Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość salomea78

wrozka prawde ci powie

Polecane posty

do skoro się boisz... dlaczego tak uwarzasz? są ludzie ktorzy boją się np. wody czy to od razu znaczy ze się na pewno utopią? :( ja sie cale zycie czegos boje...a nie chodzi o to ze daje mi takie znaki czy cos tylko ze ja będąc osobą cholernie samokrytyczną i zakompleksiąną nie umiem uwierzyc ze ktoś moglby zechciec spędzic ze mną reszte zycia ..itd..

Gość skoro się boisz
twoja intuicja, to jedyne ważne odczucie. boisz się, nie ufasz. jakże więc mam ci napisać? zaopiekuj się sobą, przestań się do cholery bać, bo ściągasz to czego chcesz. mieszkanie z kimś, w ogóle jakiś związek nie może się opierać wyłącznie na strachu przed rozstaniem. a w tobie pełno jest tego strachu. może jeszcze nie czas na zamieszkiwanie z kimś, na dzielenie wspólnie życia, skoro nie jesteś pewna siebie i swoich odczuć. na razie zbyt sie boisz nawet własnego cienia.

Gość dedi
podoba mi się facet, młodszy, on nie wie o moim istnieniu, co robic

Gość do dedi
no i co z tego?

Gość gosc 21
mi tez moglabys powrozyc jak znajdziesz czas??? shirea@wp.pl ??? dzieki!!!!!!!!!!!!!!!

do skoro się boisz>> masz rację, niestety:( za bardzo się boję, ale to dlatego ze do tej pory ciagle się rozczarowywalam:(:O tylko ze w moim przypadku to zadna intuicja a wmawianie sobie...strasznie to skomplikowane..np. on napisal juz ze kladzie sie spac i np. nie przyjdzie juz na gg, bo jest zmęczony myslę...nie zalezy mu juz na mnie jak kiedys, kiedys by przyszedl...teraz zamiast rozmawiac ze mną woli coś tam...i wiem ze to jest idiotyczne z mojej strony...tak samo jak chce pojechac pograc w pilke nozną i nie widzielibysmy sie jeden dzien- ja chodze juz smutna, przygnębiona bo mysle ze pilka jest wazniejsza ode mnie:O ale masz racje, wcale nie musi byc tak ze będzie zle, tylko ja musze wziąc sie za siebie, przestac myslec o nim w kategoriach i tak odejdzie, i tak zostawi, i tak zdradzi, i tak sie odkocha...:O bez sensu...nie powinnam martwic sie na zapas, plakac bede jesli tak sie stanie ale teraz????? sama nie wiem co ja ostatnio taka sie zrobilam...zawsze mnie nachodzą takie mysli jak mam okres :O:O:O:O

juz kiedys tak panikowalam i nie uslyszalam niestety nic dobrego:O tym razem boje sie ze bedzie podobnie :( ale z drugiej strony jak napisala wczesniej jolcia(julcia?) kazdy sam ma najwiekszy wplyw na wlasny los, a karty są jedynie po to by czegoś uniknąc, coś odmienic:) przepraszam ze tak panikuje, taka natura ale licze na pomyslnosc;) mam nadzieje!:) bardzo bym chciala:) pozdrawiam wszystkich 🖐️

Sweet Dreams czy ty może jesteś zodiakalną panną? odezwę się do Ciebie ale wiesz w odpowiedniej kolejności Pozdrawiam a jeśli chodzi o to zamarwtianie ja mam tak samo - moze być super a mimo to stale węszę gdzieś podstęp i wynajduję sprawy które mogą mi zaszkodzić oa taka natura

a tak w ogóle to przepraszam autorkę topiku, że przejęłam jej temat chociaż widzę, że ona już tu się nawet nie udziela dziewczyny kontynuujemy tutaj czy zakładamy jakis inny temat żeby mi nikt nie zarzucił, że się wcinam w czyjes topiki

Gość wróżka gdzie jesteś
? :( powróżysz mi? ;)

