Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość SuperCiało

Chcę mieć naprawdę zadbane, super ciało - zróbmy to razem!

Polecane posty

Gość magda_____
czyżby temat upadł? Ja jak na razie nieugięta - heheh - co dwa dni parominutowy masaż pod prysznicem bardzo ostrą gąbką - to pomaga - skóra po jest zaróżowiona, lekko rozgrzana. Po kilka zabiegach zniknęły mi drobne krostki na tyłku!!! mówię poważnie - po masażu balsam ujędrniający - jest różnica! szorstka gąbka jest dobra też do szorowania pachwinek - dzieki temu włoski po depilacji intymnej nie wrastają. czuję się lepiej po tych zabiegach - mam gładszą skórę, jędrniejszą, pozbawioną tej "starej" warstwy naskórka. używam też tego mleczka johnson i jest najlepsze z samoopalaczy jakie miałam. Buźka dziewczyny - aha - i stópki - kupiłam sobie taką "tarkę" - i mam głaciutkie - polecam tez serum ujędrniajace do biustu evelline 3d extreme slime z tej serii - jest boskie- buziaki :D

Gość magda_____
no widzę ze temat pada... a ja chyba ostatnia na placu boju zostałam ;)

Gość aaaaaaaaaaaaaaaa

Gość 66666666666666666666666666

mozna sie przylaczyc? Tez zabieram sie za regularne dbanie o cialo. Moze zrobmy sobie jakas wspolna liste i zacznimy sie do niej stosowac :)

Gość gold-misteria
juz po sylwku dziewczyn zapomnily ze trzeba dbac:)

Gość magda_____
ha-ja nadal o siebie dbam! Masaż ostrą gąbką pod prysznicem to podstawa! Od nowego roku do dzieła!:D Hej dziewczyny co z wami czy żadna nie chce pieknego ciała? a gdzie autorka topicu? czyzby wszsytko to był słomiany zapał? :O

Gość SuperCiało
Nie, nie zaginęłam w akcji! Regularnie podczas prysznica szoruję ciało szorstką myjką. Efekty już widzę - po depilacji zniknął problem wrastających włosków, z czym wczesniej ywały problemy, oj, bywały... Myślę teraz nad ujędrnieniem skóry, zwłaszcza na udach. Kupiłam sobie żółty balsam Garniera i zajadle go wcieram w skórę. Na razie za wcześnie na efekty, ale póki co jestem zadowolona, bo po depilacji mam gładkie ciało, bez obrzydliwych, wrastających włosków. Ponadto regularnie (2 razy w tygodniu) moczę stopy z dodatkiem soli da kapieli Fitti. Potem pumeks i maśc witaminowa na pięty. Skóra jest znacznie gładsza, choć do ideału daleko, bo strasznie przesusza mi się skóra na piętach i zima mam istną katorgę. Każdego wieczoru przed pójsściem spać wcieram w stopy maść witaminową. To faktycznie dziaa, choć wystarczy rochę się zaniedbać... i wszystko po staremu. Słuchajcie, czy któraś z Was depilowała sobie pachy woskiem? Przeraża mnie myśl o niewątpliwej bolesności tego zabiegu, ale waham się, czy nie spróbować. Przynajmniej skończy się pakowanie na wszelkie wyjazdy letnie golarki i pianki. Napiszcie może, jakich kosmetyków do ciała uzywacie, które szczególnie polecacie.

Gość SuperCiało
Aha, i może któraś z Was ma problem z wiecznie wysuszonymi i zadzierającymi sie skrkami wokł paznkci? Bore witaminy, uzywam kremów do rąk, a to paskudztwo znowu sie pojawia!

