Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mikłasz Warszawa

Mam dosyć żony. Denerwuje mnie bardzo i nie robi tego co do niej nalezy.

Polecane posty

Gość obstawiam
klupnij sie w łeb fuj...i to porządnie....

Gość Mikłasz Warszawa
Potrzebuje kochanki, zależy mi na sexsie. Oczywiście jakieś krótkie i miłe rozmowy są wskazane:) Z żoną kiedyś się kochaliśmy, ale czas zrobił swoje. Myślałem że będzie inaczej, ale jest jak jest. Szukam teraz kochanki. "mi sie bardzo podoba" - napisz na meil

Gość obstawiam
bo mnie złosc na Ciebie bierze, wiesz fuj....

Gość obstawiam
as tobie Mikłasz zyczę ,zeby cie zona na zbity pysk z domu wywaliła, w pelni na to zasługujesz...

Gość Mikłasz Warszawa
"obstawiam" - daj sobie spokój. To nie jest miejsce dla Ciebie. Nie chcesz to nie czytaj i niepisz, ale nie rób mi złej opini i nie oczerniaj. Jestem przyzwoitym facetem i wiem że kochanka będzie ze mnie zadowolona i nie tylko z rzeczy materialnych, ale i z samego sexu. Ja mogę z siebie dużo dać.

Gość amerant
dajcie dziewczynie spokuj, chce niech go zerznie. ale nie ma nic za darmo, zwlaszcza dla tekich fiutow. facet widze inteligencja, obyciem i kultura nie grzeszy, niech wiec placi za chwile seksu, skoro za darmo nie jest w stanie go dostac. fuj, nic do Ciebie nie mam, tylko prosba - napisz jak bylo, i zorganizum mi te namiary. Zona sie z nim meczy, po co jej to.on nawet nie ma przyzwoitosci zeby sie z nia rozstac. I to zdanie, ze za to ze urodzila mu dwoje dzieci nie mozna jej stale szanowac:( zenada! ja bym cie kijem nie tknela, gnido ludzka.

Gość amerant
fuj: Nie mam zamiaru doagadzac komus, kto jest lajza. Chce sie przekoan kim jest nasz Miklasz i jak mozna mu pomoc jeszcze nie widzisz? to nie lajza, to gnida. Nie do wyleczenia, brak elementarnych uczuc. Komu chcesz pomagac,Matka Teresa sie znalazla..facet chce ja wydupczyc, a ta chce mu pomagac:0 chociaz badz uczciwa i powiedz ze chodzi o kase,badz szczera. nie rob z siebie swietej. jedna przynajmniej napisala prawde, ze ma trudnosci finansowe. A ty glupi kutasie sam siebie oczerniasz. Przeczytaj co napisales.

Gość obstawiam
Mikłasz...masz racje, to nie jest miejsce dla mnie....widzisz nie mam męża, nie mam dzieci. Mam siebie i mojego faceta. Wszystkie historie sa stare jak świat.... Nie jesteś w tym pierwszy. Ale prawdopodobnie pierwszy raz chcesz zdadzic swoją zonę. Jesli jestes tzw. porzadnym facetem ( a w każdym skurwielu jest kawałek porządnego faceta) pomyśl dwa razy co robisz... jak rzeczywiście zona jest takla fatalna to sie z nią rozwiedź... szacunek do samego siebie traci sie tylko raz, potem nigdy juz nie bedzie tak samo....

Gość amerant
heh, boi sie, ze sie z nim nie spotkasz fuj:) tak cie neci, bo zadna nie leci na jego czarne punto..so, zabierzesz je zonie? i czym ona bedzie dzieci do szkoly wozila, autobusem? no tak, starcila szacunek, obiadow nie robi, niech oddaje samochod. sorry Fuj, nic do ciebie nie mam..zerznij go i zdepcz mu obcasem jaja, jesli je ma. Jak dla mnie na odleglosc cuchniesz szczurem i srednia krajowa. Wyczowam takich na odleglosc.

Gość amerant
to o szczurze to oczywiscie on , nie Ty fuj. spadam, bo szkoda mojego czasu.

