Gość Kto wie? Napisano Styczeń 9, 2013 Już od roku wybieram się do niej czytając pochlebne opinie, ale nie znam nikogo kto korzystał z jej gabinetu więc ciągle ląduję gdzie indziej. Minęło pół roku i znów pszukuję gabinetu na botoks. Wiecie ile kosztuje u niej botox na całą twarz; czyli czoło zmarszczki poziome i lwia, kurze łapki oraz broda {tzw.brukowana}. Czy robi również obstrzykiwanie kwasem hialuronowym całej twarzy tzw.penem i ile to kosztuje? Z góry dziękuję za odpowiedzi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Mila75.03.02. Napisano Styczeń 11, 2013 Cennik na wszystkie usługi znajdziesz na stronie internetowej gabinetu. Tutaj wysyłam Ci link: http://kulczycka.pl/pl/cennik/ Nie masz co sie zastanawiać, to naprawdę bardzo dobry i profesjonalny gabinet :) nie znam nikogo kto byłby niezadowolony z zabiegów tam wykonywanych :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Mila75.03.02. Napisano Styczeń 11, 2013 Cennik na wszystkie usługi znajdziesz na stronie internetowej gabinetu. Tutaj wysyłam Ci link: http://kulczycka.pl/pl/cennik/ Nie masz co sie zastanawiać, to naprawdę bardzo dobry i profesjonalny gabinet :) nie znam nikogo kto byłby niezadowolony z zabiegów tam wykonywanych :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kto wie? Napisano Styczeń 11, 2013 Cennik znam, jednak jeśli wykonuje się botox na całą twarz, to bynajmniej tam gdzie do tej pory wykonywałam cena była zawsze niższa niż gdybym zsumowała poszczególne okolice do kupy dlatego chodziło mi o osobę, która robiła botox kompleksowo na całą twarz. Z cennika też nie jestem w stanie wywnioskować ile kosztował by zabieg z kwasem hialuronowym, ale dzięki za info. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kto wie? Napisano Styczeń 14, 2013 Szkoda, że nie wypowiadają się tutaj ludzie zadowoleni z zabiegów tylko albo lekarze, albo ich pracownicy, albo ci niezadowoleni. Nietrudno to jednak zrozumieć, bo i po co człowiek zadowolony ma tu zaglądać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość char Napisano Luty 26, 2013 Zabieg jest praktycznie bezbolesny (lekkie uszczypnięcia), efekt zaczyna być widoczny już drugiego dnia (czyli u mnie dzisiaj) i wygląda to rewelacyjnie. Miałam zabieg na czoło - poprzeczne i lwia zmarszczka. Wszystko rusza się normalnie, tylko zmarszczki są coraz płytsze przy robieniu grymasu, szczególnie super przy lwiej zmarszczce, po której momentami miałam już głęboką linię. Naprawdę bardzo, bardzo polecam, pisanie, że to jest trucizna i świństwo jest bezsensowne, najważniejsze, żeby robił to doświadczony LEKARZ. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Uf.. Napisano Marzec 10, 2013 I teraz pani Char czeka, aż ktoś zapyta jaki to lekarz REKLAMA jak nic! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Maj 28, 2013 Miałam 2 x do tej pory . 1) w grudniu 2011r. zmarszczki poziome czoła. Poprosiłam o pojedynczą dawkę (normalnie na obszar czoła dają podwójną) ale ja nie chciałam maski zamiast twarzy. Efekt bardzo fajny 3 miesiące nie miałam tiku marszczenia czoła (marszczę od dziecka i mimo 31 lat mam na prawdę 4 krechy na czole) , potem mogłam już marszczyć, ale skóra się przyzwyczaiła i nie robię już tego często. 2) W maju 2012 zrobiłam sobie zmarszczkę pionową między brwiami (mars) i też wzięłam pojedynczą dawkę. Efekt równie fajny, z tym, ze dłużej utrzymał się (ok 4-5 mcy) + oduczyłam się całkowicie marszczenia brwi. Teraz po 1i1/2 roku idę zrobić znowu poziome czoła - i znowu wezmę tylko pojedynczą dawkę. Po niej co prawda zmarszczki nie znikają całkowicie, ale przynajmniej wyglądam normalnie i naturalnie - nikt z rodziny , znajomych nie zorientował się że zrobiłam sobie botox Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Lipiec 26, 2013 Ja polecam Estinity, dr Agnieszke Nalewczyńską. Cudowna atmosfera , najwyższa jakosc :) Robiłam botox i kwas hialuronowy w bruzdy nowo wargowe :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość oneandonly83 Napisano Sierpień 25, 2013 Opinie o Estinity mam naprawdę dobrą. Przemiła atmosfera, profesjonalne podejscie i dobre ceny :) jak botox , kwas hialuronowy czy ogółem medycyna estetyczna - tylko w Estinity :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość miki465675 Napisano Sierpień 25, 2013 O Estinity opinie mam świetną! :) Polecam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Pola39 Napisano Sierpień 28, 2013 Ja wybrałam botox poznań w klinice dr. gromadzińskiego jeżeli jesteście zainteresowane to na stronie jest cennik konkretnych partii twarzy, które można wypełnić http://www.chirurgia-gromadzinski.pl/ ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 9, 2013 ja wykonalam w kilku miejscach botox i powiem szczerze ze nie bylam zadowolona,efekty znikaly po 2-3 miesiacach..trafilam do kliniki dr Mirackiego i tez podchodzilam ostroznie na poczatku(juz nie ufalam tym lekarzom)po zabiegu po paru dniach cos zaczelo sie dziac ale nie bylo to tak jak oczekiwalam.Poszlam na poprawke,dostrzyknal mi preparatu tak jak chcialam i bylo ok.od tamtego czasu chodze tylko do dr Mirackiego.co miesiac tez maja jakies fajne promocje takze milo:)polecam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość tajemniczarenata Napisano Październik 15, 2013 Gabinet Medestetica.pl - nowoczesny sprzęt i sprawdzone preparaty Przyjmują na Śląsku http://www.medestetica.com.pl/medycyna-estetyczna/botox/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Weronka z Brzegu Napisano Październik 16, 2013 Mieszkam w brzegu mam 57 lat i pragne opowiedziec o swojej przygodzie z Botoxem.Otoz po kilku zabiegach zrobila mi sie dziwna blachowata skora a cienka jak pergamin az nie mila,mialam tez opadnieta powieke ktora do dzis zupelnie nie wyrownala sie i za kazdym razem podpuchnieta okolice ostrzykniec. Obecnie korzystam z fal radiowych ktore to pobudzaja moja skore do produkowania kolagenu i zmarszczki wygladzaja sie same. Porownujac te zabiegi z mojego punktu to nalezy wybrac fale radiowe bo nie sa inwazyjne i co bardzo wazne mozna stosowac je na cale cialo. Moj dekolt i dlonie sa gladkie pozbawione pomarszczonej starczej skory bo na te oklice tez skutecznie dzialaja fale radiowe. Polecam gabinet na te sprawy wlasnie w Brzegu 504031453. Doswiadczona Weronka. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Grazynka7 Napisano Listopad 3, 2013 Nie wiem po co wydawać pieniądze na botox, przecież to głupota. Po takim zabiegu w Krakowie, efektów nie było żadnych. Oczekiwałam wiele po botoxie, ale wyszło jak zawsze. Moje obecne odkrycie- krem odbudowujący hb dużo lepiej radzi sobie ze zmarszczkami. Jak dla mnie botox jest nieskuteczny i za drogi! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość An500 Napisano Listopad 4, 2013 Robiłam kiedyś botox i byłam zadowolona. Bardzo wygładził mi zmarszczki. Polecam klinikę Melitus w Warszawie. Teraz podobno jest jakaś promocja na zabiegi z użyciem botoxu i kw. hialuronowego. Warto skorzystać :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość winnbea Napisano Listopad 19, 2013 Witam, Dziwię się, że jesteście Państwo zadowoleni z Estinity. Owszem ceny są atrakcyjne ale ich produkty raczej nie najlepszej jakości. Zrobiłam tam usta - po zejściu opuchlizny "0" efektu. Lwia bruzda - preparat działał niecałe 2 m-ce Zmarszczki pionowe - efekt utrzymywał się również niecałe 2 miesiące. Pan Kaszubski sztucznie miły; wraz z Panią dr wyśmiewali swoje pacjentki w mojej obecności. Nie polecam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 26, 2014 Miałam botox 2 lata temu no i niestety nie za bardzo jestem zadowolona. Nie mogę spać na brzuchu tylko na boku lub na wznak. Spanie na brzuchu kończy się tym, że botox pod oczami spływa tworząc bardzo brzydkie bruzdy. Można się ich pozbyć jak położę na okolice oczu coś zimnego ogórki lub poduszeczki herbaciane i trzymam około 15 minut.Z kwasu hialuronowego jestem zadowlona. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość marienka 111 Napisano Marzec 5, 2014 Jest tak duzo negatywnych opini o preparatach typu botox ze opowiem o falach radiowych,ktore mozna stosowac na twarz i cale cialo bez po jest w stanie poprawic wyglad dloni. Widac to gdy zrobimy jedna dlon i porownamy z druga,wygladaja jak dlonie dwoch roznych osob mlodszej i starszej az trudno w to uwierzyc ale warto ten efekt zobaczyc .Dodam ze efekt utrzymuje sie 5 lat Polecam ja korzystam z focusa w Brzegu Prosze uwierzyc nie ma powiklan.wiklan.U mojej corki bezpowrotnie zostal usuniety tradzik,miala tez zaskorniki teraz ma idealna skore a to wlasnie dzieki focus rf wystarczylo kilka zabiegow.Ale ja starsza osoba rowniez korzystam z fal radiowych focus rf,moja twarz jest gladka nie mam zmarszczek.Rowniez dlonie bo one pokazuja prawdziwy wiek,pojawiaja sie przebarwienia,piegi,nadmiar skory. Kremy,maski,parafina sa zabiegami pielegnacyjnymi.Sa wazne,ale to za malo aby na trwale napiac i zagescic luzna skore na dloniach.FOCUS RF+ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kiniunia Napisano Marzec 5, 2014 Marienko za duzo napisalas i wszystko nie jest widoczne sproboj jeszcze raz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość skra85 Napisano Kwiecień 14, 2014 ja jestem zachwycona zabiegiem botoxu! Robie co ok szesc miesięcy i moje zmarszczki wokół oczu i na czole w ogóle się nie pojawiają. Zabieg jest szybki, a po nim mozna leciec dalej do pracy, bo nie widac po nim sladu :) chodze do rewelacyjnego Dr Mirackiego w klinice beautymed w warszawie. Dodam ze mieszkam w lodzi, ale dojezdzam na zabiegi bo wsrod moich kolezanek dr ma najlepsza renome. Pozdrawiam! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gosiakot Napisano Kwiecień 30, 2014 ja regularnie co 8 miesiecy wstrzykuje sobie botox odkad skonczylam 31 lat i jestem ogromna fanka tego zabiegu. Zmarszczki na czole w ogole sie nie rysuja, do tego wyglada to bardzo naturalnie. Nikt z moich znajomych nawet nie podejrzewa ze wykorzystuje dobrodziejstwa medycyny estetycznej :) Uwazam ze efekty zabiegu zaleza od lekarza ktory je wykonuje. Ja jestem bardzo zadowolona z mojego, jest bardzo dokladny i mam do niego pelne zaufanie. To dr Krzysztof Miracki z kliniki Beautymed, bardzo go polecam, jak botox to tylko u niego :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 13, 2014 ja tez robilam, ale z kolei w Krakowie, dopiero drugi raz bylam tydzień temu :) tak czy siak efekt jest swietny, troche się stresowalam, ale dziewczyny z www.salonangel.pl mnie ogarnęły i w koncu się zdecydowałam. Nie zaluje, skoro możemy sobie pomagac i nie cierpiec patrzac w lustro to czemu nie!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Franka13 Napisano Listopad 3, 2014 Ciesze się, że ktoś się pozytywnie wypowiedział o zabiegu botoksem, przynajmniej nie będę jedyna. Niedawno robiłam botoks w gabinecie, z którego usług korzystam już długo, a teraz wprowadził możliwość zabiegów botoksem http://bio-clinic.pl/botox-toksyna-botulinowa/ Jestem bardzo zadowolona z efektu i myślę, że powtórze za jakiś czas ten zabieg. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Listopad 3, 2014 ciekawostka o botoksie - leczenie depresji :) http://pragnieniakobiet.pl/botoks-poprawia-nastroj/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Listopad 3, 2014 ja korzystałam 3 razy. Powiem tyle - warto :) efekt naprawdę powala, zupełnie inaczej jest wstać rano i spojrzeć w lustro i w swoją młodą twarz. Korzystałam z http://newestetic.pl w Lublinie, to chyba jedna z najlepszych klinik w kraju. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość problemduzy Napisano Listopad 13, 2014 Przewertowalam mase artykułów w Internecie na temat botoksu i wydaje mi się, ze mnie przekonaly i jestem zdecydowana na taki zabieg. Teraz szukam odpowiedniej kliniki, znalazłam taka niedaleko siebie http://centrumpodplatanem.pl/ słyszeliście cos o niej? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Listopad 14, 2014 widzę po swojej przyjaciółce, że naprawdę botox daje super efekty! pamiętam jakie miała kompleksy z powodów zmarszczek i tego, że dosłownie każdy zawyżał jej wiek, a teraz nie dość, że wygląda lepiej to jeszcze lepiej się czuje. z tego co kojarzę to zabieg miała robiony tutaj http://www.medycyna-estetyczna-waw.com.pl/. także pewnie z czasem sama się zdecyduje na odwiedzenie miejsca Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Eryk1 0 Napisano Listopad 14, 2014 ciekawe ile osób wyleczył z depresji. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach