Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dzieki

pomożecie mi dobrać fryzurkę?

Polecane posty

Gość dzieki

mam twarz owalną i niskie czoło. włosy długie, brązowe, przedziałek na boku i troszke sciete a la grzywka z boku ale mało.chciałabym je ściąc zachowując długośc włosów, zrobic ztego jakąs sesnowną fryzure! włosy nosze róznie upięte ale nie mam takiej podstawowej fryzury jak je rozpuszcze to tak wyglądają nieciekawie.moze doradzicie?

czesc sprobuj zrobic sobie pazurki,mocno wycieniuj wlosy tak zeby byly roznej dlugosci przy twarzy krotsze z tylu dluzsze.Najlepiej idz do fryzjera i zapytaj co moze Ci zaproponowac.Z jakiego jestes miasta??

Gość dzieki
z lubina. ale do fryzjera mogę tez iśc we wrocławiu jesli jakiegos mozesz mi polecic:)))))))) tez myslałam o rewolucji z przodu. byłam ostatnio to trafiłam na bojaźliwą panią która tak lekko ścieła mi z przodu ze nic nie widac... a grzywka nie taka gęsta do oczu bo wiem że nie pasuje ale wycieniowana moze króciutka, nie wiem... chciałam isc do fryzjera juz z jakąs małą wizją...

Kurcze szkoda ze nie jestes z warszawy naprawde mam kogo polecic!!!!wiesz co gdzies milam fajna stronke z fryzurami zaraz poszukam

Gość dzieki
dzieki niusia.strona mi sie nie otwiera na razie ale spróbuje za chwile