Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wlascicielka chorego pieska

chory pies

Polecane posty

Gość Tereskaaaa
owszem pozera rózne dziwne rzeczy , ale apetytu na dobre miesko niekiedy nie ma a swinia to chyba z Ciebie:-/

ja czlowieka jestem-nie swinia :D:D troche taktu kobito:p w koncu to publiczne forum a jamniki sa wszystkozercami:p udowodnone na podstawie badan naukowych tudziez obserwacji wlasnych;) pozdrawiam hodowcow jamnikow-wlascicielka owczarka niemieckiego :classic_cool:

Gość wlascicielka
to widocznie moj jest wyjatkiem. moze ma jaks wade wrodzona ze nie lubi jesc. nieraz tak bylo ze mu jedzenie dopyska wciskalm zeby cos zjadl

Gadanie, jamnica mojej matki też nie ma apetytu i jest chuda jak patyk (a wyniki badań ma bardzo dobre). Ile psów, tyle przypadków. Właścicielko, przenieś się na forum dogomanii, wkleję link ponownie, bo tutaj niewiele się dowiesz, a ja niestety na zapaleniu żołądka w ogóle się nie znam. http://www.dogomania.pl/forum/index.php

Gość wlascicielka
dzeki za link juz tam jestem:)

Anastazja, właścicielka przynajmniej coś robi. Pyta, interesuje się, zbiera informacje. Nie widzę w tym nic niewłaściwego. A co tobie nie pasuje tym razem? Właścicielko - z tego, co wiem, parwowiroza objawia się czasami przez zapalenie żołądka, czyli nie da się jej wykluczyć... Skąd jesteś?

wszystko mi pasuje;) w końcu są Święta i trzeba nimi sie cieszyć;) a jamników nie znoszę-the best są owczarki:D tylko prosze nie posądzać mnie o pisi rasizm;( plisssss!!

Anastazja, marudzisz, ja nie przepadam za pudlami, co nie zmienia faktu, że chory pies to chory pies - niezależnie od rasy - i trzeba mu pomóc, jeśli się potrafi. A jeśli się nie potrafi, to nie ma sensu klepać pięciu postów składających się głownie z ":D".

Gość ola13
jak widze to nik tu wcale niepomaga,naszczescie muj malusinski zasnol hyba z wymeczenia jak nigdy zasnol pod kordelkom ale co to kogo obhodzi przeciesz wiekszosc uwaza ze zwiezeta to nic waznego jednego mniej czy wiecej to zadna roznica to tak jak by miec serce z kamienia.nie rozumiem ludzi nieczulyh na czyjas kzywde przeciesz psiak i ine zwiezatko to tak jak dziecko potrzebuje naszej uwagi troski milosci ale od niekturyh jej nie dostanom a itak kohajom swoih wlascicieli niewazne jaki jest.pies to nasz przyjaciel na dobre i na zle psiaki i nietylko maja wiecej uczuc jak niektuzy ludzie a szczegulnie wiekszosc z was.

Gość pseudo miłośnieczko
no taka z Ciebie miłośniczka zwierząt to jak psu coś jest dlaczego nie jesteś z nim u weta po fachową pomoc!!

Gość pseudo miłośnieczko
wiesz co nawet tematy na których pisałaś pomyliłaś ;/ tam opdisali Tobie żebyś się nie martwiła bo będzie dobrze, i jutro do weta się udała. po takie porady piszesz na necie? co można poradzić nie widząc psa?

Gość ola13
gupie pytanie jak wiesz nie wszyscy maja kase a zresztom muj zaufany weteryniaz otej godzinie nie pracuje.jak wiesz kazdy ma swoje zycie. a z inymi niema co gadac bo tylko na kasie im zalezy a nie na dobru zwiezat nie kazdy weteryniasz kocha zwiezeta,mialam przypadek ze hcieli uspic mojegoukohanego pieska bylam u kilku lekazy i zaden niedawal nadziej nawet nieumieli sie okreslic dlaczego nieda sie go wyleczyc i coto za horoba ale nie zgodzilam sie i dzieki temu muj psiak zyje caly i zdrowy i wkoncu znalazlam fahowa pomoc dla wszystkih zwiezatek a tak wogule to niejestem takom milosniczkom zwiezat ale hyba kazdego powinno ruszyc hory maly szczeniak,czy wyglodzony albo pobity psiak wydaje mi sie ze ciebie tesz ten widok by smucil.mam cztery psy kazdy jest przygarniety te psiaki sa tak kochane i wdzieczne za poswiecony im czas za milosc kturom im dajemy a najlepsze to poczuc ih milosc ktura jest czysta i bezinteresowna.pies koha nawet wlasciciela ktury sie nadnim zneca ogladajac rozne programy kture pokazuja jak ludzie sa okropni dla zwiezat traktuja ih jak zeczy ,jak karte przetargowa w biznesie uczom zwiezeta agresji robia z nih bezduszne potwory.hyba nienalezysz do tej grupy bezdusznyh ludzi

Gość ola13
wystarczy serce wyjac z tego glazu i przeshwile pomyslec co sie pisze zanim sie kogos zrani mnie twoje obrazliwe uwagi nie ruszaja jak niepotrafisz pomuc to zamilcz i niepisz moze ktos z prawdziwym sercem postara mi i mojemu psiakowi pomuc.a tak wogule jak nieznasz sie na zwiezetah to niepowines dawac nikomu rad bo mozesz komus zaszkodzic ty parszywo gnido

Gość ola13
te twoje nowe imie niejest zbyt przyjemne pewnie obraza cie tak naprawde to nie lubie sie zkims kucic ale zamiast uzyskac pomoc z twojej strony to zostalam zatakowana jak bym niewiem kim byla

Gość ola13
dzieki za pooc naprawde pouczajaca lekcja

Gość gość
Możliwe, że po prostu się czymś zatruł, dla pewności odwiedź lecznicę dla zwierząt i pod okiem weterynarza. Jednym ze sprawdzonych przeze mnie i takich, których warto odwiedzać jest www.weterynarz-szczecin.info, wielokrotnie pomagał mi w leczeniu mojego psa z przeróżnych dolegliwości.

Gość gość
Mój pies kiedyś pogryzł zabawkę i z nudów zjadł kawałek i tez nie jadł. Pomimo operacji nie przeżył.

Gość gość
dla pewnosci lepiej skonsultowac sie z innym weterynarzem. moge polecic pewna klinieke: http://www.klinikabialostoczek.pl/ oni sie tam znaja na rzeczy, przynajmniej mnie juz pomogli nie jeden raz.

Gość gość
jak zwierzę chore to trzeba wybrać się do dobrego weterynarza i od razu leczyć, ja chodzę do http://www.wetjaneczek.pl/