Gość gladkie cialo...
Jesli chodzi o zadbane cialo to najbardziej w swiecie polecam Body Scrub, czyli pilingi firmy The Body Schop. Nie trzeba wcierac pozniej blasamow bo skora jet odzywiona i "odnowiona" jednoczesnie. Mamy wiec dwa w jednym. Posiada drobinki z wyciągu organicznego cukru... Druga zaleta to ze zapachy sa fenomenalne, polecam osobicie uzywalam kokosa i truskawke, i trwale, a efekty u mnie widoczne juz po kilku uzyciach. Minus tylko jeden: dostepne niestety w Polsce tylko na allegro... :-( Ale ja tam wlasnie moje dwa kupilam i jeszcze sie nie zawiodlam... Jesli chodzi o zadarte skorki to polecam masc z apteki z witamina A , za okolo 2,5 zl. Smarowalam na wieczor i po dwoch razach zadarte skorki zniknely... A opakowanie lezy w lodowce i czeka...

Gość magda_____
ja używam do ciała serii Evelline 3 d extreme serum i krem antycellulitowy. Skóra jest po tym super gładka. Oprócz tego ów samoopalacz o którym pisałam wczesniej holiday skin johnsona. No autorko topicu-masaż ostrą rękawicą czy myjką to super sprawa!!! a macie jakąś radę jak coś na tyłku wyskoczy??? grrr grrrrr czasami tak jest -co z tym robic? jest moze jakaś maść po której to cholerstwo szybciej zniknie? oczywiscie nie jest źle, ale mogłoby tego nie byc ;( A tak generalnie jest ok. Paznokcie mam słabe z natury- ale nie chce robic sztucznych tipsów. własnie-czy któraś z kładła wosk na pachy? dziewczyny odezwijcie sie!!

Gość mjijiod
na skorki - olejek do skorek, stosowac codziennie, albo nawet kilka razy dziennie wosk na pachy - probowalam, da sie przezyc, boli mniej niz bikini

Gość aagness
Witam:) Od dzzisiaj i ja do Was dołączam moje drogie:) Czas w końcu naprawdę zająć się soba tu będę się "spowiadała" co i jak robię:P Mam nadzieję,że przyjmiecie mnie do siebie;) Zadbana kobieta to piękna kobieta:) A tak apropo to po i le latek macie? Pozdrawiam cieplutko.

Gość magda_____
ja mam 24! Jestem z Gdańska :P

Gość aagness
Ale teraz to zabłysnęłam hah pytam Was o wiek a sama się nie chwalę. Ja mam 21 lat i jestem z Radomia:)

Gość aagness
No skoro już tu jestem to może powiem jakich kosmetyków do czego używam. I powiecie może coś na ich temat albo coś podpowiecie;) Zaczę może od czubka:P czyli głowy. Włosy farbuję mniej więcej co 2 lub miesiące na blond tzn rozjasniam i moja fryzjerka poleciała mi szampon i odzywkę firmy Matrix - pomarańczowa seria, na końcówki jako,że użyam prostownicy dosyc często używam serum na zniszczone końcówki z AVON-u i jeedwab taki, który można kkupić w salonach fryzjerskich. Tyle o włosach:) Do ciała używam balsamu ujędrnijącego a AVON-u obecnie,ale rewelacha to jednak nie jest,więc muszę go zmienić na jakiś inny(tylko jaki??). Na mój dzwny celulit(mam go z tyłu na udach a z przodu ani po bokach praktycnie nie mam) używam Serum 3D i kremu wyszczuplającego 3D slim extreme firmy Eveline. Ocywiście co jakiś czas, bo zbyt często mi się nie chce 'dokonuję" zdzierania mojego matrwego naskórka szorstką rękawicą. Krey do rąk bywaja u mnie rone zazwyczaj jest zawse inny, teraz mm 4 pory roku, ale też nie jest zbyt rewelacyjny. Do paznokci używam tylko lakieru ponieważ mam tipsy więc raczej nie odżywiam ich;) do biustu krem firmy Kolstyna - special body active i muszę przyznać,że najgorszy nie jest, do twarzy wg mnie bardzo dobre są kremy nivea nawilżające lub ółtłuste tzn mnie onepasuja, pod oczy konicznie krem nivea jest naprawdę dobry. To chyba by bylo na tyle:) Może coś mi doradzicie ciekawszego. Aha i postanawiam,że trzeba by zacząć ćwicyć trochę i zrzucic parę kilogramków;) Podrawiam cieplutko:)

