Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

nesti

Jaki ginekolog we Wrocławiu najlepszy?...

Polecane posty

Gość ona troche doświadczona
ja również polecam przychodnię na podwalu:) wielu ginekologów i przychodnia długo otwarta a co za tym idzie,zawsze mozna dopasowac sobie dogodny termin:P

Gość Justyna O.
monia_ban, ja chodzę do Szpyrki, już dobre kilka lat i nie mam powodów do narzekań, bardzo miły lekarz.

Gość mariola m.
Corfamed może i wyposażony,ale.. Ja byłam u dr.Witkiewicz (uprzejma, delikatna kobieta z nieśmiałym uśmiechem i wyrazem twarzy jakby się miała zaraz rozpłakać, ale mniejsza z tym), robiła mi wewnętrzne usg, po czym doradziła żebym następnym razem przyszła z pustym pęcherzem, ponieważ ma problemy z dojrzeniem jednego jajnika. Po ponad pół roku okazało się (już w państwowej przychodni), że mam ogromny torbiel na jajniku:). Teraz już jestem po operacji i nauczyłam się że wydawanie kasy nie jest gwarantem jakości usługi. A oni drogo się cenią, skoro w ciągu 2 lat cena wzrocła o 100%

E, bo kto chodzi do kobiety :D. (Ja w Corfamedzie chodzę do mężczyzny i nie dość, że ginekologicznie jestem zdrowiutka, to jeszcze lekarz ratuje mnie w tych kwestiach, w których specjaliści od nich położyli na mnie krzyżyk) A poważnie: jeżeli narząd zasłania inny, to rzeczywiście można przeoczyć zmianę. Ja się na USG za bardzo nie znam, ale z własnych doświadczeń wiem, że mnie lekarze naprawdę potrafią cuda widzieć, np. podwójną nerkę, a okazuje się w cystografii, że mam jakieś zagięcie nerki, które powoduje taki cień. Nie bronię dr Wickiewicz, ale akurat w Twojej historii zabrakło związku przyczynowo-skutkowego :). Pozdrawiam!

Gość Ola_26
Czyżby. gonik, doktor Markuszewski i u Ciebie stwierdził jajniki policystyczne? :) jest to u niego chyba już standard! mi też tak stwierdził, poza tym kazał mi żebym brała jakieś hormony, cuda wianki..... Ale dzięki Bogu był na urlopie a moja wizyta odeszła w zapomnienie, po czym..............bez jego leczenia i czarów zaszłam w ciążę i urodziłam śliczną córeczkę. mój lekarz miał ubaw bo, jak się okazało, nie byłam pierwszą pacjentką z ,,tym problemem" od tego Pana:))))))))))

Polecam dr Gejdela - profesjonalista w każdym calu, bada na wszyskie mozliwe sposoby,łacznie zUSG tarczycy jesli podejrzewa,ze cos jest nie tak. Również dr Fuchs jest niezly-chociaz młodszy,a ja wole doswiadczonych ze stazem specjalistów,ale..wzbudza zaufanie-nie zapisuje specyfików w ciemno,nie ekspetrymentuje niepotrzebie, byłam też u lek.med. Śliża-swietne podejscie do pacjentki,ginekolog-psycholog,ale nie ma usg w gabinecie-to jest minus. Zdecydowanie odradzam Dattner-Hapon -beznadziejna furiatka-niedelikatna,a do tego jej personel bezczelnie gapił mi sie tam gdzie swiatlo nie dochodzi w trakcie badania.. Reasumując-polecam DRa Gejdela!!

Witam.Polecam doktora Martyniaka przyjmuje na ul.Grunwaldzkiej 65.Chodziłam do niego w innym mieście i chciałabym,żeby każdy inny ginekolog był taki jak on.Bardzo kompetentny i można z nim pogadać na luzie.Teraz kiedy zaczęłam studia w Wrocławiu zmieniłam lekarza(bo mam niedaleko mieszkania).Chodzę teraz do dr. Wnuka(o ile nie przekręciłam nazwiska)przyjmuje w przychodni na ul.Dokerskiej (Kozanów).W sumie miły facet,ale nie jestem zbytnio do niego przekonana.Może któraś z Was miała do czynienie z tym lekarzem?

Gość a ja polecam
MAGDALENĘ MIŚ-MICHAŁEK przyjmuje w Eskulapie przy Bulawrze Ikara na osiedlu Kosmonautów (przyjmuje na NFZ i prywatnie, prywatna wizyta 50zł), a na codzień pracuje na Klinikach przy Chałubińskiego oczywiście:) jestem jej pacjentką od ponad 6 lat i uważam, że jest najlepsza w tym co robi:)

Gość leoonka
hej! ja byłam 2 razy u dr Radomskiej-Zabielskiej wykryła u mnie polipa i zaleciła leczenie chemiczne, (przez 3 cykle) ale najlepszym lekarstwem będzie ponoć ciąża, cena 100 zł ale niech ktos powie gdzie teraz we wrocku jest taniej, a jak jest to usg w cenie za wizytę na pewno nikt nie zrobi, a tam zawsze jest usg, ja nie narzekam - nie ma na tym świecie ideałów, a dr Zabielską polecam -miła i konkretna

Gość Kaska76
Polecam dr. Kireki Omanwa ,świetny specjalista,super facet ;) wizyta u takiego lekarza ,czysta przyjemność.

