Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mikłasz Warszawa

Mam dosyć żony. Denerwuje mnie bardzo i nie robi tego co do niej nalezy.

Polecane posty

Gość Ja moge
Auto musi być mozesz mnie odwiedzac :) ale ja teraz potrzebuje samochod mój bedzie gotowy za dwa tygodnie

Gość Ja moge
To jak rycerzu ?:)

Gość hej ty
wiesz że twoja żona mówi o tobie to samo

Gość Mikłasz Warszawa
Dobra może być 2 tys/ miesiąć, ale 3-4 spotkania w tygodniu. Samochód moge wypożyczyć. Mam czarnego fiata punto i nie korzystam z niego. To jak?

Gość fuj
jestem super, ale nie zejde z ceny. To jak?

Gość fuj
o, juz lepiej:) ale hotel finansujesz ty:) to kiedy sie umawiamy?

Gość Mikłasz Warszawa
to Fuj zaproponowałem to co chciałaś. Mam 36 lat, jestem przystojnui znam się na rzeczy. Będziesz miała ze mną w łóżku dużo przyjemnośći i oczywiście pieniążki + cara.

Gość Mikłasz Warszawa
W piątek wieczorem pasowałoby mi pierwsze spotkanie. Mam mieszkanie w którym moglibyśmy się spotykać. Ale za to co daje oczekuje : seks klasyczny, oralny i anal - bez gumki. Pasuje?

Gość fuj
nie, ja stawiam warunki. I najpierw moge sie spotkac na neutralnym gruncie. mozesz mnie zaprosic na kawe lub na kolacje. I najpierw chcialabym sie przekoanc, ze jestes uczciwy. wiesz stare punto to nie tak wiele, ale tez chcialabym je zobaczyc.

Gość Mikłasz Warszawa
W piątek proponuję spotkanie zapoznawcze. W restauracji i zobaczymy. Ja będę Ci napewno odpowiadał bo jestem uczciwy i bardzo fajny. Jak mi się spodobasz to dobijemy targu.

Gość fuj
to gdzie sie umawiamy? i napisz od razu jakie masz oczekiwania co do wygladu.

Gość very
jaaaaaa wam sie powyduuuuurniiiiaaaaaaammmmm jeden z druuuugimmmmmmm!!!!!!!!!!!

Gość Mikłasz Warszawa
Kobieta musi być ładna. Najchętniej preferowałbym taką w wieku 18-25 lat i z czarnymi długimi włosami. Chociaż to nie jest warunek konieczny. Spotkamy się i zobaczymy. Podaj mi nr. tel to zadzwonie i dogadamy szczegóły.

Gość fuj
nie mam czarnych wlosow. Jaki wzrost, waga, budowa? nie podam telefonu na forum.

Gość Mikłasz Warszawa
preferuje szczupłe kobiety Jak wczesniej napisałem nie musi mieć czarnych włosów. Wszystko wyjdzie na spotkaniu. Podaje meila : miklasz_69@o2.pl Proszę o kontak na meila.

Gość fuj
skontaktuje sie z toba w tygodniu. pozdrawiam:)

Gość obstawiam
facet jest jakimś przedstawicielem handlowym wiec ma słuzbowy samochód, jego czarne punto ma zamiar odebrać zonie, która nim wozi dzieci do szkoły. Ma przedmiotowy stosunek do kobiet i kawałem skurwiela, dla odmiany lubi miec o sobie jak najlepsze zdanie, to mu poprawia nastrój. Deklaruje sie jako uczciwy, co jest najlepszym dowodem, nie liczac jego postepowania i tego co ględzi, ze uczciwy nie jest. Nie ma tez kasy, bo jest klasycznym cieniasem, który liczy na to, ze mamiąc laskę, ze zostanie utrzymanką, chce sobie strzelic numerek za friko, ot i cała jego filozofia.... wybacz, ale tylko cieniasy z kwasem jeżdża czarnym punto....

Gość fuj
tak sadzisz? to punto tak marnie sie prezentuje....

Gość obstawiam
pewnie jakis stary gruchot....daj se z nim spokój, nie warto....to palant

hmmm.... to dlaczego brałeś z ta kobietą ślub skoro życie z nią tak Ci nie odpowiada??? nie potępiam tego że chcesz mieć kochanke... tylko po prostu zasanawiam się po co sie hajtałeś? masz dzieci?

Gość fuj
ja moge czy to ty? mam nadzieje, ze nie :)

Gość obstawiam
nie, ja mogę nie myśli trzeźwo....

Gość Mikłasz Warszawa
Fuj, czekam na kontak. Napisz na meila. Pozdrawiam obstawiam - nie oceniaj ludzi. Nie znasz mnie! Punto nie jeźdze, moge je wypożyczyć. Warunki daje dobre i uczciwe. Kiedyś było inaczej, ale teraz jest do niczego. Wiem że chce kochanki. Żona już mi nie pasuje. Mogę tylko mnieć do niej jako taki szacunek że urodziła mi 2 dzieci, ale tylko za to nie da się jej wiecznie szanować.

Gość obstawiam
ty tez nie... jeszcze nie....

Gość obstawiam
"Ale z was są głupie materialistki Przy mnie byście miały dobrze, pieniązkami też bym się chetnie podzielił i bardzo dobrze wam w łóżku zrobił. Ale dla was tylko kasa ważna, ale z was głupie dupy"- cóz całkowita autokompromitacja autora gołodupca..... która chcę więc zostac jego "głupią dupą"?

hmmm sądze jednak że kiedyś musiałeś ją kochać... więc szanuj ją za to jaka była kiedyś ( to na przyszłość jak już z nią nie będziesz) a tak pozatym... szukasz osoby z którą bedziesz mógł uprawiać seks? w tym sensie kochanki? czy szukasz osoby do rozmów i spędzania miłych chwil nie tylko w łóżku...?

Gość smerfowa2
Mikłasz, może najpierw uściślij, do czego potrzebna ci kochanka? oraz dlaczego nie rozwiedziesz się z żoną, z którą się nie dogadujesz?

Gość mi sie bardzo podoba
mam zla sytuacje materialna i z koniecznosci chetnie zostane twoja kochanka. mam 26 lat, jestem szczupla i mam czarne wlosy

Gość obstawiam
stara prawda- faceci to chuje...... dziewczyny zal mi tych wszystkich , które się łudzą ,ze na takich układach mozna cokolwiek zyskać lub zbudowac.... mozna jedynie stracić... szacunek do siebie, nic wiecej. Dziwię sie, ze kobiety nie są solidarne, kazda chce być szczęśliwa u boku super faceta, kazda chce byc matką, kobieta kochana, kochanką- u boku zajebistego faceta.... dlaczego chcecie skurwieli zdradzających zony? nie potrafie tego pojąć....za żadna kase....

Gość fuj
:) dziewczyny, nie zamerzam sie podkladac jakiemus cwaniakowi, najpierw sie z nim spotkam i wybadam jakim jest czlowiekiem.