Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
haircutter

Szukam materjałów o fryzjerstwie damskim!!

Polecane posty

Szukam materjałów o fryzjerstwie!!! Kochani, szukam wszystkiego co dotyczy fryzjerstwa damskiego. Chodzi mi tu o historję ,style jakie panowały od początku istnienia tego zawodu i wogóle o wszystko łącznie z powodami dla których kobiety decydowały się na ścięcie swych długich włosów. Jestem fryzjerem damskim i pasjonuje mnie ten zawód chyba od zawsze. Chciałbym stwożyć stronę internetową z filmikami fryzjerskimi,fotkami z przebiegu strzyżenia, opowiadaniami kobiet które ścieły swe długie piękne włosy, i historją tego zawodu. Jeśli wiecie coś czego ja nie wiem to piszcie. Może jakaś dziewczyna ścieła właśnie swe długie za pas włosy???Jeśli chcesz opisz to i podziel się swymi przeżyciami. A może ktoś zna jakiś ciekawy epizod z życia kogoś innego który wiąże się z zawodem fryzjera damskiego. Będę wdzięczny za każdy wpis, każde opowiadanie, a gdyby ktoś posiadał jakieś fotki lub filmy fryzjerskie i chciał się nimi podzielić lub zamienić swoją kolekcję na to co mnie się udało zgromadzić ,piszcie na adres : adamnorthon@tlen.pl Z góry wszystkim bardzo dziękuję!! Pozdrawiam. Adam.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować