Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

maja1230

CZY KTOŚ UŻYWAŁ PASTY REZORCYNOWEJ NA ZŁUSZCZENIE SKÓRY TWARZY? DERMATOLOG MI

Polecane posty

klika miesięcy temu szukająć inf jak pozbyć sie dziur po trądziku przeczytałam ten temat oraz wiele innych. Natrafiłam na skład past rezorcynowych i szczerze mowiac nie wierzylam ze to cos pomoze, ale spisalam sklad 8 pasty i poszlam do dermatologa po recepte. babaeczka przerazila sie jej skladem i stwerdzila ze nie moze mi wypisac recepty na tak silne stezenie....ale jednak wyblagalam o recepte obiecujac ze przyjde po tygodniu pokazac twarz. stwierdzialam ze nie bede bawic sie w przechodzenie wszystkich 8past tylko zaczne od najmocniejszej ale bede uzywala jej rzadko. i tak zrobilam na poczatku nakladam paste co 3 dni skora- zaczerwienila sie (wygaldalam tak jakbym opalila sie na naratach tylko skora wokolo oczu bylla jasna), pozniej schodzila mi skora platami, na naoc stsowalam paste a na dzien odzywczy krem i musze powiedziec ze po 5 miesiacach stosowania tej pasy moje dziury zplycily sie o polowe a niektore zniknely w 100%. moja pani doktor nie mogla w to uwierzyc gdy poszlam po 1 miesiacu pokazac jej twarz!!!! powiedziala ze zapisze sobie sklad tej pasty i bedzie ja polecala innym pacjenotm oraz kazala kupic preparaty nawadniajace skore oraz z kolaganem aby skroa mogla szybciej sie regenrowac..uzywam perfect skin oraz biogal. a teraz paste nakladam tylko na 3 h wieczorem zmywam na noc a nastepnie smaruje twrz witamina a tak aby przyspieszyc tworzenie sie włokien kolagenowych. moj chlop nie moze uwierzyc ze azt ak moja twarz sie zmienila--- bylam ju zapisana na zabieg fraxelem i ciesze sie ze nie poszlam bo pasta jest 100 razy tansza a efekty takie same!! zamierzam stosowac ja jeszcze klika miesecy aby calkowicie pozbyc sie blizn bo dziurki najglebsze splycily sie bardzo ale jednak z bliska jeszcze je troche widac. zycze wytrwalosci BO SA EFEKTY trzeba tylko w to uwierzyc i dzielnie czekac przypominam ze jedna komorka skory odbudowuje sie po 4 tyg wiec efekty mierzymy w miesiacach -nie w dniach!!!!

Gość Darculanka
hejka, przeczytałam cały temacik o 1str do ostatniej i stwierdziłam że muszę spróbować poużywać tej pasty ... mam pare pytań. Mój problem jest na plecach i ramionach oraz udach czy tez można używać w tych miejscach? mam same blizny i plamki , gdzieniegdzie pryszczol... i bardzo bym chciała sobie ten stan skóry tam poprawić , na udach po depilacji !! nigdy już nie wydepiluje nóg ;[ mam wrażliwą skórę tak więc i kremy do depilacji nie pomagają ,a golarka starcza na tydzień jak ogolę ;P Od której mam pasty zacząć? twarz mam w miare dobrą ale tez bym sobie smarowała żeby lepsza była...