Gość magda_____
ja robie cwiczenia rozciągające-bo oprócz zadbanego chce mieć też elastyczne ciało,a po operacji zrobiłam sie zesztywniała jak stara baba:P Punktem honoru jest zrobienie szpagatu- w sumie wiele mi juz nie brakuje :D buziaki!

hej hej :) Ja tez ostatnio stosuje pilingi z kawy i smaruje sie balsamem z AA Ocenaic:) ujedrniajacym:) stosuje go od ok 3 tygodni i czasami zapominam:O wiec mam nadzieje ze ten topik pomoze mi sie zdyscyplinowac:) Na wlosy uzywam szamponu i odzywki w sprayu RADICAL. iPOLECAM rwewlka:) papatki i mam nadzieje ze topik bedzie sie rozrastal:D

Gość ggggggggggggora

Gość SuperCiało
Ja mam 25 latek, mieszkam w Wawie. Cieszę się, że komuś pomogły masaże szorstką gabką. Zatem rzucam następne hasło - powiedzmy od poniedziałku: Porządne i dobrze skomponowane śniadanie - powiedzmy sobie szczerze, to podstawa nie tylko dobrego humoru, ale i zdrowego wyglądu. Postanowiłam kupić sobie duże muesli i każdego ranka nie odpuszczać sobie sniadanka, ale podgrzać lekko mleko i zjeśc muesli z ciepłym mlekiem. Kto ze mną? Ja już kupiłam sobie muesli, tylko mleka jeszcze brak...

Gość aagness
Ja też sąsę,że zdrowe sniafanko est ważne a dla mnie tym bardiej gdyż tabletki biorę zawse rano a jeśli zapomnę śniadanka to mnie wątroba po nich boli:( Tak,że ja będę jadała płatki owsiane na sniadanko,albo coś innego zdrowego:)

Ja tez chcialabym tak zaczyc dzien:) ale nigdy z rana nie chce mi sie jesc. A jesli juz jem jajka namieko:) ale jak sie odchudzlam to musil bylo codziennie.Jest dobre tez na przemiane materi i chyba jutro sobie zjem :) Mam w domu ciezarki wiec zaczne cwiczyc i mam nadzieje ze ramoina do wiosy sie wzmocnia:) papa

Gość magda_____
hej dziewczyny!! Mi przydałyby się jakies ćwiczenia na brzuszek bo mam lekko zaokrąglony :O Dalej ćwiczę streching, rozciągam się ile wlezie. A jesli do tego dojdzie zdrowe odżywianie-to za rok o tej porze będziemy super laski!! Jesli chodzi o ostrą gąbkę i masaże to robie to tak - zlewam się ciepłą wodą, na gabkę nalewam żelu pod prysznic (akurat mam avon winter sensation:P) , zakręcam wodę i jadę ostro -masuję całe ciało, początek to był szok, ae teraz przyzwyczaiłam sie . Cały prysznic zajmuje mi z 10 minut i tyle starcza. Mam problem z paznokciami- zawsze mam krótkie, a jak mi urosną i pomaluję lakierem to strasznie się po 2 dniach rozdwajajaą i muszę je skrócić :O ktos ma taki problem? co robic? Cera w porzadku, włosy też, tylko te paznokcie.... Aha-co z tym woskiem-ktoś stosował na paszki? Buziaki!!!!

hej:) Magada ---> na paznokcie polecam odzywke z Inglota Gro MAx taka czerwona. tez mialam podobny problem. Uzywalam takze polerki do paznokci.Ponoc ona przyspiesza wzrost paznokcia a przy okazji one wygladaja bardzo ladnie tzn swieca sie podobnie jak pomalowane lakierem bezbarwnym:) Co do brzucha to chyba na forum polecaja 6 Wildera (nie wiem jka to sie pisze ) ja ososbiscie zawsze robilam 100 brzuszkow. Swietny pomysl z musli ja dzis juz zaliczylam je :) a na celullit najlepiej duzo wody mineralnej i cwiczenia (wiem cos o tym to zrzucialm 17 kg) :)ale przez zimne odechcialo mi sie cwiczen i widze ze znow musze przypomniec sobie o moim rowerku stacjonarnym:) papatki

