Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Smutne oczy_

Czy to działa na facetów

Polecane posty

Gość Smutne oczy_

Skrzywddzil mnie pewien facet i to bardzo. Facet po ktorym bym sie nie spodziewala facet ktory mnie bardzo dobrze znal wiedzial o mnie wszystko mimo to wykorzystal me uczucia. Ostatnio kolegowac, powiedzial ze nie chcial mnie skrzywidzic(hipokryta) nalegal zebym go nie przekreslila mimo to pogonilam smiecia i oznajmilam mu ze spotykam sie z kims, z kims lepszym do niego, czesto tez oznajmiam o tym w swych statusach na gg tak zeby on widzial ze mam kogos ze jestem z tym kims szczesliwa i ze nie kazdy facet to swinia. Myslicie ze moglo to na niego zadzialac??? To taka moja mala zemsta.

Gość Nie wiem to zalezy

pogmatwane to jakieś, ale moim zdaniem, mimo, że go pogoniłaś skoro się przed nim tłumaczysz na gg, to jednak z Ciebie większa hipokrytka, bo nadal go kochasz :classic_cool:

Gość Megi24
Bardzo dobry sposób. ;)

Gość Smutne oczy_
Nie jestem hipokrytka i ja sie mu nie tlumacze to on jest hipokryta bo mowil co innego a zrobil zueplnie cos przeciwnego.Spytal sie mnie czy zostaniemy chociaz na stopie kolezenskiej wiec powiedzialam ze to wykluczone po tym co mi zrobil bo wg mnie to bezczelnosc. A z tym ze powiedzialam ze poznalam kogos lepszego itp to tylko dlatego zeby nie myslal ze nadal jestem w niego taka zapatrzona i zakochana.Niech ma nauczke na przyszlosc ze ludzie to nie przedmioty

Gość Never Forget
Dał ci kosza.Ty się mścisz, wyjdziesz tylko na rozkapryszoną panienke.:) Sztuką jest też umieć przegrywać:)