Gość obstawiam
mojego również

Gość Mikłasz Warszawa
"obstawiam" - gdyby żona robiłą to co należy i zachowywała się uczciwie. To nie szukałbym teraz kochanki. Niestety los faceta jest taki, dostała żona wszystko co chciała i się skończyła miłość. Nie powinaś mnie tak krytykować - nie znasz mni i mojego życia. "atrament" - prawda jest taka, że nie należy jej się szacunek. Nie ma już prawie nic za co mógłbym ją szanować:( Potrafi teraz tylko zrzędzić i żadnego pożytku z niej nie ma. Są tylko same nerwy. O rozwód nie jest tak łatwo, zresztą wiąże się on z wieloma komplikacjami:(

Gość Mikłasz Warszawa
Żona nie ma prawojazdy. Samochód teraz stoi i nie jest używany. Ja mam auto służbowe więc nie potrzebuje tego punciaka. Ale nie o sam samochód przecież chodzi. Płacę dobrze i może się dziewczyna dzięki temu w łatwy i przyjemny sposób utrzymać. Dużo czasu jej nie zabiorę, a pieniądze na życie będzie miała. Wszyscy zadowoleni więc w czym widzicie problem?

Gość fuj
Miklasz, jestes skonczonym frajerzyna, jesli myslisz, ze kupisz sobie dziewczyne, seks i inne przyjemnosci za 2 tysiace miesiecznie i starego gruchota. Nie masz za grosz honoru nie masz jaj, jestes zwyklym gnojkiem, skoro boisz sie powiedziec zonie, ze cos jest nie tak, a zalisz sie na babskim forum. Czlowieku, to twoje zycie! jesli zona ci nie odpowiada, to zrob cos z tym!! ale najpierw zatsanow sie na czym wlasciwie polega problem? "nie robi tego, co do niej nalezy.."? czy zona jest pracownikiem najemnym? zona nie ma obowiazkow, ma milosc i dobra wole!! jesli widzisz swiat w kategoriach obowiazek- zaplata, to wspolczuje. Dziewczyny, nie naskakujcie na mnie. W zyiu nie poszlabym z kims takim do lozka. Podpuszczalam go, bo bylam ciekawa, jak daleko sie posunie. Widac naprawde jest zdesperowany. Zycze ci, zebys zaczal byc facetem, wzial odpowiedzialnosc za swoje zycie i malzenstwo. A jesli szukasz platnego seksu, to znajdziesz na autostradzie. Ja sie za bardzo szanuje, zeby zadawac sie z takim mieczakiem bez charakteru.

Gość fuj
zmyl sie milkasz :D

Gość buehehehehehehe
on chce kochanke za marne 2 tysiaki miesięcznie? Ale cienias.

Gość nesfal
zastanwiam sie co ty swojemu kociakowi dales?? na romanytka nie wygladasz? moze to ty gdzies popelniles blad ? ciekawe czemu ona tak zrzedzi, moze ma wazny powod, posluchaj jej nastepnym razem, moze okazac sie, ze ma racjie! hmmm ja chyba nie nadaje sie na kochanke, mam za miekkie serce i mieszkam od ciebie daleko:)

Gość gość
Haha no faktycznie jestes "miły"

Gość Facet

Od razu widać kto tu odpowiada na tym forum. Zakompleksione kobitki które myślą że wszystkie inne chcą kasy i samochodu hahahahahahaha. Babo jedna z drugą za daleko w tym feminizmie zabrnęłaś.Jak Cie zona po prostu denerwuje i nie robi tego co powinna bo poprzewracało jej się we łbie to ją po prostu zostaw.Niech znajdzie sobie nowego mężczyznę z takim zachowaniem jakie prezentuje wobec Ciebie. A Ciebie nikt nie będzie denerwował. Szkoda zdrowia chłopie w dzisiejszych czasach na użeranie się z feministkami które tylko widzą wszędzie równouprawnienia a maja dwie lewe łapy do wszystkiego. Znajdź sobie normalną kobietę która ma dobrze poukładane w głowie i wie że jest w pełni kobieca i potrafi tą kobiecość pokazać a nie skrzeczeć nad głową. Nie pytaj się tu lampucerom co są nieszczęśliwe i ciągle je głowy bolą i nie wiedzą co to są obcasy i pończochy samonośne bo chodzą w adidasach albo balerinkach.Pogoń tego babochłopa jak cię wk.... a