Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

goh

JAK ZNALEŹC PRACĘ W ANGLII????

Polecane posty

To pytanie aczej do osób, które mają już w tym jakieś doświadczenie. Czy można znależc pracę będąc w kraju i pojechac tam \"na gotowe\"? Jeśli tak to gdzie tej pracy szukac??? W jakich miastach najlepiej szukac pracy na wakacje???

Gość załóż mini
stań na rogu po zmroku i powtarzaj: "hej, mejt. Onli ten kłid for ej blołdżob". Co ci będę tłumaczyć, spytaj iwosi - ona jest ekspertką.

Gość a znasz
język ? bo jeśli nie, to będzie Ci bardzo ciężko znalaźć tam pracę

Gość _____________________________
ja znalazlem, znam b. slabo ang, ale mialem mieszkanie u znajomych, oglosilem sie n astronkach www.londynek.net www.gumtree.com

mam advance z angielskiego wiec jeszyk to nie problem. ____________ ---> czyli na tych stronach mozna znalezc robote?

proponuje szukac pracy jeszcze bedac w Polsce, tak abys po przybyciu na Wyspy wiedzial/la juz dokad sie udac na rozmowe...skladaj oferty gdzie sie tylko da

zuzia to to ja wlasnie wiem! pytam wlasnie jak to zalatwic, jak i gdzie te cv wysylac

Ekspertem nie jestem, ale powiedziec o swoich doswiadczeniach mogé :) Bedac w Polsce szukalam najpierw \'normalnej\' pracy W Anglii. Jednak - i nie ma sie co dziwic - wszedzie, gdzie tylko uderzylam, mowiono mi, ze musialabym mieszkac w Anglii chocby po to, zeby moc przyjechac na jakies kwalifikacyjne spotkanie. Zaczelam wiec szukac pracy jako au-pair. Jest wiele stron internetowych, na których oglaszajá sie i rodziny szukajáce \'operki\' i same osoby poszukujáce pracy. 4 dni dokladnie zajelo mi znalezienie dogodnych warunkow, przekonanie rodziny, ze to wlasnie mnie potrzebujá :) i dogadanie szczegolow odnosnie przyjazdu. Za wiele sie wobec tego nie naszukalam. Tak czy owak, zalezy kto czego szuka, na jak dlugo i co moze ofiarowac od siebie. :)

wejdz na strone www.gumtree.com , tam masz ogloszenia .... co robic dalej bedziesz wiedzial/la

Gość upuppuuuppp

Gość iwocha help

Gość Praca w londynie
Najlatwiej bedzie ci znalezc prace w duzych miastach, ale w czasie wakacji np. Londyn jest oblegany przez studentow poszukujacych pracy. Zalezy jeszcze jaki rodzaj pracy szukasz, jak w knajpie jako kelnerka to nalezy miec gotowe CV po angielsku i chodzic od knajpy do knajpy pytajac sie czy cos maja. wiele ludzi sprzata w angielskich domach ale podobno dostac takie zlecenie jest ciezko, mozna je odkupic, jest rowniez kilka nie legalnych agencji, oni placa ale wilcza czesc zostawiaja sobie. Powodzenia!!!

a nie oientujecie sie czy trzeba miec ksiazeczke zdrowia do pracy jako kelnerka czy przy zmywaku?

Gość uupupuuuupppp