Gość gość Napisano Wrzesień 13, 2018 Ja najczęściej na portalu z ogłoszeniami - www.Comercia.pl - bardzo wygodna opcja i wiele rzeczy można znaleźć. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 28, 2018 ja wszystko co się da kupuje na media expert :) to znany i pewny sklep no i wybór mają ogromny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 28, 2018 Moim zdaniem najlepiej przez Internet. Warto mieć też jakieś zaufane sklepy. Ja na przykład mogę polecić sklep: www.Sklep.Ferguson.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lucyna99 0 Napisano Wrzesień 30, 2018 To zależy czego się szuka, jeśli szukacie butów to polecam te https://www.czasnabuty.pl/pol_m_Obuwie-damskie_Botki-damskie_Botki-klasyczne-131.html Szeroki wybór butów w różnych kolorach, na pewno wybierzecie coś dla siebie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 22, 2018 ja całą elektronikę w ME zawsze, najlepsze ceny i najlepszy wybór :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Listopad 30, 2018 W Internecie - ja nawet kupuje jedzenie przez Internet - polecam szczególnie sklep www.Sklep.Majerczyk.com.pl - mają bardzo dużo zdrowej żywności ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość La Mallorquina Napisano Grudzień 3, 2018 Tu warto! Gwarantujemy miłą, rzetelną obsługę i produkty bardzo dobrej jakości. A od dzisiaj pościel 100% bawełniana -20%! https://lamallorquina.pl/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Grudzień 3, 2018 Najlepiej to chyba w internecie. Przekonałam sie o tym kiedy interesowała mnie jakaś dobrej jakości Nerka damska. Stacjonarnie cięzko było cokolwiek sensownego dostac, ale przez internet na przykład tu https://www.pariso.pl/pol_m_Saszetki-nerki_Nerka-damska-154.html to już co innego. O wiele większy wybór! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Grudzień 4, 2018 Moim zdaniem w Internecie najlepiej. Np. ja na święta robiłam zakupy w sklepie www.WielkiBambosz.pl - polecam gdyż mają tam idealne rzeczy na małe i duże prezenty. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Gość Napisano Grudzień 7, 2018 Polecam gorąco ze sklepu http://samnet-sklep.pl/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość CobrA Napisano Grudzień 10, 2018 Przez internet najlepiej szczególnie jeżeli chodzi o buty - polecam sprawdzony przeze mnie i wielu butik - www.Alfasan.pl , fachowa obsługa klienta i świetne ceny. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Eccuador Napisano Grudzień 11, 2018 Zgadzam się, że najlepiej robić je w internecie. Ostatnio kupiłam prezent dla mamy w sklepie www.BenWild.pl , dlatego że moja mama uwielbia torebki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Nieobliczalna Napisano Marzec 29, 2019 Ale to zależy co się chce kupić. Czy chce się kupic np ...enkę taka zwykłą czy np jakiejś znanej marki cos jak calvin klein. Jeśli to drugie to tutaj bardzo polecam sklep Nico. Mają swoją stronę nico.com.pl oraz dwa sklepy stacjonarne, jeden jest w Modlnicy w Krakowie a drugi w Swadzimiu k/Poznania. Ja kupuję w sieci bo do jednego i drugiego sklepu po prostu mam daleko. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Iwona J23 Napisano Kwiecień 1, 2019 Wszystko zależy co kupujemy, natomiast w kwestii żywności to śmiało mogę polecić Sklep.Majerczyk.com.pl mają smaczne i świeże, swojskie wędliny :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Agata_z1 Napisano Kwiecień 7, 2019 Ja kupuje najczęśćiej przez Internet - szczególnie buty - bardzo polecam do tego BucikSklep.pl , ostatnio kupiłam tam buty z najnowszej kolekcji ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość alinka00 Napisano Kwiecień 8, 2019 Ja bardzo lubię kupować ubrania przez Internet. Mogę polecić sklep https://cosmosmoda.pl/15-odziez-damska Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RomeobezJulii 0 Napisano Kwiecień 8, 2019 Ja preferuję zakupy przez Internet - taniej i wygodniej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Wybredna i oszczędna Napisano Kwiecień 8, 2019 Ja nie lubię przepłacać i zawsze znajduję oferty w najniższych cenach, ostatnio trafiłam na nieduży sklep z butami o super cenach, próbowałam z innymi , i mają najlepsze ceny. Dokonałam zakupu już dwukrotnie i wszystko było w należytympożądku, polecam totebuty.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Filippppa Napisano Kwiecień 9, 2019 Według mnie najlepsze do zakupów są sklepy internetowe - ja na przykład ostatnio kupiłam świetne perfumy z sklepu Testerownia24h.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Ona_1114 Napisano Kwiecień 10, 2019 Według mnie najlepsze do zakupów są aukcje internetowe, allegro - ja na przykład ostatnio kupiłam świetne pieluchy dobrej jakości od COCCODRILLO1983 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zajak Napisano Czerwiec 25, 2019 Aukcje aukcjami też kupuję w necie ale odkąd niedaleko mnie otworzyli takie wielkie centrum outletowe Silesia Outlet w Gliwicach tam wolę jechać, spoko ceny a sklepy najlepszych marek http://silesiaoutlet.com/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość GosiaS Napisano Czerwiec 28, 2019 to zależy o jakie zakupy chodzi. Normalnie robię przez internet.spozywcze idę normalnie do sklepu. Dzisiaj robiłam zakupy. Kupiłam rzeczy do spaghetti. Sok pomidorowy. Makaron arrighi, bazylię świeża tymianek etc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Czerwiec 28, 2019 Przestaniesz kuvrvvo spamerska zafajdana reklamować ściery tej góownianej firmy? :OPrzestaniesz kuvrvvo spamerska zafajdana reklamować ściery tej góownianej firmy? :OPrzestaniesz kuvrvvo spamerska zafajdana reklamować ściery tej góownianej firmy? :OPrzestaniesz kuvrvvo spamerska zafajdana reklamować ściery tej góownianej firmy? :OPrzestaniesz kuvrvvo spamerska zafajdana reklamować ściery tej góownianej firmy? :OPrzestaniesz kuvrvvo spamerska zafajdana reklamować ściery tej góownianej firmy? :Przestaniesz kuvrvvo spamerska zafajdana reklamować ściery tej góownianej firmy? :OPrzestaniesz kuvrvvo spamerska zafajdana reklamować ściery tej góownianej firmy? :OPrzestaniesz kuvrvvo spamerska zafajdana reklamować ściery tej góownianej firmy? Przestaniesz kuvrvvo spamerska zafajdana reklamować ściery tej góownianej firmy? :OPrzestaniesz kuvrvvo spamerska zafajdana reklamować ściery tej góownianej firmy? :OPrzestaniesz kuvrvvo spamerska zafajdana reklamować ściery tej góownianej firmy? :OPrzestaniesz kuvrvvo spamerska zafajdana reklamować ściery tej góownianej firmy? :OPrzestaniesz kuvrvvo spamerska zafajdana reklamować ściery tej góownianej firmy?Przestaniesz kuvrvvo spamerska zafajdana reklamować ściery tej góownianej firmy? :OPrzestaniesz kuvrvvo spamerska zafajdana reklamować ściery tej góownianej firmy? :OPrzestaniesz kuvrvvo spamerska zafajdana reklamować ściery tej góownianej firmy? :OPrzestaniesz kuvrvvo spamerska zafajdana reklamować ściery tej góownianej firmy? :OPrzestaniesz kuvrvvo spamerska zafajdana reklamować ściery tej góownianej firmy? :OPrzestaniesz kuvrvvo spamerska