach nie maja przyszlosci...ale to super ze jest inaczej - ti mi baaaaaaaardzo dobrzez wrozy:) pozdro

Gość kuzynka
mojego obecnego partnera poznalam na weselu u mojego brata (94)...byl chlopakiem mojej kuzynki...minely lata a ja nawet zapomnialam o nim bo przeciez nic kompletnie nas nie laczylo....los roznie sie toczyl i mi i jemu.....pomimo uplywu lat i rozstania z moja kuzynka jakies 10 lat temu on utrzymywal kontakt z matka mojej kuzynki czyli moja ciocia ...kiedys zadzwonil telefon i okazalo sie , ze moja ciocia przyjezdza do mojej mamy przy okazji z kims ....spotkalismy sie w moim domu na wspolnym obiedzie , juz wtedy czulam , ze fajny z niego gosc a on zakochal sie w e mnie na zaboj ;) minelo 10 miesiecy ...rodzina zaskoczona ta sytuacja bardzo a my jeszcze bardziej :)

ja mojego osobistego poznałam w sklepie- tam sie poznalismy tzn. pokłóciliśmy się. wkurzył mnie jakis obcy facet i mu wygarnęłm, a on mnie.... a teraz od 3 lat jestem jego żoną

Gość czterolistna_koniczynka
odswiezam

Gość przyszła_żonka
Ja mojego Misia poznałam też na czacie:) Po tygodniu klikania sie spotkalismy i teraz planujemy slub:)

z moim slonkiem chodzilam do klasy poltorej roku nie zamieniajac ani slowa,potem wyjechalismy z paroma osobami w gory przez tydzien dobrze sie poznalismy bylismy swietnymi kumplami ale dopiero w drodze powrotnej w pociagu bum strzala amora prosto w serce:)i tym sposobem jestem z tym jednym jedynym z ktorym chcialabym spedzic cale zycie:)

Gość czatooooowniczka
ja z wyklikanym, biore za kilka mieiscey slub :)

do kurwa zalosne jestescie :to prawda ze zeby kogos poznac potrzeba lat a czasem calego zycia.ale po prostu w moim przypadku bylo tak ze dobrze nam sie rozmawialo,postanowilismy sie spotkacna zywo i teraz juz od dwoch prawie lat jestesmy para i dalej odkrywamy siebie.pokochalismy sie i tyle.a ze przez czata sie poznalismy.....hmmm..moze jakies przeznaczenie.bylismy w odpwiednim miejscu i czasie.

Gość sam1
do kurwa zalosne jestescie: A co ten twoj tam robil ja mysle ze scieral kurze z obrazow za pol literka bo nigdzie indziej nie mogl fuchy znalezc. Zulem to on sie moze okazac za 10 lat i co wtedy bedziesz taka madra pindo. Jeszcze zycia nie znasz a sie madrzysz. I jak mozesz mowic ze zule sa na necie jak zul to nawet na oplate tego netu nie ma. Ty jestes zalosna sikso i mam nadzieje ze ten twoj Marcinek szybko przejrzy na oczy i zostawi cie dla jakiejs zulicy.

Gość kitka mala
oswiezam

Gość heheheqqqqqqqqqq
na necie są tylko trustraci;) swój ciągnie do swego, nigdy bym się tak nie umówiła - chyba tylko w skrajnej desperacji

Gość karlakolumna
czat i inne komunikatory to współczesn aformap[oznawania ludzi nie ta sredniowieczna

Gość a mój mnie
a mój mnie wypatrzył jak szłam ulicą-on jechał samochodem z moim kumplem.bardzo mu sie spodobałam, zdobył nr tel , zadzwonił i tak to sie zaczeło i trwa do dzisiaj

Gość misiek6920
odswiezam

Gość mała mi z Gdyni
a ja swego misia poznalam na kurnik.pl :) jestem z nim jush 2 lata :) i planujemy byc ze sona do konca zycia

Gość w necie to jednak same żule
sami popaprańcy życiowi, degeneraci i sfrustrowane cichodajki. :classic_cool:

Gość popaprotka
a ja moje Kochanie poznałam w barze. Byłam barmanką a on przychodził do mnie codziennie. Zwrocilam na niego uwagę bo zawsze przychodzil tylko na cole :)) jestesmy razem.

Gość koraliczka
a ja mojego męża poznałam... w kasynie :)). Graliśmy w ruletkę. To był nasz pierwszy i ostatni raz. W tej ruletce straciliśmy pieniądze ale wygraliśmy siebie. Jesteśmy szczęśliwym małżeństwem od roku :)

Gość dojrzala kobieta
do k...........żałośni jestescie-otoz mozna sie poznawac dzień dwa miesiąc rok latami i czy Ty uważasz że wtedy to napewno pozwoli na szczęśliwy i doskonały wybór??????????chyba sie mylisz co do tego. Ludzie poznaja sie cale życie a kiedy decyduja sie byc razem to naprawde bardzo indywidualna sprawa i nie uwazam żeby było sie wtedy żałosnym jak to okreslilaś.A ja swoja miłość spotkalam na czacie:)tylko wtedy czy to będzie miłość o tym nie wiedziałam bo żeby sie o tym przekonac trzeba sie spotkac w świecie realnym. Znamy sie dwamiesiące i bez względu na to czy będziemy razem do końca zycia czy tez nie chcemy zamieszkac razem i spróbować. Mysle że to rozsądne czyz nie??????

Gość mądry temaat odświeżam

A ja pewnego pięknego razu szukałam w katalogu gg pewnego kumpla mojej koleżanki, znałam tylko jego ksywkę, więc wpisałam ksywkę, miejscowość, wiek no i mi wyskoczyło nawet kilku, więc bez zastanowienia zagadałam z jednym z nich, powiedziałam \"czy ty jesteś może kolegą xxx?\" w odpowiedzi dostałam \"nie, ale i tak możemy pogadać\" :) No i od 4 lat jesteśmy razem :) Kocham go nad życie :D

Ja mojego poznałam na dyskotece:)Byłam wtedy z jego kumplem z klasy i jakos tak wyszło ze poznałam sie z moim miśkiem i jesteśmy juz rok razem:)