Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość *emi*

czy to dziwne???

Polecane posty

Gość *emi*

witam, mam pewien problemik...moj facet wziaz wchodzi na jakies randki, sympatie, sex randki, nie tylko wchodzi ale rowniez sie loguje...wiem ze laski wysylaja mu swoje zdjecia...a od jakiegos czasu zaczelo sie psuc miedzy nami, coraz czesciej mowi mi o rozstaniu, swoj telefon nosi przy sobie nie zostawia go na wierzchu a jak zostawia to tylko wylaczony...czy on cos ukrywa przede mna?tyle razy go prosilam, moze wyda sie to wam dziwne ale mnie naprawde boli...cos jest nie tak...chyba tylko pozostaje mi czekac.., i zbierac wiecej informacji a na to mam juz swoj niezawodny sposob...czy myslicie ze mam dziwne podejscie do sprawy?ze nie powinnam przejmowac sie ze on siedzi wciaz na tych randkach...a i co jest jeszcze istotne mieszkamy w innych miastach..prosze powiedzcie mi jak wy takie cos przyjmujecie jesli jestescie rowniez w takiej sytuacji albo jak byscie takie cos przyjely.pozdrawiam

reagujesz całkiem normalnie! to że on szuka kontaktu z innymi dziewczynami na takich portalach świadczy raczej o czymś niepokojącym, nie znam go i nie chce Cie niepotrzebnie martwić, ale kurcze to dziwne! sytuacje \"pogarsza\" troche fakt że mieszkacie w innych miastach. Jedno jest pewne musisz z nim o tym bardzo szczerze porozmawiać !

zrob mu to samo.. zacznij korzystac z tych samych czatow, wymieniac sie numerami z facetami. niech do ciebie wydzwaniaja w czasie gdy z nim jestes. moze jak bedzie troche zazdrosny to zauwazy ze tez nie jest fair w stosunku do ciebie.

Gość *emi*
juz tak robilam to mialam tylko jazdy a on nic nie zauwzyl, on nie widzi ze to jest zle...nie widzi jak mnie to boli...jak tylko pomysle o tym to zaraz chce mi sie plakac...dziekuje za wasze wypowiedzi...mam nadzieje ze cos jeszcze napiszecie...

Gość *emi*
to wszystko naprawde zaczyna mnie martwic a najbardziej to ze coraz czescie wspomina o rozstaniu...ja mysle ze on boi sie powiedziec mi ze chce sie rozstac...boi sie ze bedzie zalowal...a ja nie potrafie bo bardzo go kocham, ale jesli jeszcze cos znajde to niestety ale bede musiala zebrac sily i skonczyc to...bo po co sie meczyc...tal teraz latwo mi mowic ale jak przyjdzie co do czego to bedzie tylko placz...nie wiem...a powiem ze mam naprawde wiarygodne zrodla...

Gość ona .....
Jeżeli on tego nie widzi że jest Ci źle przez to co robi to przykro mi to mówić , lepiej skończyć to teraz niż męczyć się całe życie! wiem co mówie, wiem że w taim przypadku byłoby Ci cięzko... ja myślałam że nie przezyje tego rozstania, że to będzie koniec czegokolwiek... dzisiaj mija 4 miesiące czuje sie już lepiej, troche ochłonełam i zaczynam wierzyć że w zyciu spotka mnie jeszcze coś pieknego :)

Gość *emi*
uwierz mi ze dalabym wiele zeby przestac go kochac...ale po prostu nie potrafie...nie widze swiata poza nim...i wszyscy znajomi mi to mowia...jestem w dolku..pomozcie mi wyjsc z niego ...prosze...ja nie potrafie rozstac sie z nim...a tak na marginesie to o tym ze odkrylam to jego logowanie na tych zasranych randach to on o niczym nie wie...narazie bawie sie w szpiega i idzie mi calkiem niezle...musze poczekac..

