Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość julkaaaaa

Jak mu pomóc??

Polecane posty

Gość julkaaaaa

Jestem z moim chlopakiem od poł roku, znamy się dużo dłużej bo parę lat, a zanim zaczelismy byc razem tez sie spotykalismy przez jakis czas.Kilka lat temu jak sie poznaliśmy, akurat zerwalam ze swoim chlopakiem, klika razy spotkalam sie z tym obecnym, ale nic z tego nie wyszlo a ja po jakims czasie i tak wrocila do tamtego. Byłam z nim 1,5 roku a z obecnym kontakt nam sie urwal prawie zupelnie, praktycznie rozmawialismy tylko czasem na Gg, gdyz wyjechal on za granice. Wrocil jakis czas temu ja bylam juz ponad rok po rozstaniu z tamtym chlopakiem. Zaczelismy sie spotykac no i tak ejstesmy ze soba. Jestem na prawdę abrdzo szczęśliwa z nim, on ze mną też, tylko .. wlasnie problem jest w tym, ze on jest strasznie zazdrosny o tamtego chlopaka. wyszlo to na jaw dopiero 5 dni temu wczesniej mi o tym nic nie wspominal, i szczerze mowiac to do momentu az mi o tym powiedzial bylam swiecie przekonana ze rozmawiamy ze soba o wszystkim. Wyznal mi, ze jest zazdrosny o tamtego, ze ma kopleksy ze ma wrazenie ze musi mu dorownac a nie da rady.. Widzę jak jest mu ciężko, nie chce zeby cierpial z mojego powodu, ale nie bardzo wiem jak mu pomoc. Mowilam mu ze juz dawno nie kocham tamtego i ze to sie rozsypalo duzo wczesniej niz zaczelismy sie spotykac, ale wiadomo to tylko slowa. mowi, ze mi wierzy, ale wiem ze jego wiara w to co mowie nie pomoze mu pozbyc sie kompleksow i tego uczucia "bycia tym drugim" Moze ktoras z Was, albo ktorys z Was mogl by mi cos poradzic, bardzo chce mu pomoc nie chce zeby moja przeszlosc wywolywala w nim takie uczucia, ale nie bardzo wiem co robic. Przepraszam za wszelkie bledy literowki i ortografy, i mam nadzieje ze wszelcy polonisci i polonistki daruja sobie komentarze na ten temat..

Gość julkaaaaa
Nikt z Was nie byl w takiej lub podobnej sytuacji??