Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

oset

Regresja reinkarnacyjna

Polecane posty

Gość ditttttta
no właśnie i nikogo do tego nie namówię bo każdy idzie na łatwiznę i myśli że wszystko mu spadnie z nieba...

Gość waigt79
uwaga regreser Katarzyna Jeżowska to zwykły oszust podaje ,ze jest lekarzem i ze prowadzi gabinet w rezczywistosci podszywa sie pod lekarza nie ma dzialanosci gospodarczej wyludza pieniadze szukamy osob ktore chca odzyskac pieniadze od niej prosze kontaktowac sie z dzielnicowym Panem Dabrowskim pod nr.kom 600208549 lub 519945135 istnieje możliwosc odzzyskania pieniedzy od tej złodziejki 2011-09-23 21:30:36

Gość Leszek Żądło
Zapraszam na sesje regresingu do certyfikowanych regreserów w całej Polsce. www.cudaducha.pl

Gość gość
Jeśli szukacie osoby, która zajmuje się regresją reinkarnacyjną, to polecam wszystkim wybranie się do hipnotyzera Arkenasa. Wpiszcie sobie w google hipnotyzer Arkenas, albo Instytut Eksploracji Duszy i Umysłu Poznań, a na pewno na niego traficie. Być może nie jest super znany, a już na pewno nie tak jak Żądło, ale to, co robi wykonuje z pełnym zaangażowaniem, jak również widać, że jest profesjonalistą i zna się na rzeczy. :) I na pewno nie zdziera tyle kasy, ile ci słynniejszy regreserzy, hipnotyzerzy. ;) Szczególnie jeśli mieszkacie w Poznaniu lub okolicach. Ja byłam na paru sesjach regresji hipnotycznej typu LBL do życia między życiami (jak ktoś czytał książki Michaela Newtona, to z pewnością będzie wiedział o co chodzi) u tego Pana i zdecydowanie niebawem wybiorę się tam ponownie. ^^

Gość zloty_smokk
Potwierdzam - faktycznie hipnotyzer Arkenas świetnie przeprowadza tego typu hipnozę. Byłem u niego niedawno i otrzymałem odpowiedzi na wszystkie dręczące mnie pytania i zobaczyłem wszystko, co miałem zobaczyć, a nawet wiele więcej. Jego stronka, to: http://instytutduszy.pl

Gość gość
polecam ksiązkę Tomasza Witkowskiego "Zakazana psychologia" o psychobiznesie. Chociaż to nie psychobiznes a raczej "ezobiznes"