Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość DORADZ PROSZE BO WSTYD

MAM OBGRYZIONE PAZNOKCIE A DOSTALAM PRACE KELNERKI-NAZELOWAC??NIE ZNAM SIE..

Polecane posty

Kilka dni temu dostalam prace kelnerki a obgryzam paznokcie- nie sa dlugie by zrobic z nimi cokolwiek-slyszalam o zelowaniu paznokci-nie chce natomiast tipsow. tak ,aby te paznokcie nie byly po zabiegu zniszczone a jednak zeby wygladaly na zadbane..:( bede wdzieczna aha i napiszcie ile kosztuje takie cos,.

Gość pomozcieeee

czy nie ma nikogo kto moglby m i pomoc?:(

Gość choć nie jestem zwolenniczką
tipsów, to na obgryzione pewnie bardzo krótko paznokcie, w twoim przypadkunajlepsze będą tipsy. To dość kosztowne i co 2-3 tygodnie trzeba uzupełniac odrosty, a po zdjęciu tipsów czeka cie leczenie i poczekasz 3 miechy na odrost zdrowych paznokci

zadnych tipsow jesli nie chcesz stracic pracy. kelnerka nie moze miec dlugich paznokci ani pomalowanych(ew. bezbarwnym). wpada sanepid i wywalaja cie z pracy, wiec sie nie przejmuj dlugoscia paznokci, gorzej z tym ze pewnie po obgryzaniu sa zniszczone. wez jakies witaminki na wzmocnienie (polecam WMC) i pomaluj bezbarwnym.

Dzieki za rady ,bo tipsy na bank odpadaja. Moja siostra kiedys mialA i nic ciekawego to nie bylo. Slyszalam jednak ze moznAJ AKOS nazelowac i ze wygladaja jak naturalne...czy ktos slyszal z was o tym ??

Gość yyy czy ktos jeszcze

Gość yyy czy ktos jeszcze

Gość szkoda robic paznokcie do
pracy kelnerki, prznajmniej tak mi sie wydaje. Kup sobie odzywke do paznokci - powiem Ci ze ja tez jestem kelnerka wiem co to znaczy a paznokci nie obgryzalam ale strasznie sie lamaly, kiedy paznokiec byl zlamany wtedy obgryzalam. Pomogla mi najzwyklejksza odzywka, kupilam w aptece za 5 zł z keratyna i witaminami.

Gość dxieki ale wlasnie odzywke mam
a wiesz pracuje prawie non stop do sylwka... wiec chcialabym nie straszyc klientow:P

jak masz super krótkie i rozwarstwione od obgryzania to nawet nalożenie zelu Ci nie pomoze...przykro mi...zastanawiam sie tylko, dlaczego kazdy myśląc o tipsach widzi przed oczyma dlugie szpony...tipsy mozna zrobic nawet 2 mm za opuszek a nawet równe z opuszkami i wcale nie będą wyglądać jak sztuczne...ale to zalezy od tipsiarki...bo jak jest za przeproszeniem dupiata \"wykonawczyni\" to i dupiate tipsy będą...

Gość kup sobie
tabletki uspokajające :)

nie chce brac tabletek bo mam delik i wrazliwy zoladek. a co do paznokci-mam caly czas nalozona odzywke i czekam kiedys beda dluzsze zeby cos z nim izrobic:/

zawsze mozna zrobic zelowe paznokcie nie na tipsie a na szablonie, tak krotkie jak chce klientka, moje klientki zawsze same sobie dobieraja dlugosc.. jak sie zrobi samymi zelami to paznokiec wyglada naturalnie...zele sa przezroczyste wiec co najwyzej widac tylko to ze paznokiec sie blyszczy... a jak sie zdejmuje paznokcie u tego u kogo sie zakladalo a nie domowymi sposobami- o jakich nie raz od klientek slyszalam- to paznokcie nie sa wcale tak zniszczone jakto sie wiekszosci ludzi wydaje...

Gość na szablonieeeeee
a jak to wyglada>??? czym sie rozni od tipsa??