Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość a ja tam..

jestem za wysoka.??

Polecane posty

Gość a ja tam..

Mam 172 cm.wzrostu natomiast moj chlopak ma 158?? czy za malo?? czy dla was jest smieszne ze tacy ludzie sie dobieraja.??

Moja przyjaciółka ma również niższego chłopaka od siebie i się tym wcale nie przejmują...........aż miło popatrzec na ich szczęście......

Gość ano life is brutal
różnica o której piszesz jest tak wielka, ze cały ten topik wyglada na prowokacje:o gdyby on był wyższy od Ciebie o 15 cm to ok, ale odwrotnie???:o:o powiem wiecej - nawet jakby miał pół metra wiecej niż Ty to wygladałoby to lepiej niz on nizszy o tyle:o:o

Gość bzdury opowiadasz
ano... a co wzrost ma do miłości??

Gość ano life is brutal
a gdzie ja pisze o miłości?:o mam na myśli tylko wrażenia estetyczne... z resztą dziewczyna wyższa od faceta czuje sie dziwnie:o

Zanm parę w której ona jest wyższa jakieś 10 cm od niego. Ja nie widzę w tym problemu. Mało to sławnych par z taka różnicą wzrostu? Utarło się, że to facet ma być wyższy i teraz ludzie mają takie dylematy całkiem bez podstawne...

Gość ciekawe ciekawe
Morgaine, a sama byś tak chciała?;)

Jesli Wam to nie przeszkadza to czemu nie :) Chociaz ja bym sie zle czul z tym na jego miejscu, zalozmy ze dziewczyna wyzsza mniej wiecej o 14 cm plus tak szpileczki powiedzmy 10 cm .... hmm .... zeby ja pocalowac musialbym w tym przypadku leciec po drabine :D ;) No ale poki co to nie mam z tym problemow :) Jesli czujecie cos do siebie, to nie ma sensu rezygnowac z tego z powodu paru centymerow (wzrostu oczywiscie ;) ) A to jak Was ludzie z tym odbieraja, to juz na parwde nie jest zaden problem.

Nie powiem, że marzę o niższym mężczyźnie, ale jeśli pokochałabym niższego, to miałabym w nosie jego wzrost.

Gość miałabyś w nosie
wzrost ,a w buzi jego ptaka.

Gość miałabyś w nosie
jestem burakiem:o

Wzrost nie ma znaczenia, jesli tylko Wam nie przeszkadza. Wazne jest czy sie kochacie, czy jest Wam ze soba dobrze i czy mozecie na siebie liczyc... Jesli tak, to jestescie szczesciarzami i cieszcie sie swoim szczesciem :D

Gość very
Mój ex był niższy ode mnie 8 cm, nigdy mi to nie przeszkadzało.... przeszkadzało za to , ze był prostacki, wybierał mi kase z portfela, był niechlujny, wyciskał sobie pryszcze i nie lubił się golic , myć i uzywac dezodorantu. Haaaa hahaha;-) ślepa byłam z tej miłości.... Wnioski są takie, ze trzeba szukać wartości innych niż wzrost, bo tylko wtedy jest szansa na udany związek

Gość ..czerusia..
ehh a u mnie jest odwrotnie. Ja jestem niższa od chłopaka o 30 cm. Nam to nie przeszkadza ale za to przeszkadza jednej osobie i przez to stara się nas rozdzielić, bo jak dla niej wygląda to nie estetycznie. I co Wy na to ? I niby nie powinno się wybierać osoby pod względem wzrostu a jednak niektórzy tak robią i próbują narzucać innym.

Ja nie wyobrażam sobie być z facetem dużo niższym (10-15 cm) od siebie!!!!Ale....ja mam 160 cm,więc .....on musiałby chyba być uczniem podstawówki;) .A tak poważnie to skoro się kochacie,jest Wam ze sobą dobrze to to powinno rozwiewać wszelkie dylematy:D