Gość *emi*
zreszta wydaje mi sie ze on szuka tylko powodow do rozstania...np ostatnio sprawdzil mi kom jak przyszedl sms a mnie nie bylo w pokoju...myslal ze sie nie kapne ale az taka ciemna nie jestem..widzialam ze torebka lezy inaczej niz ja polozylam...no a on mi na to "myslalem ze cie na czym przylapie"....czy to oznacza ze ojn sam tak robi i mysli ze ja zachowuje sie rownie idiotycznie jak on?nie wiem...nie wiem co myslec...

Jakiś czas temu miałam podobny przypadek tylko jego na gg zaczepiła jakaś dziewczyna i póżniej potoczyła się dalej ich znajomość. Pisali do siebie, wysyłali zdjęcia i nawet ona do niego dzwoniła. Dowiedziałam się przez przypadek przeczytałam jego korespondencje z nią i wpadłam w szał. oczywiście powiedziałam że to koniec, nie odbierałam telefonu. Po jakimś czasie spotkałam się z nim i wszystko mi wyjaśnił. Przede wszystkim On tego bardzo żałował, stwierdził że popełnił największy błąd w życiu.A dlaczego z nią rozmawiał? Poprostu chciał zobaczyć czy potrafi jeszcze poderwać dziewczynę, czy jej się spodoba, chciał się dowartościować.Teraz po tym krótki rozstaniu kiedy zobaczył że mógł mnie stracić jesteśmy bardzo szczęśliwi. Urwały się jego kontakty z tamtą, zlikwidował starą skrzynkę, gg i jest teraz grzecznym chłopcem. A więc może rozstanie uświadomi mu kto jest naprawdę ważny w jego życiu i to że Cię rani.

Gość Po prostu mu
na tobie nie zależy, to widac i z tego związku beda nici. Nikogo do niczego nie mozna zmuszac, a juz na pewno nie do milości :-D pozdrawiam Robi 🌼

Gość Pieprzysz dziewczyno ...
co to znaczy, że go kochasz i nie mozesz bez niego żyć??????/ Nie rozumiesz, że on ciebie nie kocha i może i bedzie bez ciebie żyć. Daj spokój i przestań sobie wmawiac idiotyzmy. KAŻDA MIŁOŚĆ JEST PIERWSZA I KAŻDA NIEPOWTARZALNA ..., bedziesz kochac innego i bedziesz szczęśliwa, dopiero poznasz co to jest prawdziwa miłość. Będziesz kochac i będziesz kochana. Po prostu trafiłaś na nieodpowiedniego partnera, to nie twoja wina Rom

Gość *emi*
dziekuje Wam wszystkim za wypowiedzi...

Gość *emi*
kurde ale czy nie wydaje Was sie ze to byloby smieszne gdybym chciala rozstac sie z powodu tego logowania na randkach itd....a moze faceci tak maja....kurde juz chyba sama szukam wytlumaczenia...choc sama w to nie wierze...zwariuje niedlugo :(

Gość *emi*
a teraz zapewnia ze mnie kocha...ze sam ie wie co sie z nim dzieje...ale kocha mnie bardzo i zebym nawet nie mysala ze jest inaczej...co ja mam myslec do cholery...?!!ciezko mi jest...tym bardziej ze widze go raz w tygodniu...

Gość dziurdziok
ale jestes glupia lepiej sie moze powies

Zerwanie z powodu logowania na randkach nie jest blahe. Ja bym to zrobila bez wahania. Jesli facet szuka czegos w takich miejscach, to znaczy, ze mu nie zalezy, a zeby w zwiazku bylo dobrze, powinno waz zalezec obojgu tak samo. Jak dla mnie, nie ma senu tego ciagnac. A on sprawdza Twoja komorke, bo to juz jego mala obsesja, skoro wie, ze Cie w pewien sposob zdradza, to szuka potwierdzenia tego, ze dobrze robi i wmawia sobie (probujac wmowic i Tobie) ze Ty takze jestes wobec niego nie fair...