Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość porzucona żona

Jak żyć gdy on nas zostawił???

Polecane posty

Gość porzucona żona

Nie mam męza i nie ma ojca mojego dziecka, odszedł zostawiając nas... Zwyczjanie dla innej kobiety, stalo sie to ponad 2 lata temu, mam już rozwód, mieszkam w zadłużonym mieszkaniu, które jest własciwie własnością bank, dlugi, jestem bez pracy, nie mam juz siły. Jestem piekna niby, jestem ciagle adorowaa przez kogos, ale nie mam nikogo kto byłby moim męzem i ojcem dla dziecka , nie mma już siły, nie moge wygrać w toto lolotka.. Napiszcie coś milego.... Nie mam już siły....

Gość dream_24
Idz do psychologa, nikt Ci tak nie pomoże jak właśnie psycholog. Ludzie mogą Ci napisać wiele miłych rzeczy ale tylko rozmowa z psychologiem może naprawde Ci pomóc żebys uwierzyła ,że życie ma sens :) Mieszkasz w zadłużonym mieszkaniu ? A Twój eks mąż co porabia w tym czasie?

Gość a potem idz do pracy
gdziekolwiek i zadbaj o siebie! głowa do góry! świat sie nie kończy na facecie! nie był Ciebie wart! zadbaj o siebie i dziecko!

Gość wchodzi dziedzic pruski
po co do psychologa ??? co splaci za nia mieszkanie ?? kobieta pisze o klopotach finansowych a ta ja do psychologa wysyla , zadbaj o siebie i dziecko - rada bardzo fajna ale do tego sa potrzebne pieniazki drogie Panie . Piszesz ze jestes adorowana wiec czemu nie skorzystasz z tych facetow ktorzy padaja do Twych stop ? nie szukaj juz ksiecia z bajki na bialym koniu i z wypchana sakwa bo juz raz szukalas i proza zycia jak widzisz skosila Cie rowno z trawa .

Gość dream_24
Dlaczego do psychologa? Bo kobieta pisze ze nie ma siły i jeśli szuka pomocy na forum to najprawdopodobniej nie jest z nią tak wszystko OK. A psycholog pomaga spojrzec na daną sytuacje troche inaczej i uwierzyc w swoje siły. Autorka pisze ze jest samotną matką , porzuconą przez męża ...