Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość SuperCiało

Chcę mieć naprawdę zadbane, super ciało - zróbmy to razem!

Polecane posty

Gość wiedzma_wroc
ja jestem :)

Gość wiedzma_wroc
i dzisiaj robie sobie popołudnie dla siebie,moj facet wraca z pracy o 23,wiec moge chodzic po domu jak maszkaron;)

Gość Patka 21
Witaj wiedzma_wroc. I jak popołudnie, udało się??? Co fajnego robiłaś?? Ja biorę się ostro za swoją dietę. (Figura jest ok) ale skóra daję mi się we znaki. Masakra :-( Zrobiłam dzisiaj małe zakupy. Pestki z dyni, orzechy, rodzynki, owoce, płatki owsiane, siemię lniane itd. KONIEC ze słodyczami!!!!!!!!!! Pozdrawiam

Gość Olalalalala
dziewuszki ... nic nie piszecie :( a tu już wiosna i gdzie po rady jak was nie ma ?? moja najgorszą zmorą są "boczki" ( jestem szeroka w bioderkach ) troszkę ćwiczę i maleją, ale rozstępny są :( co radzicie ? Pozdrawiam :-)

Gość Patka 21
Droga Olalalalalalo, rozstępów nie da się niestety usunąc, można jedynie sprawic by były mniej widoczne.

Gość lAILA*
wiec do SuperCiało: moja kochana:*...zgadzam sie razem z Tobą... hmmm nie jestem gruba...ale celulit to chyba problem kazdej dziewczyny...no kobiety:) hmmm...np...gdy leze na słoncu wyskakują mi krostki...ktore pozniej mam przez całą zime...poprostu nie chca zejsc;/...to okropne...stosuje duzo kremoW...ale co one mi daJĄ...SZCZERZE NIc!!...JEDRNE POSLAKI:d...ZGRABNE UDA:d...I PŁAKI BRZUSZEK:d....TO JEST ZYCIE:d ODEZWIJ SIE DO MNIE...NP. NAPISZ NA MEILA:*...BUZIII:* CZEKAM:*

Gość lAILA*
MoJE DROGIE;).... szCzerze to ja nie uzywam duzo kremow do twarzy...np...jeden nawilzający...a jak sie skonczy to kupuje inny;P...i tak po kolei:D... hmmm nie narzekam na skore twarzy...fakt wyskakują krostki...ale on znikają;)...jestem blondynką...mam piegi:D...ale mi sie one podobają;)...hmmm...ale jak pisac szczerze to szczerze:D...ja chce sie ich pozbyc;p;p;p;...no i nogi:D...chciałabym...miec zgrabne nogi:D...tak:D...to jest tO:)...nie wiem co jest z moja pupą...od jakiegos czasu co jakis czas...wyskakują mi krostki...na połdupkach;/...to mnie denerwuje.......ostatnio miałam jechac...z rodzicami na plaze...ale nie pojechałam...bo troszke było mi wstyd;(...chyba nie jestem gruba...mam 168 i waze 57 kg?...czy to duzo../? HMMM A I JESZCZE NIE WIEM CO JEST Z MOIM BRZUCHEM...JEST PŁAKI...A NA SAMYM DOLE...PRZY MACICY...TAKI ROZEPCHANY...JAKBYM BYŁA W CIAŻY...WSTYDZE SIE GO;(...ODCHUDZAM SIE...ALE TŁUSZCZ ZCHODZI MI TYLKO Z TYŁKA...I BOcZKóW!!....RATUNq:(!!! PROsZE ODP:*:*....MOZNA NA MEILA:*

Gość lAILA*
DROGA MADZIU_ PODOBNIE JAK TY MAM PROBLEM Z PANOKCIAMI:) ALE STOSUJE 40 DNIOWĄ KURACJE:p JAKIES TAM TABLETKI:) POPROSTU IDZ DO APTEKI....A I CZESTO MALUJ TE PZANOKCIE!!!!!!!!