Gość Kaska76

Gość czarumaru
ja chodze do dr Wróblewskiej na podwalu i jestem calkiem zadowolona a mam pytanie mianowicie nie wiecie moze czy tam jest tez wykonywane badanie piersi chodzi mi o usg bo wiem ze tam sa rozne aparatury wiec tak tylko pytam :) dzieki za odp ;)

Gość czarumaru
zapomnialam dodac podwale 74 :D

poelcam Corfamed na ul. Kluczborskiej aczkolwiek niestety 100 zl :((( kosztuje wizyta ale w tym jest USG ,a cytologia nie jest wliczana.Lekarze bardzo mili i wyrozumiali (w sumie za taką kase też bym była miła ;)

Safirek: primo - zależy, do kogo chodzisz. Ja płacę 70 zł :). Secundo: niekoniecznie, znam lekarzy, którzy biorą więcej, i wcale nie są ani mili, ani nadzwyczajnie kompetentni :(

a do kogo chodzisz ?? :> w sumie wizyta z tego co wiem to do kazdego lekarza tyle kosztuje ,ja chodze do dr kotkowskiej ,pozdro

a ten dr Maślak z Corfamedu to mily, z wygladu tez mily...bo wiecie...pierwsza wizyta:) z góry dziekuje za pomoc:)

Gość Bellla87
Hej dziewczyny! A znacie dobrego ginekologa, który SKUTECZNIE wyleczy grzybice pochwy? Niby nic, a borykam sie już z tym problemem bardzo długo i byłam już u różnych ginekologów i żaden mi niestety nie pomógł. Pomóżcie..., proszę... .

Safirek --> ja do dra Bielickiego, na dopołudniową zmianę. Cena wizyty zależy teraz od lekarza, pory dnia i tygodnia (soboty droższe). Bella, odpowiedziałam Ci na tym drugim wątku. Edyta --> pacjentki bardzo sobie chwalą dra Maślaka, więc nie masz się czego obawiać :)

Gość lolek175
Hey, jestem tu nowa, przeprowadziłam sie do Wrocławia i z racji tego mam pytanie. Czy wiecie cos moze na temat ginekologów z Centrum medycznego 4med????????Ja naleze do tej przychodni ale jeszcze nie mialam okazji poznac specjalistow tej dziedziny....Jesli macie jakas opinie to chetnie poczytam:))

Gość Malwinka1234
Byłam dzisiaj u ginekologa na ul.Sienkiewicza we Wrocławiu na NFZ U DOKTOR HAPON odmowila mi przypisania recepty na tabletke 72 godziny....Poniewaz ona nie wypisuje takich tabletek i tyle....?????Dlaczego prywatnie mozna wszystko dostac a na NFZ NIE !!!!!!!wOGÓLE NIE POLECAM TEJ PANI TRAKUJE DZIEWCZYNY OKROPNIE....Antykoncepcji pigulek tez nie przepisala poniewaz nie mam cytologi itd...Tylko ze zabezpieczam sie od 3 lat i stoduje te tabletki od pol roku bo zmienialam TA KOBIETA CHYBA CHCE ZEBY MLODE DZIEWCZYNY USUWALY CIAZE JAK WPADNA...pOZRAWIAM I NIE POLECAM

Gość Beatricee
Nie polecam Corfamedu,Doktor Zabielska jest rzeczywiście mila i sympatyczna, ale to wszystko co mogę o niej dobrego powiedziec,jeśli potrzebujecie zbadać sie profilaktycznie to ok, ale kiedy pojawil sie u mnie konkretny problem niestety pani doktor nie potrafiła mi pomóc:(

Gość pytajnik...
czy ktos wie gdzie przyjmuje dr.Cyprian Goluda???Ten lekarz jest swietny,chodzilam do niego kiedys na Podwalu,ale niestety juz tm nie pracuje a ja nie wiem gdzie go szukac...

Gość raniii
Byłam u Zabielskiej-Radomskiej na Podwalu 74 dwa razy. Za pierwszym razem myślałam, że poprostu kobieta ma zły dzień. Za drugim stwierdziłam, że ona poprostu jest złym lekarzem. Zapomnijcie o jakiejkolwiek przyjaznej atmosferze, nie zdążyłam się ubrać, a ona juz wołała następną pacjentkę, bo jej się spieszy. Darmowe usg? Gdzie, bo chyba nie u niej. Jakiekolwiek badania przed pierwszymi tabletkami hormonalnymi? O tym również zapomnijcie. Prześmiewcze komentarze na temat wyglądu pacjentki- cały czas, za to jakakolwiek odpowiedz na zadane pytania- żadna. Odpowiadała zdawkowo, bardzo ogólnikowo, była niesympatyczna i nieprzyjemna. Fakt- wizyta ani razu nie była bolesna fizycznie, ale to jak ta baba obchodzi się z kobietami jest odstraszająca. Naprawdę z całego serca odradzam. Ja dałam tej pani szanse, ale nie wykazała sie. Faktycznie za wizytę płaci się 5 zł, ale teraz wole zapłacic 50 i nie mieć wstrętu do ginekologów przez najbliższy rok.

od niedawna mieszkam we wrocławiu ale 2 razy bylam u dr rojowskiej na młodych techników moze nie ma zbyt milego wyrazu twarzy ale wbrew pozorom jest bardzo symaptyczna i ma podejscie do pacjentek przynajmniej tak mi sie wydaje wizyta bezpłatna polecam

Gość ARINA
dr. Rać -starszy i doskosnaly, delikatny i mowi o wszystkim. dusza człowiek-przynajmniej ja mam doskonałe doswqaiczenia znim

Gość ARINA
ale teraz szukam ginekologa ednokrynologa-a to okazuje sie bardzo trudne.Moze ktos cos wie,Juz nie bedę wybredna,to nie musi byc wrocław...............

Gość NIGGA_21
A co powiecie na przychodnię na Ziemowita? Ja byłam u dr Brejnaka, a wcześniej w tej samej przychodni u jakiejś kobiety, ale nie jestem zadowolona... gburowaci oboje.