zafajdana reklamować ściery tej góownianej firmy? :Przestaniesz kuvrvvo spamerska zafajdana reklamować ściery tej góownianej firmy? :OPrzestaniesz kuvrvvo spamerska zafajdana reklamować ściery tej góownianej firmy? :OPrzestaniesz kuvrvvo spamerska zafajdana reklamować ściery tej góownianej firmy? Przestaniesz kuvrvvo spamerska zafajdana reklamować ściery tej góownianej firmy? :OPrzestaniesz kuvrvvo spamerska zafajdana reklamować ściery tej góownianej firmy? :OPrzestaniesz kuvrvvo spamerska zafajdana reklamować ściery tej góownianej firmy? :OPrzestaniesz kuvrvvo spamerska zafajdana reklamować ściery tej góownianej firmy? :OPrzestaniesz kuvrvvo spamerska zafajdana reklamować ściery tej góownianej firmy?Przestaniesz kuvrvvo spamerska zafajdana reklamować ściery tej góownianej firmy? :OPrzestaniesz kuvrvvo spamerska zafajdana reklamować ściery tej góownianej firmy? :OPrzestaniesz kuvrvvo spamerska zafajdana reklamować ściery tej góownianej firmy? :OPrzestaniesz kuvrvvo spamerska zafajdana reklamować ściery tej góownianej firmy? :OPrzestaniesz kuvrvvo spamerska zafajdana reklamować ściery tej góownianej firmy? :OPrzestaniesz kuvrvvo spamerska zafajdana reklamować ściery tej góownianej firmy? :Przestaniesz kuvrvvo spamerska zafajdana reklamować ściery tej góownianej firmy? :OPrzestaniesz kuvrvvo spamerska zafajdana reklamować ściery tej góownianej firmy? :OPrzestaniesz kuvrvvo spamerska zafajdana reklamować ściery tej góownianej firmy? Przestaniesz kuvrvvo spamerska zafajdana reklamować ściery tej góownianej firmy? :OPrzestaniesz kuvrvvo spamerska zafajdana reklamować ściery tej góownianej firmy? :OPrzestaniesz kuvrvvo spamerska zafajdana reklamować ściery tej góownianej firmy? :OPrzestaniesz kuvrvvo spamerska zafajdana reklamować ściery tej góownianej firmy? :OPrzestaniesz kuvrvvo spamerska zafajdana reklamować ściery tej góownianej firmy?Przestaniesz kuvrvvo spamerska zafajdana reklamować ściery tej góownianej firmy? :OPrzestaniesz kuvrvvo spamerska zafajdana reklamować ściery tej góownianej firmy? :OPrzestaniesz kuvrvvo spamerska zafajdana reklamować ściery tej góownianej firmy? :OPrzestaniesz kuvrvvo spamerska zafajdana reklamować ściery tej góownianej firmy? :OPrzestaniesz kuvrvvo spamerska zafajdana reklamować ściery tej góownianej firmy? :OPrzestaniesz kuvrvvo spamerska zafajdana reklamować ściery tej góownianej firmy? :Przestaniesz kuvrvvo spamerska zafajdana reklamować ściery tej góownianej firmy? :OPrzestaniesz kuvrvvo spamerska zafajdana reklamować ściery tej góownianej firmy? :OPrzestaniesz kuvrvvo spamerska zafajdana reklamować ściery tej góownianej firmy? Przestaniesz kuvrvvo spamerska zafajdana reklamować ściery tej góownianej firmy? :OPrzestaniesz kuvrvvo spamerska zafajdana reklamować ściery tej góownianej firmy? :OPrzestaniesz kuvrvvo spamerska zafajdana reklamować ściery tej góownianej firmy? :OPrzestaniesz kuvrvvo spamerska zafajdana reklamować ściery tej góownianej firmy? :OPrzestaniesz kuvrvvo spamerska zafajdana reklamować ściery tej góownianej firmy?Przestaniesz kuvrvvo spamerska zafajdana reklamować ściery tej góownianej firmy? :OPrzestaniesz kuvrvvo spamerska zafajdana reklamować ściery tej góownianej firmy? :OPrzestaniesz kuvrvvo spamerska zafajdana reklamować ściery tej góownianej firmy? :OPrzestaniesz kuvrvvo spamerska zafajdana reklamować ściery tej góownianej firmy? :OPrzestaniesz kuvrvvo spamerska zafajdana reklamować ściery tej góownianej firmy? :OPrzestaniesz kuvrvvo spamerska zafajdana reklamować ściery tej góownianej