Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

esprit

dlaczego faceci sa tacy beznadziejni?

Polecane posty

Obserwuje ten gatunek i stwierdzam,ze oni sa wszyscy tacy sami!Ich wzajemne rozmowy sprowadzaja sie do gadek o pilce,samochodach,komputerach..TRAGEDIA.I jeszcze nas tymi tematami zanudzaja.Poza tym podzielili sie na takie grupy-1.cwaniaczek z kasa,2.intelektualista,ktory rozmawia ciagle o jednym,3.utrzymywanek,ktory szuka sponsorki..itd.Ale i tak generalnie wszyscy brna do jednego-chca nami rzadzic.Kiedys to mozna bylo szukac kandydata na meza.A teraz?A oni sie potem dziwia,ze kobiety wola byc same i niezalezne:)haha

Gość chłopiec
a ja studiuję, pracuję nawet na 2 fuchy na raz, oparcie na razie mam jedynie u rodziców bo to moi sponsorzy na razie....akurat interesuję się motoryzacją ale od strony akurat projektowania samochodów, byc może rozpocznę studia kolejne w tym kierunku i cenił bym sobie niezalezność kobiety to,że też chce się spełniać no i oczywiście to,że chce ze mną być.....i nie tylko gadam o przysłowiowych dupach, piłce, która nota bene mi zwisa,komputerach itd......ale szczere rozmowy wśród męszczyzn potrzebują jakiejś otoczki bo jakoś nie kręci mnie rozmawianie o sensie zycia na środku uczelni pomiedzy wykładami...więc Twoja obserwacja jest trafna ale nie pełna....wiem wiem to tylko słowa itd......ale tutaj tylko to pozostaje...pozdrawiam i więcej obserwacji ale na lepszych okazach życze :)

Gość chłopiec
aha zabrzmiało to jakbym się afiszował czy chwalił...nie miałem najmniejszego zamiaru...podałem swój przykład jako ten, który najlepiej znam ;) tak dla kontrastu Twojej wypowiedzi...papa

Gość chłopiec
no racja uzyłem po prostu tego samego słowa co autorka,ale się czepiacie:) no ale masz racje....

Dziewczyno, kandydatów na męża nie szukaj na forach. Poza tym uważam, że trafiasz na takich, jakich potrzebujesz. Ja mam szczęście poznawać mniej beznadziejnych mężczyzn, może dlatego, że nie dzielę ich na podobne do Twoich kategorie. To tyle 🖐️

Gość chłopiec
demoniczna fretka:) a ja przyznaje rację,że strata czasu ale jakoś tak nie lubię jak wszystkich wsypuje się do jednego wora.....no i nie szukam tutaj kandydatki na żone:P kierowały mna szlachetne pobudki:)

Gość aswz
jestes głupia jak mój but wydaje ci sie , że wiesz ale gówno wiesz , jestes wygadana jak moja ściana bo twoje słowa nie mają sensu nic tylko o kant dupy rozbić pierdolisz farmazony jak potłuczona jestes zgorzkniała , pesymistycznie nastawiąną do facetów feministka , pewnie jesteś brzydka i masz pryszcze życze ci żebyś się ogarnęła bo ciężko ci będzie w życiu.

Gość aswz
spadaj na forum bravo bo chyba tylko 13 nastolatka mogła coś takiego napisać , generalnie strasznie genaralizujesz.

Jakie prostacwo tu bije:)bys sie kolego zdziwil jak wygladam.Nie bede dyskutowala z takimi prostakami jak ty:)a meza nie szukam na forum jak tu niektorzy;)szkoda czasu na takiego wiesniaka jak ty:)

aswz-do ciebie to bylo.ogarnij sie czlowieku!:) słoma z butów :D.hahaha

Gość aswz
Szkoda mi ciebie , widać , że cię z pola wyciągneli, ale nie pole z ciebie. ten twoj 1 post jest tego dobitnym przykładem zresztą eot nie dyskutuje z patologią.

Gość aswz
sama sie ogarnij bo z takim podejściem będziesz sama , umrzesz sama i nikogo przy tobie nie będzie , ale cóż z okazji świąt życzę ci wszystkiego najgorszego , dużo chorób , braku pieniędzy , gnicia w nędzy , nieudanego życia , zabij się przez takich ludzi jak ty ten kraj jest jaki jest badź patriotką , ale jest szansa weź rozbieg przypierdol z bańki w ścianie może sie tej twojej głupiej łepetynie przestawi .

Gość Helderheid
Nie powinno się podwarzać faktu że facet to przywódca a kobieta powinna mu być uległa

Gość A TO CO TO
aswz.........a ty co tak skaczesz??? widac ze chyba boli prawda co?? pewnie nastepny synalek mamusi,ktory siedzi kolo mamy i jedzi samochodem rodzicow :D i świruje po ulicach 🖐️

Skończ czlowieku takie jałowe dyskusje.Nie ten poziom chłopczyku:)właśnie przez takich prostych ludzi jak ty,ten kraj jest jaki jest.I nie rób już z siebie pośmiewiska.Bo takim typom jak ty powinno się zabronić wypowiedzi na forum.Przynosisz wstyd temu narodowi!!

Gość Helderheid
Powinnością kobiet jest służenie mężczyznom