Gość nadii
oja ale bym chciala do was dolaczyc bo tak samemu sie nie chce a tak to mozna nowe doswiadczenia zbierac i dzilic sie swoimi tylko nie wiem czy ten topik jest jeszcze aktualny ale sprubuje

Gość Magda_______
up podnoszę. I zapraszam do walki o piękne ciało;)

Gość lala-z-majami
wyglasl topic ? kurcze a chcialam dolaczyc :D :D

Gość olgass
ej dziewczyny piszciE!!!! mam pytanie co na krostki na dekoldzie, ramionach ? i na ten okropny cellulit? krem, kawa, cw wystarcza?

Gość NIE PODOBA MI SIE
MIALAM ZADBANE SUPER CIALKO ALE KIEDY URODZILAM DZIECKO JUZ NIE JEST TAKIE PIEKNE JAK BYLO A MAm DOPIERO 21 lat kiedy sobie przypominam jakie mialam cialko przed ciaza to plakac mi sie chce te ochydne roztepy i celulit mnie przerazaja i

Gość Mrs Timberlake
NIE PODOBA MI SIĘ - musisz ćwiczyć ;) Mam ten sam problem co koleżanka olgass, mam krostki na dekolcie i to brzydko wygląda :| co z tym zrobić? I chcialabym miec jędrny tyleczek zeby w przyszlosci Justin Timberlake mnie chciał :D haha, na tylku mam taką jakby gęsią skorke;/ czy wklepywanie balsamu nawilzającego pomoze? no i co z depilowaniem okolic bikinii? jaki jest najlepszy zabieg? A co do biustu to ten 'Bust up' cos pomaga? probowal ktos juz? ^^

Gość zawiedziona 26
Hej, a ja mam problem z moją wagą. 1,5 roku temu wazylam 46kg przy wzroście 156cm, teraz ważę 56,5. Od paru miesięcy nie umiem schudnąć poniżej 55kg, pomimo, że jeżdżę na rowerze i na rolkach. Jem dużo warzyw, białe mięso, nie jem chipsów, raz na jakiś czas batonika zjem. Prawie codziennie piję czerwoną herbatę pu-erh. Strasznie przybieram na wadze. Najgorsze są moje piersi, są takie duże... :/ Mam ostatnio dużo stresów, i przez nie nie mam apetytu, ale mimo wszystko waga rośnie. Ja sie obawiam, że to z nieregularnego jedzenia. Dodam, że nie jestem w ciąży. Dziewczyny, miałyście tez taki problem? Od dziś postaram się regularnie ćwiczyć. Pozdrawiam, i trzymam za was kciuki!

Gość być piękną
moze tak odnowic kontakty?? :) moze jakies nowe rady? :)

Gość Annnnnnaaa
- co 2 dni intensywny masaż na cellulit - pn,śr,pt,ndz - ćwiczenia :) - chronić się przed słońcem, używać kremów z wysokim filtrem - nie pić gazowanych napojów - ograniczyć kawę i słodycze - nie jeść fast-foodów - cieszyć się życiem, nie zaprzątać sobie głowy tylko wyglądem :)

Cześć Wam :( Mam nadzieję, że któraś z Was tutaj jeszcze zagląda... Czuję się fatalnie, chciałam poruszyć podobny temat na www.samosia.pl ... Od razu zostałam zwyzywana od pustaków albo, żebym pogadała o depilatorach z koleżankami bo to mój poziom i że mój temat nie jest poważny... :( Mam na imię Agnieszka 18 lat z Siedlec. Jestem teraz tak podłamana... Proszę niech ktoś się odezwie teraz nawet do mnie na maila. Buziaczki...