firmy? :Przestaniesz kuvrvvo spamerska zafajdana reklamować ściery tej góownianej firmy? :OPrzestaniesz kuvrvvo spamerska zafajdana reklamować ściery tej góownianej firmy? :OPrzestaniesz kuvrvvo spamerska zafajdana reklamować ściery tej góownianej firmy? Przestaniesz kuvrvvo spamerska zafajdana reklamować ściery tej góownianej firmy? :OPrzestaniesz kuvrvvo spamerska zafajdana reklamować ściery tej góownianej firmy? :OPrzestaniesz kuvrvvo spamerska zafajdana reklamować ściery tej góownianej firmy? :OPrzestaniesz kuvrvvo spamerska zafajdana reklamować ściery tej góownianej firmy? :OPrzestaniesz kuvrvvo spamerska zafajdana reklamować ściery tej góownianej firmy?Przestaniesz kuvrvvo spamerska zafajdana reklamować ściery tej góownianej firmy? :OPrzestaniesz kuvrvvo spamerska zafajdana reklamować ściery tej góownianej firmy? :OPrzestaniesz kuvrvvo spamerska zafajdana reklamować ściery tej góownianej firmy? :OPrzestaniesz kuvrvvo spamerska zafajdana reklamować ściery tej góownianej firmy? :OPrzestaniesz kuvrvvo spamerska zafajdana reklamować ściery tej góownianej firmy? :OPrzestaniesz kuvrvvo spamerska zafajdana reklamować ściery tej góownianej firmy? :Przestaniesz kuvrvvo spamerska zafajdana reklamować ściery tej góownianej firmy? :OPrzestaniesz kuvrvvo spamerska zafajdana reklamować ściery tej góownianej firmy? :OPrzestaniesz kuvrvvo spamerska zafajdana reklamować ściery tej góownianej firmy? Przestaniesz kuvrvvo spamerska zafajdana reklamować ściery tej góownianej firmy? :OPrzestaniesz kuvrvvo spamerska zafajdana reklamować ściery tej góownianej firmy? :OPrzestaniesz kuvrvvo spamerska zafajdana reklamować ściery tej góownianej firmy? :OPrzestaniesz kuvrvvo spamerska zafajdana reklamować ściery tej góownianej firmy? :OPrzestaniesz kuvrvvo spamerska zafajdana reklamować ściery tej góownianej firmy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Angelka 0 Napisano Wrzesień 23, 2020 A robicie zakupy w Carrefourze? Jest fajna promocja bo do 24.09 wszystkie produkty marki własnej Carrefoura Jakość z Natury dostępne są taniej o 20% z aplikacją Carrefour. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mimoza 1 Napisano Wrzesień 24, 2020 Robie, ale jest dość mały asortyment i drogi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Noska92 0 Napisano Październik 13, 2020 Ja też robię często w Carrefourze, asortyment jest bardzo duży, a do tego właśnie ich markę własna ma fajne ceny. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cosdlazdrowia_pl 2 Napisano Październik 15, 2020 Dnia 14.10.2020 o 12:31, MisiaW napisał: Carrefour mnie nigdy nie przekonał, lidl jest najlepszy Najczęściej robię zakupu spożywcze w Lidlu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Noska92 0 Napisano Październik 15, 2020 Ja robię właśnie zakupy w Carrefourze, często są promocje z aplikacją, a mogę też zaoszczędzić bo kupuję produkty ich marki własnej, które mają dobrą jakość ale ceny są niższe niż w innych sklepach. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Eilllka 0 Napisano Marzec 17, 2021 Również kupuję w Carrefourze, porównywałam ceny, zdecydowanie płace tam mniej za podstawowe zakupy niż w osiedlowym sklepie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dorka123 1 Napisano Marzec 19, 2021 Nie tylko spożywkę mają w dobrych cenach w carrefourze, zwłaszcza w tej promocji Ceny niskie jak dawniej, znajdziecie tam i zabawki, meble, rowery, ja ostatnio trampolinę kupiłam dzieciakom Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach