Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość yambalamba

Rodowite Wenusjanki - łaczcie sie!

Polecane posty

no wlasnie, milego odpoczynku w week-end, ja sobie ide o 16, zasypalo caly region, nie wiem jak ja w tym sniegu do domu dojade :( :)

cześć dziewczyny, miłego weekendu murcielago trzymaj się, zycze powodzenia aniołku raj pod warunkiem, że nie trzeba ich wszystkich utrzymać i znosic humorów żonę prosiłem - nie umie

W sobote anow wialo chlodem, wiec pojechalam spac do rodzicow, wrocilam w wczoraj wieczorem. Nastroje takie sobie, znow nie moglam spac [nie wiem czemu]. Nie wiem juz co o tym wszystkim myslec, nie staram sie nic. :( 90% problemow zaczela sie od tej jego nowej pracy. Nie ma dnia zeby nie przychodzil wkurwiony...Jesli tak ma wygladac nasze wspolne zycie... A co u Ciebie..?

no tak, faceci...a moze rzeczywiscie jak nowa praca to sie musi wykazac, wiesz facet nie mowi o problemach, bo nie chce cie obciazac, sam chce sobie poradzic, ale przy tym jest strasznie upierdliwy dla otoczenia, czego nie mozna usprwiedliwic :( u mnie jak na razie jest dobrze, mam pewne podejrzenia, ale.....nie zawracam sobieglowy na razie ;)

facet jest esencją Waszego życia dziewczyny - proszę sie tego nauczyć na pamięć i powtarzać to sobie za każdym razem kiedy chcecie krzyknąć lub dociąć facetowi p.s. równiez w moim przypadku

no meski uciekl :( topik zamiera:( jak leci murcielgo? ja za pare godzin wyjezdzam i nie bedzie mnie jakis czas :(

no tak, zpomnialam :) kazdy z nas pracuje chcialam przypomniec ;) a ja to juz w ogole, prze najblizsze 10 dni po 12 - 14 godzin gwarantowane :( jako tlumacz wiec bez prawa do przerwy i odpoczynku !!

U mnie nadal nie za ciekawie. Moja glowa ledwo wytrzymuje te wszystkie cisnienia. Co nie zrobie to zle, czuje sie krytykowana za wszstko - z niepozmywanym talerzem drugi dzien po sniadaniu wlacznie. On to nazywa zwracaniem uwagi. I nadal mowi zebym sie nie martwila... Jak tu k... nie zwariowac. Jestem zatem wyczerpana psychicznie. Bez przerwy sie licytujemy t.j. ja sie staram w jakikolwiek odpychac jego zlosliwe ataki, ktorych on za ataki nie uwaza wcale. TO przykre - tak jakby wylewala sie nagromadzona w nim zlosc. Powiedzialam mu, ze JESLI zdecyduje sie wrocic to nie wiem czy bedzie jeszcze co zbierac :( Do kitu to wszystko.

nie wiem w takim razie co w nim siedzi, czy faktycznie odreagowuje na Tobie stresy związane z pracą, takie pedantyczne podejście (ten talerz) mogłoby o tym swiadczyć - przenosi wymagania w stosunku do niego (wszystko musi byc zrobione na czas, wszystko musi byc uporządkowane) na Ciebie, albo jest tchórzem, który nie potrafi powiedzieć, że chce rozstania - tylko po jaką cholerę się męczycie i po jaką cholerę spędzaliście w rodzinnym gronie święta?

Widzisz, on mowi, ze nie mam sie o co martwic, ze bedzie dobrze a za chwile jest chlodny i podkresla, ze na prawde odpoczywa ode mnie. Podkresla, ze mnie kocha, ale ja tak nie moge. Jak ja moge myslec w takiej sytuacji o dzieciach czy malzenstwie..??? Widze siebie oczami wyobrazni jak jestesmy rodzina z niech juz bedzie tym dzieckiem i on ZNOW wraca z pracy ZMECZONY, nie ma dla mnie czasu, nie pomaga mi. Nie wiem czy chce takiego domu :( I tez zaczyman watpic.

jesli się kocha to nie mozna tak postępować, rozumiem kłótnie, nieporozumienia ale nie coś co trwa kilka tygodni - to poważny kryzys, zapytaj go czy jak bedziesz jego żoną to tez będzie sobie odpoczynki od Ciebie, dzieci i obowiązków

Dobre. Spytam , ale najpierw wezme moje magiczne kropelki. Bez tych kropli chyba bym sobie rady nie dala, o spaniu nie wspomne. A co u Ciebie meski slychac..? Praca i rodzinka maja sie dobrze..?

Dzisiejszy dzien uplywa mi na bardzo zmudnej i nudnej robocie :( Juz nie moge. Powiedzcie kawal jakis czy cos zeby weselej bylo!