Gość aagness
Ja na słabe paznokcie, tzn w sumie takie,które mi się nie podobają zrobiłam tipsy, wiem,że mało naturalne, ale ładnie się prezentują. Dzisiaj jestem już po 3D z eveline bo musę sie pozbyc celulitu na udach i trochę można by je wyszcuplić:) No i ten okropny bezuchol mój:( Feeee, trzeba go jakoś naprawić bo tak to nic z tego nię będzie. A ta 6 Wildera ( czy jakoś tak;)) daje rezultaty?? Aha juz zakupiłam sobie większy zapas wody mineralnej trzeba się zacąć przyzwyczajać do jej zbawiennego wpływu na wszystko w sumie;) Disiaj chcicłam iśc na solarium a tu nic z tego mam okres;( znowu mi facet powie,że się anidbuję:( Już zrsztą dzisiaj się przyczepił:( Dobra zas wiąć się za siebie, nie ma wyjścia. Pozdrawiam cieplutko:)

Gość SuperCiało
Nagda, kup sobie np. Silike i zazywaj codziennie po tabletce. Nie obcinaj paznokci nozyczkami, tylko piłuj szklanym pilniczkiem. Codziennie stosuj odzywke do paznokci, podobno dobra jest witaminowa bomba firmy Killy's. Maluje się codziennie, bo każda odzywka po 1-2 dniach traci swoje właściwości.

Gość aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Gość magda_____
hej! koniecznie musze sobie kupić ten szklany pilniczek, bo nie mogę w ogóle malować paznokci :( Klęska!!! Ja jestem bardzo zadowolona, te masaże ostrą gąbką+ eveline 3 d extreme spowodowały znaczne ujędrnienie ciała :D a od strechnigu -uwaga- mam jędrniejszą pupę i pośladki się uniosły do góry :P Dziewczyny-dbrajcie o siebie, naprawde warto!

Witam :) ja szukam tej ostrej gabki ale wszedzie sa zwykle takie do mycia:) zagadalm juz z pania ze sklepu i zamowila mi:D Ja codziennie pamietam o balsamie rano i wieczorem, stopy i dlonie smaruje mascia z wit.A. Paznokcie maluje odzywka. Czy dobre sa te kosmetyki Evelin?? chyba sobie musze zakupic:) papatki

Gość studentkaa
Witam! Fajny topik dziewczyny i musze przyznac szczerze , ze tez by mi sie przydala jakas mobilizacja tzn. nie jest zle u mnie , ale jakos systematycznosc srednia... Jak na razie to zawsze po kapieli balsam (mam bardzo sucha skore wiec to mus), teraz mam garniera zolty, depilacja czesto aczkolwiek powinnam czesciej bo niestety moje wloski sa niezwykle' szybkie' w odrastaniu, od czasu do czasu jakis peeling lub rekawica i inne mazidla, systematycznie po kazdej kapieli krem do biustu (eveline) , odzywka do wlosow tez zawsze, czasem jakas maseczka na wlosy o intensywniejszym dzialaniu, z buzka to dosc leniwa jestem jak jzu sie zawezme to przez tydzien robie wszystko co mozliwe , a potem slodkie zapomnienie przez pol miesiaca...no i za jakis sport pasuje sie wziasc tylko, ze zima mnie jakos nie napawa ochota i pasowal by mi ktos do pary..zawsze wieksza mobilizacja jesli chodiz sie w dwie osoby...i jeszcze do sniadania to polecam muesli Corny z herbatnikami pychotka...osobiscie nie przepadam za takimi rzeczami, ale to jest wrecz boskie..kupilam wczoraj i lepszego sniadania byc nie moze :) a jeszcze wymieszane z jogurcikiem..ehh :) Pozdrawiam :)