Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wszystko bylo

W jakim wieku wyglądałaś najlepiej?

Polecane posty

Gość wszystko bylo

Był już kiedyś taki topic ale kiedy się rozkręcał został skasowany (chyba przez przypadek) a to dala mnie bardzo interesująca kwestia. A wieć, wg Ciebie, w jakim wieku czułaś się w swoim ciele najlepiej

Gość teraz
Mam 43 lata i jestem wreszcie zadowolona .

Gość ammmmm
23, 24 lata może?

mam 33 lat córkę 12 latek i...nareszcie czuję się świetnie i wyglądam świetnie .od 30 echy w górę to najlepszy okres dla kobiety wygląda się piękniej \"kobieco\" ponętniej .mąż mówi że z roku na rok wyglądam coraz to piękniej a ja się nie staram żeby tam chodzić do kosmetyczki itp...chodzę raz na miesiąc tylko do fryzjera by zrobić odrosty.używam tylko kremu nivea i tonik clerasil nic poza tym żadnych balsamów . to moje najlepsze lata niechciałabym mieć 18-u lat to sątylko same problemy z cerą włosami figurą .a zaczynam to zauważać u córki gdzie zaczyna się okres dojrzewania staram jej dać do zrozumienia że nicnie wskóra tylko clerasilnic więcej

Hm, mam teraz 26 lat i nie jestem zadowolona :-( Najlepiej bylo chyba jak mialam 20 -21 lat, bo gdy skonczylam 22 zaczely sie problemy z cera, ktorych nigdy wczesniej nie mialam no i nie chca sie skonczyc :-( Z figury jestem bardzo zadowolona, tylko ta skora...Zawsze bylam wysoka, szczupla wiec faceci do dzis zwracaja na mnie uwage, ale co z tego gdy na twarzy zawsze puder, korektor, bo inaczej jest mi wtyd z domu wyjsc, gdyz wygladam jak potwor...W kazdym razie najlepiej bylo gdy mialam lat 20-21, chociaz mam taka cicha nadzieje, ze te najlepsze lata jeszcze przede mna.

Gość jak miałam
12 lat bylym slucznym dzieckiem z długimi blond włoskami a teraz kiedy doroslam i wypoadaja i ze skóra nie tal i rysy twarzys ie zmieniły..chyba na gorsze raczej ;/

Gość 30-tka***
Mam 31 lat i wygladam najlepiej, czuję się najlepiej i mam największe powodzenie teraz.

Gość mona liza Polska
A ja popieram Kirey i też uważam że po 30 stce kobieta zaczyna byc prawdziwie piękna , zna swoje atuty , zna siebie nikt nie wierzył ,że mam juz ponad 30 lat.

Gość hehhe p
Z mojej perspektywy...to jak miałam 18 :p bo teraz mam dwadzieścia i przytyłam:/ a wtedy jeszcze byłam szczupła:p

A ja najlepiej się czuję właśnie teraz, kiedy powoli zbliżam się do 28-ych urodzin. Skończyły się problemy z cerą, znalazłam swój własny, wypracowany styl w ubiorze i makijażu, nabrałam pewności siebie. Kiedyś ze strachem myślałam o 30-tce, teraz wydaje mi się, że kiedy miałam 20 lat, byłam strasznie głupia i naiwna.

Gość 30latka
ja tez wlasciwie od roku czuje sie najlepiej...i zauwazylam,z e powodzenie tez mam o wiele wieksze niz wczesniej...czuje sie bardzoej koboeca...tak tez wygladam...podoba mi sie to...:-)

Gość pppppapapapapapap

Gość do Aggie
kiedy masz urodziny?

Gość Blue Malibu
Teraz! :D Ale postawiłam sobie za cel wyglądac jeszcze lepiej :P W sumie byłam ponoc bardzo ładnym dzieckiem, ale to się nie liczy :o

Gość buuuuuuuuuuuuuuuuuu
niedługo trzydziecha buuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

Gość slonko123
no najlepiej bylo jak mialam 3 czy 4 latka , czemu nie pozostajemy tacy slodcy ?

