Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciarałka

Globulki antykoncepcyjne- które najlepsze??

Polecane posty

Gość ciarałka

Witam! Z powodów zdrowotnych mój lekarz nie poleca mi typowych pigułek antykoncepcyjnych. Chcę zabezpieczyć się w inny sposób- pomyślałam o prezerwatywie i globulkach. Wiem, że to nie daje zbyt dużej pewności, ale chyba nie pozostaje mi nic poza tym. Czy któraś z Was mogłaby mi polecić jej zdaniem najlepsze? Jakie są ich ceny? Słyszałam, że może to wywołać reakcję uczuleniową. Czy są jakieś hm delikatniejsze? Z góry dziękuję za pomoc, pozdrawiam!!

Gość może poprostu śpią
kiedyś był PATENTEX OVAL ale nie wiem czy jeszcze jest :-0

Gość maratica
była tez jego tańsza wersja (z dokładnie tym samym składem, ale bez reklamy), ale w tej chwili na rynku dostępny jest tylko i wyłącznie patentex

Gość to okropne
ja stosowałam swego czasu patentex i to jest koszmar. Po pierwsze musisz zaaplikować 20 minut wczesniej, po drugie podczas stosuku tworzy sie tam piana i masz wrażenie, że ktoś robi pranie, a po trzecie, po wszystkim jest potop.

Gość abi23
sa jeszcze SECURAL 6 szt kosztuje ok 5 zl i stosuje sie je 15 min przed stosunkiem

Gość Thomson
Ja z moją dziewczyną używały globułek PATENTEX OVAL od 2-3 miesiecy nie zależnie od tego czy są dni płodne czy nie i jak narazie wszystko ok. zdecydowałem sie na nie ponieważ wcześniej używałem prezerwatyw Durex i pech chciał że pękła jedna ale wszystko ok ciązy udało się zapobiec i. i od tego czasu chwale sobie te globułki gdysz niekturych fantazji to prezerwatywy mogły by nie wytrzymać a przy stosowaniu globułek niema takiej obawy. zapach może wydawać się troche drażniący i robi się ta piana ale po przetestowanu ich do prezerwatywy nie wróce napewno może coś innego ale nie prezerwatywa