Gość ana....
jolcia załozycielka topiku chyba gdzieś przepadła :) póki co nikt nie zgłasza żadnego sprzeciwu:) wiec nie ma co sobie dobierac do głowy:) bo jak narazie to chyba wszycy są zadowoleni.no chyba że odezwie się załozycielka topiku i bedzie przeciwna twojej działalności tutaj to sie przeniesiemy :):):) pozdrawiam i czekam na kontakt

Gość jolcia Ty też wróżysz
?? ;)

jolcia:) widze ze nie jestem sama z tym swoim węszeniem:) ogolnie to potrafie w zlosci pokazac wiele rzeczy;) , jestem strasznie uparta i wbrew pozorom jestem choleryczką...aha i nie jestem panną!!!!! jestem jej calkowitym przeciwienstwem,uprządkowany styl zycia to niestety nie moj! ;) pozdrawiam;) kiedy moglabys się odezwac? ;)

nie jestem zodiakalną panną:D , bo taką w zyciu to jestem ( nie wiem czy stety czy nie :):D) no i wlasnie ,chcialabym jeszcze zapytac czy karty przewidują dla mnie kiedyś ze tak to nazwe zamążpójście :D? jesli tak to kiedy ? tzn. nie chodzi mi oczywiscie o dokladną date ale tak ogolnie...no i jaki ma byc ten moj wybranek?;)czy to ten facet:) czy znowu ktoś inny:(:O ;) oczywiscie jesli w ogole ma byc..:)czekam na wrozbe..oczywiscie chcialabym abys mi napisala jesli mozesz co musze zrobic by czegos uniknąc, czy moze to ode mnie zalezy czy to ten czy nie...czy to juz wyrocznia czy moze nawet jesli karty przewidują dla mnie kogoś innego ja i tak moglabym np. z tym;):) ? pozdrawiam;)

czy wy tu na serio wrozycie???? sorka ale nie chcialo mi sie czytac tyle wypowiedzi ale z tego co zauwazylam sa tu jakies wrozki...prawda to?? a moze ejst chetna ktora powrozy kozuni?? :)

Mnie juz tez Jolcia wywrozyla :) i wiesz co Jolus?Spaelnia sie juz jak cholera :) Wiem ze to raczej glupota,ale ja wierze w podswiadomosc i teraz zaczelam walczyc-a juz mialam sie poddac-i sie spelnia powolutku! ozdrwaim i czekam na odpowiedz na 2 maila-asia

dziewczyny jesli moge miec prośbę - wpiszcie w adresie mailowym swe imiona będzie mi łatwiej wyszukac maila nie po adresie a po imieniu bo duzo czasu mi zabiera kombinowanie po adresach kto jest kto OKI? a czemu żaden pan się nie zdecydowałna wóżbę? ;)

juz sie ciesze na moja wrozbe,nie moge sie doczekac,mam nadzieje ze bedzie duzo nowosci :) pozdrawiam

Gość slawkaa
Też bardzo proszę o wróżbę:( - dobroslawa2@o2.pl

Popiwka chcesz zobaczyć moją skrzynkę odbiorczą ? hehe pęka w szwach ale moje istotki nie martwcie się Jolcia do każdej dotrze , a panowie nie wstydźcie się który chce podajcie maila odpiszę

Gość monalisasmile12345
czesc! mam takie pytanie , tez serdecznie bym poprosila o wrozbe wysle mojego maila ale w tym mailu podac swoje jakeis dane??? a takze czy zadac jakies konktetne pytanie czy ogolnie dowiedziec sie czegos o przyszlosci????

Gość monalisasmile12345
czesc! mam takie pytanie , tez serdecznie bym poprosila o wrozbe wysle mojego maila ale w tym mailu podac swoje jakeis dane??? a takze czy zadac jakies konktetne pytanie czy ogolnie dowiedziec sie czegos o przyszlosci????

Gość monalisasmile12345
jak napisalam wyzej tez serdecznie poprosze o wroze:) oto moj e-mail: monalisasmile@o2.pl pozdrawiam serdecznie:)

jolcia a dasz rade mi powiedziec w ktory dzien dokladnie mi odpowiesz, bo tak to nie bede patrzec 10 razy na dzien do skrzynki mailowej ..no wiesz jak to jest jak sie jest niecierpliwym ..:) ♣