Gość wydaje mi sie ze jak mialam 17
lub 18 lat ale mam nadzieje, ze jak przyjdzie trzydziestka to takie uczucie powroci ;)

Gość widac ze
trzydziechy sie pocieszają hehehe jasne wyglądacie dobrze ale chyba we własnych wyobrażeniach bo prawda jest taka ze sie starzejecie, pragneicie zatrzymac czas ale nigdy juz nie ebdziecie takie seksowne jak 20stki i tyle.

Mam 24 lata(no prawie juz 25) i chyba tak naprawde dopiero teraz sie sobie podobam.Skonczyly sie problemy z cera,wlosy \"zrobily sie\" ladniejsze niz kiedys,zdrowsze..a przed wszytskim od roku jestem zareczona i to chyba wlasnie od tego czasu tak naprawde dobrze czuje sie w swoim ciele..Zycze tego samego wszytskim tym,ktorzy jeszcze nie sa zadowoleni ze swojego wygladu..POZDRAWIAM

Gość 33 lata
to ja naleze chyba do grupy pocieszajacych sie 30 latek;) bo uwazam ze obecnie wygladam najlepiej ale to jest bardzo osobiste wiec osobo ktora twierdzisz ze tu glownie pocieszaja sie kobitki po 30-e i starsze to napisze Ci ze kazdy pisze tu o sobie i np ja 10 lat temu wazylam przeszlo 20 kg wiecej, bylam gruba i wygladalam okropnie Teraz waze 50kg przy 162cm, chodze na basen, areobik i pomimo ze mam 2 porody za soba nie znajdziesz u mnie faldki tluszczu czy rozstepow Dlatego uwazam ze obecnie wygladam lepiej - hmmm najlepiej Mysle ze gdybym wczesneij nie miala problemu z nadwaga to taki optymalny wiek to mysle 20-30 lat

Gość jeju ja pamietam
jak miałam 13-17 lat byłam taka brzydka :P a teraz wyładniałam i jestem nie dopoznania, też tak miałyście??

Gość ehhhh joooo
Mam 30 lat i własnie teraz wyglądam najlepiej ,chociaż ....lepiej latem jak sie opaliłam PIERWSZY raz w życiu !!! .Troche schudłam ( 163cm 52 kg wagi) i każdy mi mówił że jakos wyładniałam.Nikt mi tego wcześniej nie mówił :-p

Gość Ups.
Jako płód. Piękna byłam.

Gość bez pocieszania
teraz mam 45 lat, najlepiej wyglądałam mając 40 lat. między 38 a 40 rokiem życia faceci od 20 do 40 dostawali kota na mój temat, jak nigdy wcześniej. Oglądam zdjęcia i rzeczywiście, w takiej formie nie byłam nigdy wczesniej. Teraz jest ok, ale nie jestem zadowolona jak wczesniej. Jednak jak wrócę do swojego koloru włosów będzie ok, włosy mam już zdrowe, choć zawsze miałam piórka, a teraz naprawdę się poprawiły, cera zawsze była świetna, waga zawsze ta sama 53-55kg przy 164cm. Ale cała tajemnica jest w tym, co ich pociąga, po prostu.Teraz nie poluję, więc mam spokój ;), no poza tym facetem, którego wybrałam, 18 lat młodszy.

Gość paróweczka
Teraz , od 2 lat. Mam 27 lat . I wcale sięnie pocieszam (nie mam jeszcze trzydziestki , ale się zbliżam) , to w wieku 18 lat kiepsko wyglądałam. Nie umiałam się ubrać , nosiłam beznadziejną fryzurę , byłam jakaś nieforemna. Teraz sięsobie naprawdę podobam i faceci też zwracająna mnie uwagę , w przeciwieństwie do czasów liceum :P