trzeba dbać o swoje ciało:) najelpiej 2-3 razy w tyg. robić peeling ciała, używać balsamu po kąpieli, odpowiedni krem do twarzy także jest istotny, ale najważniejsze jak dla mnie są ćwiczenia.Naklepiej wybrać sie z kimś znajomym żeby bylo raźniej na jakieś zajęcia fitness czy siłownie. Uczestniczenie chociaż 2 razy w tyg, w takich ćwiczeniach naprawdę daje już bardzo dużo. Ja uczęszczam na zajęcia fitness, a także raz w miesiącu do Spa, które wynalazłam w internecie na stronce www. twojfachowiec.net, jest niedaleko mnie w łodzi a taka kuracja jaka tam sie odbywa naprawdę odbudowuje poprawia wygląd naszego ciała:) polecam!

Gość Oliffka_Czarna_Oliffka
Dziewczyny fajnie będzie zacząć z poniedziałku. Tak jak Wy planuję masaże z kawusi,dodatkowo proponuję ćwiczenia- póki co biegam raz w tygodniu,ale zależy mi na tym,by zwiększyć częstotliwość Może wzbogacimy ten topik o informacje o super kosmetykach do pielęgnacji naszego ciałka? ja szukam jakiegośfantastycznego kremu pod oczy już na zmarszczki mimiczne-macie coś do zaproponowania ? Buziaki

Gość aniuś19999
ja mam ostatnio tez problem, od niedawna strasznie mi sie popsulo moje cialko a mianowicie odkad odstawilam solarium :( no bo chcialam troche zaprzestac opalanie bo skora juz zaczela robic sie sucha teraz jestem juz lekko opalona, skora jest sucha i nie za fajnie wyglada, do tego depiluje nozki woskiem na goraco nie wiem czemu ale nie wszystkie wychodza i to tez lipnie wyglada ;( no i buzia strasznie mi wyskoczyly krostki takie czerwone, ogolnie wczesniej wygladalam duzo lepiej a teraz sie czuje jakas zuzyta ;(;(;(;( a mam dopiero 19 lat i chce wygladac dobrze. przeczytalam tutaj wszystko i sie zastosuje do tej szorstkiej gabki i balsamikow moze cos pomoze ;) bo jestem troche leniwa i nie zawsze chce mi sie smarowac cialko ;p ale chyba musze zaczac o nie dbac, jak ktos ma jeszcze jakies rady to prosze pomozcie chce znowu wygladac super

Gość melekTR
hej dziewczyny:) przesledzilam caly topik i dziekuje za rady z ktorych napewno skorzystam:) fajnie ze taki topik powstal tylko szkoda ze juz upada:( no a skoro juz tu jestem to podziele sie swoim spostrzezeniem co do walki z cellulitem:) polecam po kazdej kapieli i juz po uzyciu balsamu MASAŻE SZCZOTKA DO WŁOSÓW:) takie masaze przynosza naprawde rewelacyjne efekty pod warunkiem ze stosuje sie je regularnie:) ja jestem bardzo zadowolona:D

Gość CHCE COS ZROBIC DLA SIEBIE!
chcialabym sie poradzic... nigdy nie czulam sie dobrze w swoim ciele ale ostatnio doklucza mi to jeszcze bardziej... postanowilam ze musze cos ze soba zrobic... mam 170 wzrostu waże mniej wiecej 70 kilo nie wiem dokladnie bo dawno sie nie wazylam... bo sie boje... mam celulit i rozstepy na ucach celulit z tylu a rozstepy od wewnetrznej strony ud... brzuch mam raczej w miare niestety maly biust...chcialabym schudnac... poczuc sie zgrabna... niestety jestem osoba ktora z duzym zapalem ale malo zdyscyplinowana... moze cos doradzicie na ten temat? jestem z zawodu fryzjerka wiec jesli moge wam cos doradzic jesli chcecie poprawic nie tylko wyglad ale i je zregenerowac to polecam kosmetyki z "wella SP" nprawde super czekam z niecierpliwoscia az mi cos doradzicie;)

