Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość T o ja Kamila

Dlaczego ładne dziewczyny , z ładnym ciałem sie ciągle odsłaniają?????

Polecane posty

Gość T o ja Kamila

Witam:) Zastanawia mnie pewna rzecz.... widze na ulicach (latem) , na fotkach w necie , w gazetach... Dziewczyna ma ładną buzie ciało to musi odrazu to pokazywać, Dziewczyny czemu tak jest??? Będe szczera: Należe do bardzo ładnych dziewczyn, mam 176cm, jestem zgrabna i a biust mój to 70 C, jestem długowłosą brunetką ale....nie lubie sie tym chwalić!!!! Niestety tutaj musialam to zrobić ;) i teraz tak.... przez cale moje życie zawsze mialam adoratorów!! Mialam kilku chłopaków...do łóżka poszłam po (chyba 1,5 roku chodzenia) jak wiedzialam , ze to Ten jedyny, no i tak jest do dzisiejszego dnia, On jest moim mężem:) Nigdy jakoś specjalnie nie eksponuje swojego ciala!! Nie uważam, ze trzeba sie tym chwalić;) No oczywiście jak jestem sam na sam z mężem to wtedy zamieniam sie w niegrzeczną dziewczynke;) a tu widze fotki w necie (te ktore sie ocenia) jakies pozy lasek, półnagich :O po co to wszystko?? ?? Owszem niektóre są ładne, ale nie rozumiem, po co sie tak wyginają prawie nagie, aby pół polski sie na nie gapiło?? :O PS. a może to ze mną jest coś nie tak??? Pozdrawiam

Gość whammm
no jak to po co? zeby podniecic facetow, zbey sie podobały;) chca facetow złapac na kutasa po prostu :D

Gość Szczotewski
ile masz lat >?

bo lubia kokietowac, lubia byc w centrum zaintresowania, lubia blyszczec, lubia patrzec na zadrosne spojzenia kolezanek, lubia byc podrywane, kokietowane, sa odwazne i twierdza ze puki jest co trzeba pokazywac aha i pisze nie dlatego ze tak robie tylko dlatego ze wydaje mi sie ze wlasnie z tych powodow to rabia zeby bylo jasne ;-)

Gość GRENADUERA
tak z tobą jest coś nie tak.

Gość ecri
Kamilko -- z Tobą wszystko ok. może te z neta mają problem z akceptacją i lubią kokietować swoim wyglądem .kobieta powinna być kobieca , pewnie Tobie tego nie brakuje i nie masz potrzeby pokazywać zbyt wiele bo tak czy inaczej podobasz się ;)

bo to najczesciej niedowartosciowane dziewczyny, ktore w ten spososb chca sie podbudowac.. lubia kiedy faceci slinia sie na ich widok, kiedy wyginaja szyje zeby je zobaczyc:) nie ma co tu sie zastanawiac tylko sie smiac:) kobieta naparwde ladna fajna kobieca i sexowna nie musi polnago chodzic ulicami zeby sie podobac:)

Gość T o ja Kamila
... właściwie nie czuje potrzeby "odsłaniania sie" (oczywiście nie jest na odwrót) nie "kryje sie" , poprostu nie nosze wyciętych bluzek do pasa aby pokazać biust, czy spodniczek zaslaniających tylko pupcie , aby pokazać nogi :O No chyba, ze przy mężu:) ale po ulicy nie paraduje tak! :) I w sumie mam to gdzieś kto sobie o tym pomyśli:)

Gość madziululka82
kamilko ja mysle to samo co ty i tez nie lubie pokazywac swego ciala innym i chwalic sie sobą choć ludzie cżesto mi mówiąze nigdy nie widzieli piękniejszego ciała i twarzy na swiecie... jestem wysoka bo mam173 cm waże 56 kg ,mam biust nr d(chyba za duży w stsounku do reszty bardzo szczuplutkiej,),tale osy,małę i bardzo pełne i krągłe posladki(ale mały tyleczek)włosy długie ,nogi bradzo długie ,oczy szmaragdowe(taki kolor specyficzny ),usta bardzo pełne,malutki zgrabny zadartu nosek troche- ogólnie bardzo skromna i nie malująca sie dziewczyna chodząca tylko w spodniach i swetrach zakrywających swe atuty....nie nosze spódnic ani nic takiego i mam króciutkie paznokcie niepomalowane nawet ale bardzo zadbana jednoczesnie jestem..mogłabym pisac i pisac o tym co słysze od innych na swój temat jaka to jestem nieziemska ale mi to wisi.ja również nie cierpie sie chwalic wszystkim co mam ale tu to zrobilam bo nikt mnie nie zna....mam cudownego faceta i to mi wystarczy....tylko jemu pokazuje swe cialo i jestem z tym szczesliwa....!

Gość T o ja Kamila
oj też mam wspaniałego męża!!!! I tylko to sie liczy:)

Gość T o ja KamiIa
i lubie obciagac z polykiem menelom spod Biedronki...takie moje hobby:-)

Gość T o ja KamiIa
TMT-ja Ci zrobie loda,za 5 zeta-chcesz?

Gość T o ja KamiIa
TMT-ja Ci zrobie loda,za 5 zeta-chcesz?

ale żal mi was dziewczyny, co wy z zazdrości potraficie pisać :):):) no cóż jesteście niedojrzałe emocjonalnie :D Współczuje ::):):):)

Gość T o ja KamiIa
a najbardziej cenie sobie umiejetnosci,ktore nabylam podczes pracy w Agencji Towarzyskiej Stokrotka:-D

Gość madziululka82
puste i oblesne te dzisiejsze laski są..

Gość OJ PUSTE PUSTE
I TO BARDZO!!!!!!!!!!!!!

Gość pozdrowionka dla Kamili
oby bylo wiecej Takich Dziewczyn!!! Jesteś Wspaniala:)

Gość tak tylko robią
puste i głupie dziewczyny

Gość Liliaaa
Te dziewczyny chyba nie maja nic do zaoferowania innego oprócz ciała. Był czas ze i mi sie zdarzało afiszowac swoim ciałem, ale szybko mnie to znudziło. Owszem miałam powodzenie ale wszyscy mysleli tylko o jednym . To bylo obrzydliwe. Chce aby facet widzial we mnie cos wiecej niz tylko wsadzic i wyciagnac.

Gość ............/.
czemu razi Was to, że ktoś lubi wyglądać atrakcyjnie (sexownie?) żal Wam? nie znacie tych kobiet, dziewczyn a piszecie, że są puste i tylko ciało mają do zaoferowania? nie wiem czy rzeczywiście jesteście takie ładne i zgrabne ale na pewno żałosne i zakompleksione

ja nie jestem atrakcyjna ani ladna, mam krzywy kręgosłup i źle sie s tym czuje. mialam wielu adoratorow ae kazdego odrzucalam bo balam sie ze gdy sie dowiedzą o moim defekcie to mnie wysmieja. myslicie ze ktos moze pokochac taka osobe jak ja??

Gość po to żeby innym laskom gul
skoczył ;)

A co to komu przeszkadza? Jeżeli dziewczyna ma ładne nogi, niech nosi krótkie spódniczki, jezeli ładny biust - niech go podkresla. Rzecz jasna w granicach rozsądku, spódniczka odsłaniająca majtki czy obfity biust wylewający się w mikroskopijnego sweterka i głębokiego dekoltu to rzeczywiście tragedia. Zresztą nie widze związku między podkreslaniem walorów swojej urody a prowadzeniem się czy pójściem do łóżka po 1,5 roku chodzenia.

Gość zgadzam się z Tobą Aggie
znam takie, które nie ubierają się wyzywająco a są szmatami :p

Gość marcin23
hmmm ja drogie panie powiem ze podobaja mi sie dziewczyny ktore sie nie obnasza ze swoim cialem i sa naturalne...to na prawde ma soj urok isa tacy co na prawde to sobie cenia. Coz czasem moze jakas laska na ulicy przyciagnie wzrok ale przyznam ze zdazaja sie chwile ze nie mam ochoty patrzec bo czasami od razu po zachowaniu i spojrzeniu widac czemu taka laska sie tak ubrala.....no nie mowie ze to kazdej dziewczyny w krotkiej spodnicy dotyczy..... A i nie chcialbym ze swoja dziewczyna isc na randke gdyby z galym tylkiem paradowala.....bo jest moja :) Pozdrawiam