Gość hmmm a co możemy poradzić..
po prostu wziąć sie za siebie, troche schudnąć , pewnie z 10 kilo, na dietach sie nie znam bo jak widze że przybędzie mi ze 2 kilo staram sie to od razu zgubić, peelingi z kawy jak pisały wcześniej dziewczyny, naprawde działają cuda, ostra gąbka- najlepiej syrena antycell., balsam ujędr, krem na noc, na dzień , pod oczy(ja mam 26 lat) jakieś nawilżające narazie, maseczka -ja raz w tyg, depilacja, stopy , dłonie-regularnie ja piję- różne zioła-skrzyp, bratek, bardzo pomagają, ja zauważyłam szczególnie na cere napewno ćwiczenia, u mnie to słaba strona o ile z pilęgnacją nie mam problemów to regularnością ćwiczeń bardzo, zdarza mi sie biegać 3 tygodnie , codziennie a potem 3 mies. nic, ja ogólnie jestem szczupła , więc nie chodzi o schudniecię, ale poprawe jędrności pozatym uśmiech, pozytyne nastawienie i pewność siebie :-)

Gość na wrastanie wloskow
Żeby nie wrastały trzeba golić sobie nogi nie systematycznie.Czyli im żadziej się goli tym włoski cieńsze.

hey dziewczyny :D :* MAM PYRANKO.. czy któraś z was boryka się z problemem rozstępów? to nie są 2...3... nie potrafiłabym ich policzyc:/ mam je wszędzie gdzie można mieć... piersi.. uda... brzuch..tragedia... to wszystko po ciąży... mogłam stosować lepsze kremy przeciw.. teraz już za poźno, nawet na basen:( używam kremu z serii eveline... ale nie pomaga. Piszcie kochane dziewczyny.. :*

Gość SYLAA86
CZEŚĆ DZIEWCZYNY :-) HMMM NA GŁADKIE CIAŁKO TO OCZYWIŚCIE -KAWA ( JAK JESTEM POD PRYSZNICEM JUŻ UMYTA TO BIORĘ NA RĄCZKĘ SYPIE MIELONĄ I WCIERAM NIĄ W MIEJSCA GDZIE JEST MNIEJ GŁADKA HEHEH A PO TAKIM ZABIEGU NIE TRZEBA SMAROWAĆ SIĘ NAWET BALSAMEM BO ONA NAWILŻA JAK OLIWKA .NA PAZURKI WŁOSY I CERĘ POLECAM ... BELISSE ... JEST REWELACYJNA PO DIECIE DUKANA MIAŁAM PROBLEM Z WŁOSAMI WYCHODZIŁY GARŚCIAMI ROBIŁAM SIĘ ŁYSA :-\ A JUŻ PO 2 OPAKOWANIU WŁOSKI ZACZĘŁY MI GĘSTNIEĆ ,SZYBCIEJ ROSNĄĆ BŁYSZCZEĆ A PAZNOKCIE TO JUZ W OGÓLE SZOK JAK ROSNĄ SZYBKO. HMMM NIO Z TEGO TO AKURAT NIE JESTEM ZBYTNIO ZADOWOLONA BO ROBIĘ TIPSY I MUSZĘ CZĘŚCIEJ ZMIENIAĆ I CERA TEŻ MI SIĘ POPRAWIŁA . DZIEWCZYNKI JAK LUBICIE EKSPERYMENTOWAĆ . TO POLECAM MASECZKĘ NA ŁADNY DEKOLT I TWARZ DO SŁOICZKA WSYPCIE Z 5 ŁYŻEK PŁATKÓW OWSIANYCH I ZALEJCIE JE WRZĄTKIEM I PO WYTWORZENIU SIĘ Z TEGO MLECZKA NAŁÓŻCIE NA 10 MIN NA TWARZ LUB PRZEMYWAJCIE WACIKIEM RANO I WIECZOREM .

Gość mirella243115
Super topik, szkoda że już na wymarciu...